- Konu Sahibi kayra_ecrin
-
yasadiklarin üzücü ama keske görüsme imkaniniz olsaydin..telefonla bir insani nekadar taniyabilirsinki..
belki esini tatli dille ikna edebilirsin..kendi tarafina cekmeyi basarirsan esin zaten senin istegini yerine getirecektir.. önemli olan ailesinden uzaklastirmak..bunuda nasil yaparsin eniyi senbilirsin..esini sen taniyosun.her insanin zayif noktasi vardir oraya baski yap ve esini kendi tarafina cekmeye calis..
diger bir cözüm ise; bosanmak. kimse kimseyi cekmek zorunda degil. heleki böyle insanlar icin kafa yormaya degmez. esini seviyorsan bile ancak biyeere kadar dayanabilirsin bu olanlaara bir yerde mutlaka patlaklik verir böyle giderse.
yasadiklarin üzücü ama keske görüsme imkaniniz olsaydin..telefonla bir insani nekadar taniyabilirsinki..
belki esini tatli dille ikna edebilirsin..kendi tarafina cekmeyi basarirsan esin zaten senin istegini yerine getirecektir.. önemli olan ailesinden uzaklastirmak..bunuda nasil yaparsin eniyi senbilirsin..esini sen taniyosun.her insanin zayif noktasi vardir oraya baski yap ve esini kendi tarafina cekmeye calis..
diger bir cözüm ise; bosanmak. kimse kimseyi cekmek zorunda degil. heleki böyle insanlar icin kafa yormaya degmez. esini seviyorsan bile ancak biyeere kadar dayanabilirsin bu olanlaara bir yerde mutlaka patlaklik verir böyle giderse.
ayrı eve çıkmadan huzuru bulamazsın.gerçi kaynanan kayınbaban yine de rahat bırakmaz gibi görünüyor.eşinin de işine geliyor tabi ana baba yanında kalmak ohh ne güzel..akşam yemeği ana babanla ye,gece olunca yatakta hazır hanım oh gel keyfim gel.niye katlansın ki zorluklara.yeni ev, kur eşya al,borç yap,ödeyecem diye it gibi çalış oooo kim uğraşır bunlarla
durumuna gerçekten çok üzüldüm.annen baban seni nasıl bir eve yolladı ki?bu çektiğin sıkıntılardan haberleri yok mu?
Canımcım, öğretmen adayıyım diyosun, kpss' ye iyi çalış bir yerlere atan sorunu kökünden hallet derim.
Evliliğinizde bir gelecek görmüyorsan çoluk çocuğa karışmadan herkes yoluna gitsin derim.
Öpüldün
aaaaaaaaaahhhh aaaaaahhhhhhh...
bu geçici bi süre dedikleri nasıl bi süreyse hiç geçmek bilmiyor....
çok haklısın evini ayırmak istemekle...
ben 1 yıl görümcemle yaşadım gel bana sor halimi...
basıp gitmeseydim babamın evine düzeleceğide yoktu...
anladıda ciddi olduğumu sonra ayırdı evi ne olaylarla hemde...
konuş eşinle eğer değişmeyecekse iyice düşün...
çocuk flnda yapma tabiki...
Çok küçük yaşta evlenmemenize rağmen bu klasik yalana ( Bi süreliğine annemle oturalım , sonra ayrı eve çıkıcaz ) hemencik inanmanıza şaşırdım..
Bir de madem 3 daire var.. Birinde kayınvalideniz , diğerinde kaynınız otururken sizin eşiniz neden üçüncüye biz çıkalım diyemiyor da sizi ikna edip ailesiyle oturtmayı başarıyor..
Hani dengeyi korumasını da geçtim , lise mezunu olması sorun değil ama neden yalan atıyor.. Üniversite mezunu değilim derse siz onunla evlenmeyecek miydiniz ?
[/QUO
tecrube yaşla değil yaşantıyla oluyor ve herkesi kendi gibi zannediyor insan bu yüzden aldanıyor zaten. ünv mezunu olması önemli değil ancak ortada yalan var 3 değil 4 daire var biri aydında 3ü istanbulda yapılmamış birde çatı katı var bizim oturduğumuz ve kaynımın oturduğu daire doğal gazlı son derece lüx daireler ancak giriş kat sobalı ve eski, rutubet ve küf var tadilat olması lazım bunun içinde para lazım para kaynağı olarakta benim bilezikleri istiyorlar bende vermeki stemiyorum. kayınpederime ilk geldiğimde ben de çalışır beraber yaparız alt katı dedim bana senin tek kuruş paranı bu binaya yatırmam evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır dedi siz olsanız şimdi alt kata geçeyim dermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?