Yoruldum kizlar

Kadının çocuğu var onun işe girmesi zor çalışmayı kötülemedim teenni ile okursanız yazıları mı mecbur kalırsam bende çalışırım dedim yazın işe girme konusundada eşimin ailesi gile gitmek istemediğim için çalışıyor bahanesi yoksa ayaklarımın üstünde durayım hastane baş müdürüne boyun eğeyim gibi bir çaba değil benim ki

Çocuğu için çalışması lazım asıl. O adam çocuğu rutubetli evde mahkum etmiş yahu neyini anlamak zor geliyor?
Çalışmayı boyun eğmek olarak gören birine ney yazsam bos. Pes ettim.
Hoscakal Kübra.

Tabi size 4 bin lira az asgari ücret lazım boyun eymek için sizede hak veriyorum yıllarca parasını kendi kazanmış millete kölelik yaparak aldığınız paraylada sizede mutluluklar…
Ablacım benim sadece yüzüme sürdüğüm güneş kremiyle fondöten 4 bin lira tutuyor ayol, neyime yetsin o para

Ciddi ciddi laf anlatmaya çalışmanıza çok güldüm

Ne kadar gururluymuşsunuz kocanıza muhtaç olmayarak sizi ayakta alkışlıyorum işte sizin gibiler kocasından 1 tl bile alamıyor robot süpürge istiyor kocanın cevabı çalışıyorsun kendin al oluyor siz buna alışmışsın ben size neyi nasıl anlatayım kafa rahatlığını eve gelen faturayı kirayı birlikte ödemeye alışmışsınız arabanın mazotunu birlikte atıyorsunuz ah ah işte sonra niye boşanmalar arttı bir yerden sonra kadının aklı başına geliyor ama iş işten geçiyor…

Babası bilmiyorum rütübetli evde çocuğunun ve karısının oturduğunu kadın masa istiyor diye annesine şikayet eden bir adamdan bahsediyoruz

KPSS fetişi nedir böyle acaba ya

Siz israf yapıyorsanız banane yarın bir gün ordan burdan borç istersiniz
Niye borç isteyelim, çalışıyoruz kazanıyoruz kendimize bakıyoruz sen kalitesiz ürün kullanmaktan 10 sene sonra kırışıklıktan lekeden nineye dönerken ben pırıl pırıl kalacağım naber

o hangi firmaymis oyle sok oldum

yani normal işte çalışıp çocuğu kreşe verin desem...kendi yasadigim bolgeden örnekle kresler 12 bin tl olmuş. kirtasiyesi bilmem nesi derken e cocuga ustbas lazım aldığınız para direkt oraya gidecek. co uga bakacak birileri varsa o şekilde calisilabilir ama aksi durumda para direkt çocuğa gidecek. öyle olunca da çalışmanın bir anlamı kalmıyor. Allah yardım etsin ama bir yerden başlamak lazım

Meslekle özgür olunmadığın en büyük ispatı sizin gibiler zaten. Özgürlük kafada başlar,ruhla bütünleşir. Ruh özgür olmayınca aöf diploması çare olmuyor
Aynen sabah kalkıp 7 de kocanın kahvaltısını hazırlayıp her sabah işe gitmek gibi değil mi özgürlük… hatta işte azar yiyip ağlaya sızlaya yarın bir daha gitmek ne için 20 bin tl için 4 bin tl ye krem alabilmek için. sonra ordan çıkıp eve gelip yemek ütü temizlik yapmak için belki bunları bile yapmıyorsunuz evdeki kavgaları anlaya biliyorum ama çalışarak özgürsünüz siz… sizi tebrik ediyorummm

Sizin kafa gitmiş, belli ki kocam da kocam tayfasındansın, açlıktan öl ama kocasız kalma aman haa !

Meslekle özgür olunmadığın en büyük ispatı sizin gibiler zaten. Özgürlük kafada başlar,ruhla bütünleşir. Ruh özgür olmayınca aöf diploması çare olmuyor
Aynen sabah kalkıp 7 de kocanın kahvaltısını hazırlayıp her sabah işe gitmek gibi değil mi özgürlük… hatta işte azar yiyip ağlaya sızlaya yarın bir daha gitmek ne için 20 bin tl için 4 bin tl ye krem alabilmek için. sonra ordan çıkıp eve gelip yemek ütü temizlik yapmak için belki bunları bile yapmıyorsunuz evdeki kavgaları anlaya biliyorum ama çalışarak özgürsünüz siz… sizi tebrik ediyorum
Niye borç isteyelim, çalışıyoruz kazanıyoruz kendimize bakıyoruz sen kalitesiz ürün kullanmaktan 10 sene sonra kırışıklıktan lekeden nineye dönerken ben pırıl pırıl kalacağım naber
10 sene yaşama ya garantin var yani Allah uzun ömür versin ne diyim

Eşine daha fazla muhtaç görünmeye bak bence sen, neme lazım kapıya falan koyar yoksa , ayakları üzerinde durmak , kendi kendini kalkındırmak , elin adamına yalvarmamak bunlar pek bisey ifade etmiyor nasılsa...

Kübra'cım ben doğumdan sonra 8 yıla yakın çalışmadım. Kadın illa çalışmalı düşüncesinde de olmadım ama calismama güzellemesi de yapmadım.
Benim kocam benim bir dediğimi iki etmeyen, bana para muhabbeti yaptırmayan bir adam. Çalışmadığım süreçte de ona muhtaç hissetmedim, eşime de öyle bir izlenim vermedim. Çünkü zaten kendisi maddi olarak evin sorumluluğu bende düşüncesinde. Ben çalışsam da çalışmasamda durum aynı. Bak şimdi çalışıyorum ama kocamın kartı yine bende. Sen ben yok bizde yani. Kadin çalışınca ne oluyor sanıyorsun bilmiyorum. Sen bilmem şuralı diye cimri bildiğin bir adamla evlenirsen muhtaç rolü oynamak zorunda hissedebilirsin kendini.
Kolaylıklar diliyorum.

Sana yanlış bilgi verilmiş. Çalışan kadınlar her sabah 7’de kalkıp kocaya kahvaltı hazırlamıyor. Bir de tutturmuşsun azar da azar. Nasıl bir iş ortamı hayal ediyorsun bilmiyorum ama ben şimdiye kadar kimseden azar yemedim. Genelde azarlayan tarafım, öğrencileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…