yoruldum..

chazara

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
70
39
18
Cok yoruldum sanırım yasamaktan
Caresiz,igrenc,umutsuz hissediyorum,
Sanki sevdiklerimi kaybedicekmisim gibi..
Ölmek istiyorum sadece..
Hayatin guzel olduguna ya da biseylerin duzelecegini soyleyecek varmi?
Sadece inanmak istiyorum. .

Ölmek istiyorum sadece..
Düzeliyor, düzeldi.
Bundan 1 ay önce bende böyle hissediyordum ama şimdi daha iyiyim.
Sana bunun garantisini verebilirim.
Yapman gereken sadece zamana bırakmak ve kafanı takmamak.
Belki çok mutlu değilim ama daha iyiyim.
Çok daha iyi olduğum zamanları görebilmem için de, yaşamam gerek.

Sorun ne ve kaç yaşındasın? Bu hisler herkeste zaman zaman olur. Önemli olan üstesinden gelebilmek.

Genelde bende kis aylarina girerken depresyon olur... Sizin de oyle olmus sanirim. Ama mutlaka umut vardir.. Herkes icin hayata tutunmasini saglayan birileri vardir.. Ozellikle anneniz, babaniz, kardesiniz... Onlari dusunun.

Ölmek istiyorum sadece..
BEnde yoruldum yaşamaktan ..kaçıp gidesim var ...
herşey üstüme geliyor ...
kadınlar kulübunde ki konulara bakıyrom herkesin bir derdi var onları okuyup zaman geçiyorum kendime pay biçiyorum...

Yaklaşık üç aydır yakınlarımın sağlığı için neredeyse hergün hastahanedeyiz..
Hastahane görmekten o kadar yoruldum ki yoğum bakım ünitesinin önünde en az iki günde bir yakınını kaybeden insanların feryatlarından tekerlikli sandalyelerde bacakları kesilmiş,trafik kazası geçirmiş o kadar çok insan gördüm ki..
Çok şükür hepsini atlatıyoruz yavaş yavaş çok şükür hepsi hayatta.
Allah kulunun bu dünya da yiyecek ekmeği kalmadığında alırmış canını,demek ki hala yiyecek ekmeğimiz görecek günlerimiz var.
Sevdiğim bir insan var,sevdiğim bir işim var,hayallerim var,sevdiklerim var,ailem var,sağlığım yerinde,kimseye muhtaç değilim şükür edilecek o kadar çok şey var ki..
Birde Allah kuluna kafi değil mi ? Allah'ın sevgisini inancını kalbimizden yitirdiğimiz her gün daha fazla mutsuz oluyoruz aslında.
Sen dua et, gerisi gelir.

Hayat sevince güzel. Karamsar olma herseye iyi Tarafından bak. Sağlıklıysan Herşeyin üstesindende gelebilirsin. Isyan etme. Ölmek istemekte ne yani!

Ölmek istiyorum sadece..
ölünce herşeyin biteceğine inanan biri olarak hiçbir zaman bu seçeneğim olmadı, olaya duygusal değil mekanik yaklaş bir şekilde insan olarak var olduk başka bi hayvan değilsin istediğin herşeyi yapma gücün var sen insansın kafana göre takılsana ne bu mutsuzluk :)

ben daha dun öluo mezara girip dinleneyim diyordum cok sukur allah kapinin birini kaparken digerini aciyo

yaşamak için mutlaka sebeplerin vardır ...onlara tutun .her gecenin bir sabahı vardır....

Eminim ki her insanın başına dönem dönem geliyor. Allaha sığın eğer inancın kuvvetliyse. Huzur duada.

Ölmek istiyorum sadece..

Arada insana böyle hisler geliyor, kendi kendine mutlu olmayı bilmelisin. Kendini boşluğa bıraktığın sürece aşağı düşersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…