İyi değilim. Aslında çok mutlu olmam gerekiyor. 22 yaşındayım. Çok şükür ki bu sene mezun oldum üniversiteden, güzel bir bölümden. Ama mutlu değilim. Hayallerimi gerçekleştirmemi engelleyen bir babam var. Mesleki alanda beni engelleyen, evlenme konumda beni engelleyen, hayatmın her anında beni engelleyen, her şeye karşı çıkan, bipolar rahatsızlığı olan bir babam var. Çevresinde bu psikolojik rahatsızlığı olan yakınları olan vardır belki bu yazıyı okuyanlar arasında, işte onlar az çok belki anlarlar ne gibi zorluklar yaşadığımı. Bipolar rahatsızlığı olan kişilerin duyguları tutarsızdır, dengesizdir. Şimdi neşelilerse, bir hafta sonra öfkeli.. Her şeyi en iyi ben bilirim edasıyla dolanma, kin tutma, insanlara bağırıp çağırma, sinir, öfke, neşesizlik..
Off..
İyi değilim.
Sevdiğimle evlenmek istiyorum. Onunla mutlu olmak, gülmek..
Aileme açtım bundan bikaç ay önce sevdiğimle evlenme fikrimi, aileler tanıştı.. Her şey ilk başta iyi görünüyordu. Sonra, yine babam yine babam.. Olmıcak bu iş dedi. Çok büyük laflar etti onunla evlenmeme dair. Hem beni, hem onu, hem annemi kırdı, incitti hepimizi. Biz görüşüyoruz yine de sevdiğimle.
Hayatımda atacağım her adımda beni engelleyen, ağlatan bir babam var..
Ve ben artık babam konusunda ne yapacağımı bilmiyorum.
Tavsiyesi olan, bir şeyler söylemek isteyen varsa buyursun.
Ben her geçen gün daha çok yoruluyorum,
daha çok yıpranıyorum.
Yoruldum, fazlasıyla...
Off..
İyi değilim.
Sevdiğimle evlenmek istiyorum. Onunla mutlu olmak, gülmek..
Aileme açtım bundan bikaç ay önce sevdiğimle evlenme fikrimi, aileler tanıştı.. Her şey ilk başta iyi görünüyordu. Sonra, yine babam yine babam.. Olmıcak bu iş dedi. Çok büyük laflar etti onunla evlenmeme dair. Hem beni, hem onu, hem annemi kırdı, incitti hepimizi. Biz görüşüyoruz yine de sevdiğimle.
Hayatımda atacağım her adımda beni engelleyen, ağlatan bir babam var..
Ve ben artık babam konusunda ne yapacağımı bilmiyorum.
Tavsiyesi olan, bir şeyler söylemek isteyen varsa buyursun.
Ben her geçen gün daha çok yoruluyorum,
daha çok yıpranıyorum.
Yoruldum, fazlasıyla...