Yoruldum kizlar

Farkındaysanız devamında kartını alıyorum dedim hiç vermeyene bilirdi sonuçta Bursa macırı
Allah kocanızdan razı olsun,tuttuğunu altın etsin. Aylık 4 bin lira vermeseydi haliniz ne olurdu? Gerçekten çok yüce gönüllü bir adammış Bursa macırı ne demek onu hiç anlamadım

Ay bayılazam. Kadın da kendini kullandırtmasın o zaman. Evleneceği adamı iyi seçsin. Bizde birikim benim hesaptadır, arazi aldık mesela, tapusu benim üzerimedir. İstediğimi satın alabilirim, eşimden icazet beklemem. Memurların iki sene doğum izni var, eşim bu iznin hepsini kullanmamı ister. Ayrımız gayrımız yoktur, her şeyimiz ortak. Ve ben de çalıştığım için hayat kalitemiz bir tık daha yüksek. Çalışan kadınların hepsini maaş kartını kocanın eline veren köleler mi sanıyorsun? Sen hele bir Bursa’ya dön, iki de çocuğun olsun görürüm o zaman tek maaşla kirada geçinmek şimdiki gibi kolay mı

Hiç almamaktan iyidir
Kendinizi gerçekten bu zırvalıkla avutuyor musunuz ? Siz hayatsız birisiniz başka yolu yok bunu para sanmanızın hiç eğlenmeye alışverişe vs de mi çıkmıyorsunuz yani kendi başınıza hiç son zamanlarda bir restorana falan da mı gitmediniz arkadaşlarınızla ? Ya da ne bileyim bi hobiniz vs düzenli katıldığınız etkinlikler yok mu ? Şu rakamı para sanıyor olmanız için ki bu aylık ?!?! öyle dümdüz bitki gibi bir hayat yaşıyor olmanız gerek

Biz mehir alıyoruz üstüme araba yaptı garantisi yoksa araba mı alır giderim bu kadar basit ömürlük kalmayacak diye KPSS ye girip çalışmam mı gerekiyor işte bunu düşünenler şimdi babasının evinde

Allah yardım eder orasını şimdiden düşünmem Hı düşüneceksemde kocamın evi var orda o düşünsün banane ben mi erkeğim o mu

Valla babamın evi aylık 4 bin lirayı para diye elime atan adamdan daha iyidir. Ben bekarım şu an çalışıyorum ona rağmen babam bana daha fazla harçlık verir,kredi asgarimi öder. Ayrıca evlendikten sonra alınan mallar boşanma sürecinde ikiye bölünüyor

Evet bizim alt komşuda 3 çocuğuyla karı koca öğretmen ve her gün evde kavga var kadın ben 8 saat derse giriyorum 3 çocuğa bakıyorum yemeğinide dışardan söyle diye bağırtılar her gün var… sizinde gelecek buna benziyor babanızın yardımıylada koca evine yemek söylersiniz

Babamın yardımıyla her şeyin üstesinden gelirim. Şimdiye kadar da geldim. Çok şükür baba,kız ilişkimiz çok iyi. Beni aylık 4 bin lira verdiği için kocama şükredecek bir tarzda yetiştirmedi çok şükür

Siz çalıştığınız için kocanız size 1 tl bile vermeyecek bence evlenmeyin adamın yanındada istekleriniz olmayınca babama söylerim alır derseniz adam sizi geldiğiniz yere geri gönderir

Allah yardım eder orasını şimdiden düşünmem Hı düşüneceksemde kocamın evi var orda o düşünsün banane ben mi erkeğim o mu
Allah her zaman yardım etmiyor. Biraz da kulun çabası lazım. Eşin düşünüp bir çare bulamazsa ceremesini sen ve çocukların çekiyorsun. Olmayınca olmuyor işte. Bu sefer kadın devreye giriyor. Çok da garip bir durum değil bu. Yeter ki kadın aklını kullansın.

O durumu Allah göstermesin ama öyle bir durum olursa çalışırım sonuçta alımı çok yüksek bölüm mezunuyum

Siz çalıştığınız için kocanız size 1 tl bile vermeyecek bence evlenmeyin adamın yanındada istekleriniz olmayınca babama söylerim alır derseniz adam sizi geldiğiniz yere geri gönderir
Geldiğim yer benim de evim oluyor. Bizde sizin gibi gelinlikle çıkarsın,kefenle gelirsin mantığı olmuyor. Babamın evi aynı zamanda benim de evidir. İstediğim zaman gelebileceğim en güvenliği sığınağımdır. Babamın evine geri dönmekten gocunmam çünkü orası benim de evim. Sizin gibi babamın evinde misafir olarak yetiştirilmedim. Aylık 4 bin lira veriyor diye de kula minnet eylemem. Size 4 bin lirayla iyi geçinmeler diliyorum

Siz öyle yapabilirsiniz benim çalışıp çalışmamayla bir derdim yok zaten.
Bu konuda karısının temel ihtiyaçlarında bile para vermeyen, rutubetli evde çocuğunu sağlığından edecek kadar ailesinden para sakınan bir koca var ve sizde kocana daha da muhtaç görün diye akıl veriyorsunuz. Bu kadının beğenmiyorsan git diyen kocanın peşinde dolanmaya değil kendi parasını kazanmaya ihtiyacı var.
Boşanmaların neden arttığını şimdi daha iyi anlıyorum
Aa daha dün ise gireceğim, eşimin ailesiyle tüm yazı geçirmeyecegim diyordun. Girme o zaman ise. Yorumlarda çalışmayı iğrenç bir şey olarak göstermişsin resmen. Sanki kadın çalışınca aile olunmuyor, her aile de senin benim oluyor. Kendimi savunacağım diye garip garip şeyler yazıyorsun.

Tabi size 4 bin lira az asgari ücret lazım boyun eymek için sizede hak veriyorum yıllarca parasını kendi kazanmış millete kölelik yaparak aldığınız paraylada sizede mutluluklar…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…