• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum..yoruldum artık..

Anneniz maaş olarak mı para istiyor yoksa evin ihtiyaçları için mi yani bir anneannenin maaş istemesi garibime gitti o zaman oturur kendiniz bakarsınız siz evinizi düzenleyin ve annenize o düzeni korumasını söyleyin kadın her gün ne iş buluyor yapıyor evde anlamadım halılar neden sürekli yıkanıyor mesela? sürekli temizlik yapıyorsa ev nasıl dağınık. Tabii ki anne gibi olmaz ama 3 yaşına geldiğinde kreşe verebilirsiniz.

sen konuşmuş muydun canım annenle telefonda falan?
bahsetmiş miydin eve gitmelerini isteyeceğinden..

baban kaldı mı peki? o da mı gitti?

sabah geri mi geldiler sen mi çocuğu götürdün?

çok sordum ama merak ettim :)

Yok canım akşam konuşucaktım işte. Ama dün sabah ve öğlen oğlumun uyku saatleri ile ilgili ciddi uyarılar yaptım.
Kırıldı sanırım. Babam iş yerinden direk kendi evlerine geçmiş. Annem aramış eve gidiyoruz diye.

Ben 7 de çıkıyorum sabah.Oğlum babasıyla uyuyor o saatte.Annem de 9 da gelmiş.
Akşam çok kötü hissettim o öyle çıkıp gidince :((( offff..

Öte yandan kışın sabahları nasıl gelicek 50 yaşında kadın.

Belki oğlumun düzenini oturttuktan sonrası için !!annecim p.tesi gelin cuma akşamı evinize gidersiniz. Ama ne olur benim düzenime karışma. Temizlik de yapma. Ayda bir kadın alıyodum. 15 günde bir alırım. ''

Tarzında konuşmayı düşünüyorum.

çalışan, 1.5 yaşında kızına annesi bakan bir kadın olarak aklıma gelen öneriler;
anneniz kendi evinde baksın çocuğa kesinlikle. benim kv 3 ayda bir, 1 hafta çocuğa bakçam diye geliyo da kendimden geçiyorum. anne de olsa herkesin kendi evi. uzak ta değilmiş hem. sabah bırakın, akşam alın yavrunuzu.
para ile bakma kısmı bana da garip geldi ama ihtiyaçları var demişsiniz ve durumunuzun iyi olduğunu belirtmişsiniz o zaman şöyle yapabilirsiniz. aylık mutfak masraflarını halledersiniz. iki kişi en çok 300 tutar. doğalgaza da 200 diyelim. etti 500. e 100 er de ellerine verirsiniz. fısstık gibi hem yardım olur, hem söyleyecek sözleri olmaz
ve en son çare 2 yaş kreş için çok ta absürd bir yaş değil. 4-5 ay daha bekleyin. verin kreşe. siz sağ, anneniz selamet.

depresyona girecek kadar feci ise haliniz ki anlıyorum sizi. kendiniz, evliliğiniz ve en önemlisi yavrunuz için bir şeyler yapmalısınız.

Yok canım akşam konuşucaktım işte. Ama dün sabah ve öğlen oğlumun uyku saatleri ile ilgili ciddi uyarılar yaptım.
Kırıldı sanırım. Babam iş yerinden direk kendi evlerine geçmiş. Annem aramış eve gidiyoruz diye.

Ben 7 de çıkıyorum sabah.Oğlum babasıyla uyuyor o saatte.Annem de 9 da gelmiş.
Akşam çok kötü hissettim o öyle çıkıp gidince :KK43:(( offff..

Öte yandan kışın sabahları nasıl gelicek 50 yaşında kadın.

Belki oğlumun düzenini oturttuktan sonrası için !!annecim p.tesi gelin cuma akşamı evinize gidersiniz. Ama ne olur benim düzenime karışma. Temizlik de yapma. Ayda bir kadın alıyodum. 15 günde bir alırım. ''

Tarzında konuşmayı düşünüyorum.

cnm kusura bakma ama gene yanlıştasın. birgün üzülürsünüz ikinci gün geçer. nedir bu bir arada yaşama merakı. çocuğu annenlere eşin bıraksın sen al. yakıtlarını siz ödeyin. bir miktarda eline verirsiniz annenin oldu bitti

ama ne desek boş sen bildiğini yapacaksın nasılsa:KK43:

Back
X