O da onların bileceği bir konu, ki kimsenin evinin içinde yaşananları tam olarak bilemezsiniz, verdiğiniz tüm örnekler kadınların eşleriyle yaşadıkları bir sürü sorunun birikimi sonrası patlama noktası olmuştur, ayrıca düzgün bir evde oturmaya imkan varsa eğer hangi kadın küflü evde oturmak ister? Siz oturur musunuz? Kaldı ki konu sahibinin küçük çocuğu var, o küf sadece eşyaları mahvetmiyor, küçücük çocuğun ciğerlerini ve eklemlerini de hasta eder, siz bebeğiniz küf solusun ister misiniz?
Bakın çok basit bir örnek veriyorum eşiniz cebinize 5 kuruş para koymadı, bebeğiniz de var ve diyelim ki bebeğiniz sokakta gördüğü bir balon için ağlıyor ama alamıyorsunuz çünkü paranız yok ve belki eşinizde 2 dakika sonra patlayacak balonu gereksiz buluyor o da almıyor, bebeğiniz gözyaşları içinde balon için ağlarken sabret, kanaat et diyebilecek misiniz?
Eskilerin öldüresiye dayağa, çeşit çeşit kadınlarla aldatılmaya, kaynana evinde kayınpederden bile tokat yemeye rağmen sabretmesi doğru mu sizce? Hadi onlar aileleri gelinlikle çıktın kefenle geri dönersin dediği için yıllarca eşin kahrını çektiler, peki şimdi tüm kadınlar çekmek zorunda mı?
Size bir hikaye daha, bu bu sitedeki üyelerden birinin yaşadığı bir olay, eşinden şiddet görüyordu türlü türlü eziyetler gördü, adam pisliğin tekiydi kadıncağız kendisini ve 2 evladını kurtarmak istedi ama eşi tarafından öldürüldü, kadınlar her eziyeti çekip koca evinde öldürülsün mü?
Kullanıcı adınızın sonundaki sayı doğum yılınız sanırım, siz doğdunuzda ben 4 yıllık evli 3 yaşında kızı olan bir anneydim, eşimden 30 yıldır ne maddi ne manevi hiçbir eziyet görmediğim halde kızımı kimseye güvenme eşine bile, kendi ayaklarının üzerinde durmasını öğren diyerek büyüttüm, ki biz anne baba yetiş dese ölene kadar arkasında olacağımız halde.