2 yaşında oğlum ..gece 1.5 - 2 den önce uyumuyor. sabah 7 de kalkıyorum. Çalışıyorum. Oğlumda babası da 11'e kadar yatıyolar. Sonra anneannesi bi de gündüz uykusuna yatırıyor 2-3 st. ben eve geldiğimde çocuk cin gibi oluyor normal olarak.
Çıldırıcam. Gercekten iyi değilim artık. Anneme laf anlatamıyorum.Sanki çocuğuma bakmak için değil de temizlik yapmak için bizim evde. Sürekli iş yapıyor.. evimin düzenini değiştiriyor. Düzen aslında zaten yok. Kendi düzenini kurdu resmen.ev bekar evi gibi. halılar sürekli ayakta. yıkamaya gidiyor,,geliyor..
masa örtülerim kaldırılıyor. sürekli siliniyor. Mutfak halısı serilmiyor kirlenmesin diye. Yani bir misafir gelecek olsa benim eşyaları yerine yerleştirmem 1 saati alır.
Anneniz evde sizden fazla zaman geçirdiği için evi içinin rahat ettiği şekle sokuyor , rahatsız oluyorsanız çocuğun annenizin evinde bakılması mantıklı . Para vermek mantıklı kadının cep harçlığı 100,200 verebilirsiniz ama 600 tl. İstemesini hoş bir davranış değil . Ama annenizde çocuğa bakmak zorunda değil . Neden çocuk doğmadan önce uygun ortam hazırlamıyorsunuz ? Bunların olacağı süpriz değil ... Şikayetlerinizi haksız buldum . Hem çocuğum bakılsın , hem ben rahat edeyim , hem annem ağzını açmasın ... Biraz bencilce buldum.