yoruldum kalakaldım

Şiddet varsa ilk olarak çocuğun için boşanmalısın zaten. İstersen biraz uzaklaş. Belki bişiler kafanda netleşir daha sağlıklı düşünmeni sağlar.
şiddet fiziksel değil, zaten öyle olsa 1 dk. durmam. fiziksel şiddet oldu olmadı değil, ama ilk yıl oldu biraz, sonra bitti. şiddet psikolojik, sözel hakaret vs

şiddet fiziksel değil, zaten öyle olsa 1 dk. durmam. fiziksel şiddet oldu olmadı değil, ama ilk yıl oldu biraz, sonra bitti. şiddet psikolojik, sözel hakaret vs
Şiddet olsa durmazdım deme bu durumda. Neyseki devamı gelmemiş. Dediğim gibi bence uzaklaş bi süre kafanı dinle. Eminim daha iyi netleşir bişeyler bu şekilde. Kafam karışık çünkü

işte,

terapisti eşime dediğimde bile bana, bu aklı sana kim verdi, o doktoru sana kim önerdi vs. türlü sorulara maruz kaldım. amacı şu: sen sorunlarımızı kimlere anlatıyorsun da akıl alıyorsun. kızdı kısacası.
Öyle dediğinde kimseden akıl almaya ihtiyacım yok benim kendi aklım bana yeter diyin aldığı cevapta eşinize yeter.

Of. .
Burnumun ucu sizladı. Çocuğunuzun yaşadıklarını okurken.
Ya neyi bölemiyoruz bilmiyorum ki.
Sanki başkasıyla hiç mi Problem yaşamıycak esiniz?
O zaman onunla tin tin gider terapiste...
Umarım hakkinizda hayirlisi olur. Bişey diyemiyorum.

Evet şu ölümlü hayatta neyi bölemiyoruz... Çocuğum için vicdanım sıZlıyor zaten, keşke gülüp geçsem sineye çekebilsem de etkilenmese. Ama baba 6yıldır höthöt, 6yıldır gıcıklık ilgisiZlik,

yoruldum arkadaşlar.
6 yıllık evliliğim, 1 çocuğum var. eşimle geçimsizlikten, tartışmalardan, önyargılardan, iletişimsizlikten yoruldum. çocuğum küçükken ona aşırı yoğunlaştığım için eşimle sıkıntılarımı geri planlara itmiştim ama çocuk büyüdükçe, yok yaa o sorunlar hala orada....
ne desem ki nerden başlasam ki, misal tek değil ki...
şimdi size bir örnek olay anlatsam "aman ne var bunda" belki dersiniz, ama öyle değil işte. ufak gibi, ama o kadar çok ufak var ki, artık kocaman....zıtlıklar, aykırı karakterler, sahi evlenirken kör müydüm..... pes etmek üzereyim, şu an giyindim hazırım çıkmaya evden. ama cesaretim yok.... çocuğumun üzülmesini istemiyorum, ama şahit olduğu her tartışma ruhunda yaralar açıyor yavrumun... susturmaya çalışıyor bizi, babasına gidip vuruyor, sus anneme bağırma diyor...
ne yapacağımı bilmiyorum. tükendim.

ek:
geçen gün ilk defa, bilindik işinin ehli bir kişiye gidip yıldızname baktırdım. hani çaresiz kalınca ne yapacağını bilemez de tutar bir dal ararsın ya.
bakan kişi, hakkımda hiçbir şey bilmiyor, adlarımızı anne adlarımızı doğum tarihlerimizi istedi. verdim hepsini. kitap açtı. bişiler okudu. ve bana söyledikleri bire bir hayatım. özet geçiyorum:
sen bu adamla neden evlendin, ki evlenmeden önce bile sana baskı ve şiddet gösteriyormuş....
eşinin psikolojik rahatsızlıkları var, kafadan çatlak resmen bu adam. sen çok çocuk ruhlusun, yıldızında çocuk ruhluluk var, seni kandırmak ikna etmek çok kolay ama eşin sana karşı hep kötüyü kullanmayı tercih ediyor,ayrıca sende kçük bir şeyi büyütüp dağ gibi yapmak var dedi. incelik anlayış yok eşinde, kızım dedi bana, eğer cesaretin varsa bu işi bitir. zor, çok zor dedi bana bu evlilik. :KK43:(
bana da gelip deseydin fal baktırıcam buradan aynılarını sana yazardım..
gidip birde bunlara mı inandın be kardeş...
kocanla arayı düzeltirsin. sacma sapan şeylerden kavga etmeyin yeter.

birliktelik ve uyum yok ki... ben onu sahiplenemedim, o beni sahiplenemedi. yılzılarımız barışmadı gitti. dinen namazında vs diye katlandığım bir evlilik. ha seviyorum yalan yok, ama sevmek eğer o sevgiyi yaşayamıyor ve yaşatamıyorsan hiçbir anlam ifade etmiyor
adam nazma kılıyor diye evlilk mi yürür?? adamın namazı mı size sevap kazandırıyor anlmıyorum ki...
iyi hoş Allah kabul etsin de,hem kılıyor namazını,hem de sözlü şidette maruz bırakıyor o nasıl oalcak???

adam nazma kılıyor diye evlilk mi yürür?? adamın namazı mı size sevap kazandırıyor anlmıyorum ki...
iyi hoş Allah kabul etsin de,hem kılıyor namazını,hem de sözlü şidette maruz bırakıyor o nasıl oalcak???
Şu manada hani takdir ettiğim dini bir hassasiyeti var. Ve onu gözüme hoş gösteren bi bu işte. Ne bitmiş bi durumdayıZ değil mi .evet aynen öyle

Kac yillik evlisiniz bence gitmeden bida dusunun kolay degil yuvayi yikmak insallah kotu bi donemdir gecer evlilikte olur boyle donemler

Kendimi okumuş gibi oldum. Karşıdaki de duvar değil bi gideri vardır.iletişim yok büyük ihtimalle. Onun sevdiği şeylerden konuşarak iletişime başlayabilirsin belki

Sakın falcının dediklerine uymayın
Gidilecek en son yere gitmişsiniz
İnşallah aile terapistinden olumlu dönüş alırsınız

bilemiyorum ki...
benim de tahammülüm yok işte, kavga gürültü istemiyorum. ben çocukken babam ölsün diye her gün dua ederdim. şu an düşünüyorum da, kendime o kadar çok acıyorum ki, çocukluğuma, kimin hakkı vardı bana bu duayı ettirmeye :KK43:(
işte, hem psikiyatra hem ayrıca özel muayenehanesi olan bir evlilik terapistine randevu alacağım. benim yaşım da otuz. ve aslını sorarasan, problemlerimi konuşarak nasıl halledeceğimi bilmiyorum, konuşmayı ve duygularımı anlatmayı beceremiyorum, 6 senelik evliliğimde 1-2 kez cidden denedim eşime bişiler anlatmayı, bana ikisinde de "edebiyat yapma bana" diye cevap verince artık sustum, içime döndüm. ben de susarak, soğuk savaşla veya çemkirerek veya gideceğim diye tehdit ederek çözmeye çalışyorum ki, bi işe yaramadığı ortada.
bana edebiyat yapma diyen birine ne anlatabilirim ki... benle konuşmayan, beni kıran inciten, psikolojik baskıya maruz bırakan birine, zaten zor konuşan biri olarak neyi ne kadar anlatabilirim.[/

yoruldum arkadaşlar.
6 yıllık evliliğim, 1 çocuğum var. eşimle geçimsizlikten, tartışmalardan, önyargılardan, iletişimsizlikten yoruldum. çocuğum küçükken ona aşırı yoğunlaştığım için eşimle sıkıntılarımı geri planlara itmiştim ama çocuk büyüdükçe, yok yaa o sorunlar hala orada....
ne desem ki nerden başlasam ki, misal tek değil ki...
şimdi size bir örnek olay anlatsam "aman ne var bunda" belki dersiniz, ama öyle değil işte. ufak gibi, ama o kadar çok ufak var ki, artık kocaman....zıtlıklar, aykırı karakterler, sahi evlenirken kör müydüm..... pes etmek üzereyim, şu an giyindim hazırım çıkmaya evden. ama cesaretim yok.... çocuğumun üzülmesini istemiyorum, ama şahit olduğu her tartışma ruhunda yaralar açıyor yavrumun... susturmaya çalışıyor bizi, babasına gidip vuruyor, sus anneme bağırma diyor...
ne yapacağımı bilmiyorum. tükendim.

ek:
geçen gün ilk defa, bilindik işinin ehli bir kişiye gidip yıldızname baktırdım. hani çaresiz kalınca ne yapacağını bilemez de tutar bir dal ararsın ya.
bakan kişi, hakkımda hiçbir şey bilmiyor, adlarımızı anne adlarımızı doğum tarihlerimizi istedi. verdim hepsini. kitap açtı. bişiler okudu. ve bana söyledikleri bire bir hayatım. özet geçiyorum:
sen bu adamla neden evlendin, ki evlenmeden önce bile sana baskı ve şiddet gösteriyormuş....
eşinin psikolojik rahatsızlıkları var, kafadan çatlak resmen bu adam. sen çok çocuk ruhlusun, yıldızında çocuk ruhluluk var, seni kandırmak ikna etmek çok kolay ama eşin sana karşı hep kötüyü kullanmayı tercih ediyor,ayrıca sende kçük bir şeyi büyütüp dağ gibi yapmak var dedi. incelik anlayış yok eşinde, kızım dedi bana, eğer cesaretin varsa bu işi bitir. zor, çok zor dedi bana bu evlilik. :KK43:(
canim esinle sorunlarini bilemem ama bu yildizname dedigin sey bazilari salliyor bazilari ucuncu varliklardan haber aliyorlar ornegin o varliklar senin gecmiste neler yasadigini biliyorlar . vede o kafinlar bunu da kullnaral ustune koyup arada gelecege dairde birseyler uydurup etki altina aliyorlar . ve bosanmak Allahin en sevmedigi helal olan sey . yani bunlarida dusunup karar ver

Back
X