Yoruldum

asmen_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
80
2
26
Ankara
Arkadaşlar ben çok mutsuzum önerilerinize ihtiyacım var kısaca anlatayım 2009 yılında facede canım sıkkın bi halde bakınırken biriyle tanıştım 1 yıl arkadaş gibi sonra sevgili olduk beni çok sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi zaman iiçinde benim 17 yaşında bi kızım olduğu için bekliyoruz belli bi zamanıda yok sadece aramızda verilmiş bi söz ne aileler tanıştı ne eşt dost kıskançlıklar başladı bide ayrı şehirdeyiz yılda 1-2 en fazla 3 kez geliyor hiç bir yakınlaşma olmadı bu zaman içinde elimi tutma filan dışında çok sevdiğini söylüyo ilerde karısı olmamı istediğini fakat 4 yıl oldu çok az görebiliyorumda sürekli tartışıyoruz kıskançlık filan o da kıskanç bende .şu aralar gene küstü bana whatsapp yüzünden dee ben ne yapmalıyım ayrılsammı beraber de olmuyo evlilik için kızımdan dolayı olamıyosa aileler tanışsın istiyorum söylemedim ona dile getirsemmi yada ayrılsammı ki bikez denedim nefes alamadım resmen ne yapacağımı bilemiyorum.(o hiç evlenmemiş )fikirlerinize ihtiyacım var acaba aşığımda göremiyomuyum

İnternetten tanışmışsınız yılda en fazla 2-3 kez görüşüyorsunuz ve bu kişi size aşık sizinle evlenmek istediğini eşi olmanızı istediğinizi söylüyor, 4 yıl olmuş ne bekliyor o zaman?

Madem kıskanç bir yapınız var yılda en fazla 3 kez görebildiğiniz bir adamın kendi şehrinde neler yaptığını düşünüyorsunuz, onun 4 yıldır nette ya da reelde kimlerle ne yaşadığını bilmeden nasıl ilişki yaşadığınızı varsayabiliyorsunuz?

"Ayrılsam mı denedim nefes alamadım" diyorsunuz da bir araya gelmemişsiniz ki ayrılasınız... Hangi erkek sanalda görüştüğü yılda birkaç kez yanına gittiği kadınla evlenecek olsun hadi evlenecek diyelim 4 yıldır neden beklesin?

Sizin 17 yaşında kızınız varmış ve süresi belli olmayan bir zamanı bekliyormuşsunuz ortak çevreniz yokmuş, sadece aranızda söz vermişsiniz, bu adam başka kaç kişiye söz vermiştir düşünebiliyor musunuz?

17 yaşında bir kızınız var... Bir genç kız... O aynı durumu yaşasa siz sıcak bakar mıydınız, makul mantıklı bulur muydunuz?

Adam hiç evlenmemiş ve 4 yıl sadece sanaldan birkaç kez de reel görüşme dışında bir geçmişiniz yok... Ailesine sizden bahsedeceğini, böyle bir şey söyleseniz kabul edeceğine gerçekten inanıyor musunuz?

Siz bir ilişki yaşamıyorsunuz... O kişi sizin için sadece sohbet arkadaşı... Böyle düşünmek size zor gelecekse onun sizin için böyle düşündüğünden emin olmak belki işinize yarayabilir kurtulmak açısından... Siz onun için bir genç kız annesi, nette ya da yanınıza geldiğinde sohbet edip güzel zaman geçireceği, elini tutacağı, kıskançlıklar yapıp sizi kısıtlayarak ya da henüz evlenmediği için birinin kocası olsa nasıl söz dinleteceğinin pratiğini yaparak kendini tatmin edeceği bir kadınsınız ilk evlilik muhabbeti açıp aklınıza girdiği günden beri...

valla büyük konuşmak gibi olmasın kimse de kusura bakmasın ama internette tanışılan kişiden hayır mı gelirmiş. bırakın boş işleri....

Haklısınız nasıl soğurum ben bundan yani benimle ciddi olmadığını nerden bilebilirim hep çok sevdiğini söylüyor bana.Benim kızımdan dolayı evlilik bekleniyo yani bende kalıyo ,aslında isteksiz olduğu belli insan tanışmak ister ailemle tanışır bişeyler yapar bilemedim ben tartışınca filan benle sesi titriyo seviyo da ama amaa tam emin değilim ne yapsamda bu adamı çözsem

bence çözmeye fln çalışmayın. duygusal boşlukta olabilirsiniz bu gayet doğal, ama şunu söyliyim, niyeti ciddi olsaydı bu zamana kadar çoktan olurdu bu iş.bence irtibatı kesin, çok fazla görmediğiniz birini unutmanız çok da zor olmayacaktır. Kendinizi başka şeylere yöneltin, eminim size çok iyi bir eş kızınıza da çok iyi bir baba çıkacaktır karşınıza. Evlilik mutlak kaderdir. çatlasanız da patlasanız da evleneceğiniz kişi yada kişileri değiştiremezsiniz. O yüzden nasip deyip yolunuza bakın benden söylemesi...

Son düzenleme:
Istese olurdu evet çoktan safmıyım ben ya hep iyi yönlerini görmeye çalıştım evlenmesek bile tanışırdı ailemle yada annesiyle filan tanıştırırdı ne değişik insanlar var ya o kadar emek boş güven yıllarını ver offf çok üzgünüm
bi kez tartıştık bu konuyu onunla sevsen beklemezsin 6 7 yıl dedim seven adam ölene kadar da bekler dedi bana kızın bi ayağının üzerine bassın diyor

kızın 14 yaşında olsaymış ne yapacakmışşşş?? kızının ayağının üzerine basması için bi 5 yıl daha mı bekleyecekmişsin..??? kaldı ki seni kızınla birlikte kabul etmeyen adamdan ne bekleyebilirsin ki?

gerçekten çok haklısınız insan sevince göremiyor gerçekleri,konuyu açtım kendisine ben genede 4 yıl oldu en azından aileler tanışsın dedim.ailesine söylemeye çekiniyomuş.70 yaşındaki tansiyon hastası insanlar dedi.bide bana kızın annenlerde kalsa olmazmı ihtiyaçlarını karşılarız dedi .çok kırıldım.olmaz dedim tabiki.sonra bana gel buraya biz evlenelim ailesi için kabul eden eder etmeyen etmez dedi.baya bi konuştuk en sonundada tamam söyleyecem az zaman tanı dedi .

Son düzenleme:
4 yıl olmuş bu kadar süre içerisinde sayılı görüşmüşsünüz
nasıl güvenebiliyorsunuz ki
hem gerçekten evlenmek isteseydi sizi söylediği gibi çok sevseydi sık sık görmek için birşeyler yapar
evlenmek için adım atardı.
ayrıca kızınıda istemediğini söylemiş açık açık

Son düzenleyen: Moderatör:
ailesinden dolayı çekinmesi .onların onayı olmadan kızımla beraber yuva kuralım dedi.sonra onlar isterse ister istemezse yapacak bişey yok dedi.bende normal olsun herşey sonuçta benimde bi ailem var dedim.az zaman ver dedi bana .2 hafta beklemede kalacam ben sesimi çıkarmadan.sonradan tekrar konuyu açıp soracam eğerki gene kem küm olursa bitirmeyi düşünüyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…