- 13 Ekim 2017
- 127
- 43
- 48
- 34
- Konu Sahibi yenigelinolmus
Artık yeni gelin sayılmam. 1 yıl oldu. İlk günler konu açmalarım daha dün gibi aklımda. Çünkü hiç birşey değişmedi. Kaynanam hala aynı. Hala sana karısıcam biz birbirimizi uyaralım anne kız olalım benim dediğimi dinle biz büyüğüz. Asla bitirmiyor. Açık açık söylüyor. Evime alacağım şeylere bile karışıyor ben öyle beğenmem sevmem.. eşim sadece susuyor hep susuyor. Kendine dokunan bişey olmadığı müddetçe konuşmuyordu. Düne kadar. Biz annesi ile bişey konuşurken araya girdi. İkisi bir olup beni tek bıraktılar. Yapamazsın edemezsin şuraya gidemezsin şunu giyemezsin ikisi de bişeyler söylüyor. Bende çocuk gibi muamele görüyorum. Ama ne oluyo diyemiyorum çünkü kitlendim kaldım ellerim titredi yemeği döktüm bu sefer eşim daha çok kızıp ne derdin var vs sert çıktı. Tamam yok bişey dedim konuyu kapattım çünkü kendimi anlatamıyorum. O kadar sinsi ki iyi bişeymiş gbi söylüyor karışmayı bana müdahale etmeyi. Yoruldum taktikler uygulamaktan. Neler denedim ama yorucu.
Bu arada çalışıyorum çok iyi ve saygın bir işim var eşimden daha fazla maaş alıyorum. Annem arkamda. Ama kaynanam beni ezebileceğini yöneteceğini eski kafa gelin kaynana ilişkisi yaşayacağımızı düşünüyor. Kendisini görseniz o da çok modern görünür. Ama kafası böyle.
Ayrıca oğluyla sürekli problemleri var oğlunu hep eleştirir bugüne kadar yönetmiş hala yöneteceğini düşünür. Saçını kestir tırnağını kes beceremezsin yapamazsın hep ezer oğlu da sinir olur ama gıkını çıkaramaz. Ben hep eşimi desteklerim becerirsin derim Annesinin yanında bana erkeklik yaptı aklınca. Normalde hiç bi işi bwceeemeyip hala annesi babasını yatırmaya çalıştı evlenince. 1 yıldır kendimiz yaparız biz aile olduk diye hep onun kendine güveninin gelmesine uğraştım ama sadece bana söz geçiriyor ailesi ağzına sıçar susar 40 yılın başı çok bunalır o zaman sinirlenir konusur sonda da nerdeyse özür dileyecek şekilde gönlünü almaya çalışır. Bu Arada cümle düşükleri için özür dilerim hala sinirden elim titriyor kafamı toplayamıyorum
Bu arada çalışıyorum çok iyi ve saygın bir işim var eşimden daha fazla maaş alıyorum. Annem arkamda. Ama kaynanam beni ezebileceğini yöneteceğini eski kafa gelin kaynana ilişkisi yaşayacağımızı düşünüyor. Kendisini görseniz o da çok modern görünür. Ama kafası böyle.
Ayrıca oğluyla sürekli problemleri var oğlunu hep eleştirir bugüne kadar yönetmiş hala yöneteceğini düşünür. Saçını kestir tırnağını kes beceremezsin yapamazsın hep ezer oğlu da sinir olur ama gıkını çıkaramaz. Ben hep eşimi desteklerim becerirsin derim Annesinin yanında bana erkeklik yaptı aklınca. Normalde hiç bi işi bwceeemeyip hala annesi babasını yatırmaya çalıştı evlenince. 1 yıldır kendimiz yaparız biz aile olduk diye hep onun kendine güveninin gelmesine uğraştım ama sadece bana söz geçiriyor ailesi ağzına sıçar susar 40 yılın başı çok bunalır o zaman sinirlenir konusur sonda da nerdeyse özür dileyecek şekilde gönlünü almaya çalışır. Bu Arada cümle düşükleri için özür dilerim hala sinirden elim titriyor kafamı toplayamıyorum
Son düzenleme: