• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum..

Frigg

We are all stardust.
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
288
77
103
Öyleli bir şey işte.

Son düzenleme:
O kadar güzel anlatmışsın ki gülümseyerek okudum valla :))
İlgisizliğe bende tahammül edemem öncelikle ayrılık kararın yerinde olmuş bnce .. Ama hlada unutamadığını ve onunda barışmak istediğini söylüyorsun .. Bilmiyorum sonuçta onu tanıyan sesin onun samimiyetini bilecekolan kişide sensin .. Belkide bir şans daha verebilirsin ona ama iyice düşün acaba ne olduda şimdi geriye dönmek istiyorki o umursamaz adama noldu öyle değilmi??
Belkide onunla açık açık bunu konuştuktan sonra bir karara varmalısındır :34:

canım bence sen hala seviyorsun ve işler yolunda gitmezse zaten moralin bozulacak. bence bir şans daha ver; ama eskisi kadar bağlanmadan önce de tedbirli ol, biraz daha sıkı tut iplerini ki olası bir durumda üzülmeyesin tekrar. ama düzelir gibi geliyor bana :)

Seviyorsun hala onu ve bence bir şanş ve derimki sonradan keşke demiyesin ama mutlaka karşına al güzelce bi konuş...

O kadar güzel anlatmışsın ki gülümseyerek okudum valla :))
İlgisizliğe bende tahammül edemem öncelikle ayrılık kararın yerinde olmuş bnce .. Ama hlada unutamadığını ve onunda barışmak istediğini söylüyorsun .. Bilmiyorum sonuçta onu tanıyan sesin onun samimiyetini bilecekolan kişide sensin .. Belkide bir şans daha verebilirsin ona ama iyice düşün acaba ne olduda şimdi geriye dönmek istiyorki o umursamaz adama noldu öyle değilmi??
Belkide onunla açık açık bunu konuştuktan sonra bir karara varmalısındır :34:

Samimiyetinden şüphem yok onun aslında, saf bir yanı var ve düşünemiyor bazı şeyleri:27: Hani uyanık takılıyor sözde de kontrol her daim(hiç çaktırmadan) benim elimdeydi zatii:1: Ama alışmıştı galiba varlığıma, evlilik psikolojisine girmişti sanki, nasıl olsa cepte diye düşünüyordu bence beni. Ayrılınca dank etti kafasına, böylee kalakaldı:53: Jetonu köşeli işte önceden anlasa anlatmaya çalıştıklarımı bu ayrılık olayını hiç yaşamamış olurduk:19: Düşünüyorum, sonra bir daha düşünüyorum hayatımda olmasa ne değişir diye.. Sonra iç ses giriyor devreye, sen deli gibi de seviyorsun bu çocuğu, yokluğunda acı çekiyorsun mutsuz oluyorsun diyor.. Çok gülüyorduk, çok eğleniyorduk birlikteyken:7:Sonra mantığım söze giriyor(kişilik bölünmesi mi yaşıyorum nedir:1:), seven insan bu kadar düşüncesiz davranır mı diyor.. Sen her an onu düşünüyorsun bir de onun yaptıklarına bak diyor.. Bu ne sevgi ahhhh, bu ne ızdırap diyor:61: Affeder miyim bilmiyorum da olursa bile burnu sürtsün de aklı başına gelsin istiyorum:32:Beni üzdü ya, o da üzülsün adalet yerini bulsun:63:(kul adaleti de ancak bu kadar oluyor işte:1:)

Seviyorsun hala onu ve bence bir şanş ve derimki sonradan keşke demiyesin ama mutlaka karşına al güzelce bi konuş...

Teşekkür ederim yorumunuz için:71: Öyle yapacağım sanırım, bir şans daha vermek biraz daha ağır basıyor sanki de tedbirimi aldıktan sonra:21:Oturup adamakıllı konuşacağım kendisiyle, iyice anlasın hatalı olduğunu. Duruma ve tepkilerine göre de karar veririm sanırsam:13:

Bende ona bir kez daha sans ver diyenlerdenim ama iyi dusun istediklerini ona birkez daha sun, onun istediklerini de dinle ve oyle adim attin.. Kolay degil biliyorum, insallah hakkinda hayirlisi olur ...

Bende ona bir kez daha sans ver diyenlerdenim ama iyi dusun istediklerini ona birkez daha sun, onun istediklerini de dinle ve oyle adim attin.. Kolay degil biliyorum, insallah hakkinda hayirlisi olur ...

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, inşallah Allah herkese hakkında hayırlı olanları yaşamayı nasip eder:71:

Teşekkür ederim yorumunuz için:71: Öyle yapacağım sanırım, bir şans daha vermek biraz daha ağır basıyor sanki de tedbirimi aldıktan sonra:21:Oturup adamakıllı konuşacağım kendisiyle, iyice anlasın hatalı olduğunu. Duruma ve tepkilerine göre de karar veririm sanırsam:13:

En güzeli haberlerini merakla bekliyoruz :)

ben bir şans vermen taraftrıyım belkide iyiki vermişim dyeceksin bundan 10 sene sonra olmasa da ben elimden geleni yaptım son bir şans daha vermiştim demekki hak etmemiş deyip arkana bakmayacak ve pişman olmayacaksın... güzel ama en önemlisi hakkında hayırlı olan haberlerini bekliyoruz....:3:

ben bir şans vermen taraftrıyım belkide iyiki vermişim dyeceksin bundan 10 sene sonra olmasa da ben elimden geleni yaptım son bir şans daha vermiştim demekki hak etmemiş deyip arkana bakmayacak ve pişman olmayacaksın... güzel ama en önemlisi hakkında hayırlı olan haberlerini bekliyoruz....:3:

Ben de şans vermeye daha yatkınım ya böyle bir şans daha vermelisin yorumlarını okuyunca mutlu oluyorum yaf:1: Umarım hayırlı haberlerle dönerim size:3:

ayyy canım benim gerçekten anlatımına ben de bayıldım:9: ben de şans vermen taraftarıyım. ona büyük bir ders olmuştur zati:52: hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım:70:

Artık beni pek tınlamıyor sanki, yokluğuma kendini mi alıştırdı acep? Fazla naz aşık mı usandırdı dersiniz:43: Yine mesaj atıyor falan arada seni seviyorum çok özledim falan diyor da, ne bileyim aklına gelirse uğraşacak bir işi yoksa sanki:59:

Okudum ve tam da yazmak istediğim şey olduğunu farkettim kelimesi kelimesine. Her şey aynı yalnız tek fark ben onu terkedicek kadar cesur değilim. Daha önce ben elimde olmayan sebeplerle sadece 1 hafta kadar onunla ilgilenemedim ve beni terketti. Sonra döndü geri, şimdi de o ilgisiz yine elinde olmayan sebeplerden. Cumartesi günü tatilden dönücek sonrasında 1 hftası var. Eğer düzelmezse ben de bırakmayı düşünüyorum. Seviyosa döner gelir zaten dimi..

Okudum ve tam da yazmak istediğim şey olduğunu farkettim kelimesi kelimesine. Her şey aynı yalnız tek fark ben onu terkedicek kadar cesur değilim. Daha önce ben elimde olmayan sebeplerle sadece 1 hafta kadar onunla ilgilenemedim ve beni terketti. Sonra döndü geri, şimdi de o ilgisiz yine elinde olmayan sebeplerden. Cumartesi günü tatilden dönücek sonrasında 1 hftası var. Eğer düzelmezse ben de bırakmayı düşünüyorum. Seviyosa döner gelir zaten dimi..

Ben de öyle düşünüyorum canım, seviyorsa mücadeleyi bırakmaz kolay pes etmez.. Benim ömrümün varı da dün gece mesaj attı bana, seni çok mu mutsuz ediyorum ben dedi.. Evet dedim belki istemeden yapıyorsun ama mutsuzum işte..:59: Beni gerçekten de istemiyor musun artık? Seni mutsuz görmeye dayanamıyorum ki ben:59: böyle yazdı.. Ben de tamam o zaman bundan sonra ne mutlu halimi ne de mutsuz halimi görmezsin sen de dedim. Ayrıldık ama kopamıyorduk işte, ama bu kez benden vazgeçtin ya sen, işte biz bugün bittik dedim:43: Ben senden vazgeçmedim ben kendimden vazgeçiyorum senin için, bilesin bu benim öldüğüm gündür dedi :43: Kıyamıyorum ona yaf, ağladım sonrasında:14: Biliyorum eziyet bu yaptığım ikimize de, hatta belki deli midir nedir diye düşünüyordur yazdıklarımı okuyanlar hakkımda ama ne yapayım akıllansın işte:59: Ben onun evleneceğim insan olmasını istiyorum, o yüzden böyle davranıyorum sonradan daha çok üzülmek istemiyorum.. Gitme fıstığım dedi.. Fıstığım der bana hep:59: Bekle beni dedi, sabret ne olur.. İzmir'de olduğumuzda seni görmeme izin ver, seni tekrar kazanmak için uğraşmama izin ver en azından dedi.. Peki, bekleyeceğim seni dedim.:58:
İnşallah hepimize hakkımızda hayırlı olan nedirse onu yaşatsın Rabbim..

Son düzenleme:
Hahah neler yazmışım, nasıl da saf aşıkmışım :KK45: Adam beni aldatıyormuş meğerse, hem de kanka diye tanıştırdığı bi kızla, ondanmış ilgisizliği :KK45:Şimdi okuyunca şu yazdıklarımı çok komik geldi :KK53:

Super yaaa 4 yıl sonra gülerek okumak bu yazıyı bende ayrıldım inşallah bende öyle olurum su an naptiniz başka birine aşık olabildiniz mi

Bizimki tuhaf bir hikaye:KK42: Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum onun. Bitti aslında, ayrıldık. Ama ayrılsak da beraberiz durumu söz konusu:KK70: Şöyle izah edeyim, ben okulu dondurmak zorunda kaldım rahatsızlığımdan dolayı. Ama uzun süre görüşemeyince, araya uzaklık da girince işler değişti. Onun beni çok sevdiğini biliyorum ama ne yazık ki gözden ırak olan gönülden de ırak olur misali ilgisizleşti zamanla:KK50: Ve sürekli bahaneler(ona göre gerçekten sebepler bunlar ama bana bahaneden öte gelmiyor söyledikleri) üretmeye başladı arayıp sormamalarına yok işte sınavlar, yok misafir geldi arkadaşlar geldi, sunum vardı elimde değildi falan.. Eskiden aynı şehirdeyken bile gün içinde saatlerce telefonda konuşan biz, iki yabancı gibi 3-5 mesajla günü geçirir olduk:KK59: Defalarca uyardım kendisini, yapma etme böyle dedim, zaten uzaktayız iletişimi de koparırsak araya soğukluk girer dedim ama o her seferinde haklısın deyip yine aynı şeyleri tekrarladı:KK57: Yanımda telefon saatlerce bir mesaj gelsin diye beklediğim bile oldu kendisinden..Tabii artık bu durumdan çok sıkıldım ben ve ayrılmak istedim en sonunda:KK45: Ama hâlâ daha çok seviyorum onu..:KK58:
Yani benim asıl sinirlendiğim husus, benim durumumda olan ve yaşadıklarımı yaşayan o olsaydı ben bu şekilde davranmazdım kendisine. Destek olurdum elimden geldiğince. Bir yolunu bulup arardım mutlaka, moralini yükseltmeye çalışırdım.. Ben fazla bişi istemedim ki ondan. Sadece sesini duymak bile yetiyordu mutlu olmama, bunu bana çok görmüş oldu:KK43: Bilmiyorum işte, bilerek veya bilmeyerek incitti beni.. Hani insan elindekinin değerini sonradan anlarmış ya kaybettiğinde, işte onunki de o hesap. Şimdi çok pişman:KK68: Her gün arıyor konuşmak istiyor açmıyorum telefonu, mesaj atıyor ki bazen cevap veriyorum ben de tersleyerek, senden vazgeçmem geçemem diyor. Ama akıllanacağı konusunda şüphelerim var, çünkü vurdumduymaz bir kişilik sayılır kendisi..:85: 3 gün 5 gün düzelip yine eski haline dönerse ne olacak?:96: Moralim daha beter bozulur... Ama seviyorum da işte, yürek mantığın sesini işitmiyor ki:KK36:
Çok kararsız kaldım, ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. Terslediğimde üzülüyor farkediyorum bunu, benim de içim acıyor bu kez:KK59: Okuduğu iki yıllık bir bölümdü, ben çok istiyorum diye dershaneye gidip yeniden sınava hazırlandı, okulla beraber yürüttü. Bu yıl mezun oldu, sınava girdi ve galiba yine aynı şehirde olacağız, istediğimiz bölüm gelior Allah izin verirse.. Ailesi zaten biliyor beni, ona kalsa hemen bugün gelip ister beni ailemden.. Hani sempatik de bir tip bebek yüzlü. Şeytan tüyü var derler ya, sevdiriyor kendini herkese bi şekilde.. Bir de ne etkisi olur pek bilmiyorum da o aslan burcu, ben de akrebim.. Anlattım işte derdimi, akıl verin bana yaf, olan aklımı da o almış başımdan zati:KK53: Ne dersiniz kardeşler, barışa bir şans da ben vereyim mi:KK74:

Ilk basta yazdiklarin nerdeyse benim iliskimi anlatiyordu fakat seninki gibi benimki pek te ilgili degil bana karsi. Bence bu cocuga bir sans ver cunku seni sevdigi belli. Tekrar ayni sehire geleceginiz zaman daha da iyi olur iliskiniz. Okuduklarimdan,duyduklarimdan ve yasadiklarimdan soyluyorum... Kacan kovalanir. Hep kacan taraf olmak istedim istiyorum ama kisiligim el vermiyor. O kaciyor ben kovaliyorum :) sen becerebiliyorsan kacan ol. Deliler gibi kovalayacaktir. Peace ✌️

Ay konu eskiymis yeniyim buralarda sorry

Back
X