Yoruldum

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.426
43.922
798
Yoruldum artık sonucu olmayan iş görüşmelerinden. çağırıyorlar gidiyorum görüşüyoruz sonra arayacağız biz sizi diyorlar ama yok ne olumlu dönüş nede olumsuz dönüş var zaten deneyimsiz olduğum cv'mde yazıyor neden çağırıyorsunuz o zaman.
Bugün mesela bir yere görüşmeye gittim kendileri iş arama sitesinin veri tabanından görmüşler cv'mi kendileri çağırdı görüştüm benim açımdan olumlu geçti hatta iki kızdık görüşmede ikimizi de genel müdür ile görüştürdüler. ik müdürü bayana da dedim işe ihtiyacım olduğunu dolaylı da olsa belirttim. biz size dönüş yapacağız olumlu yada olumsuz dedi. yine aramayacaklar biliyorum olumsuz da olsa arar insan ki bu kız beklemesin telefonun başında diye düşünür. ama yok işte.

mesela bugün gittim ya tamam dedim olmayacağı belli. ben üni mezunuyum. 2.üniyi okuyorum ama benmle brlkte görüşmeye gelen kız ticaret meslek mezunu bendn küçük ama iş deneyimi var üni okumamış çalışmış.

Son düzenleme:
Uzulme canim benim. Biraz sabir isi bu isler biliyorum helede ihtiyacin oldugu bi donemde bi telefonla "olumsuz" demeleri agir geliyor ama sabret. Senin icin hayirlisi olsun...

Uzulme canim benim. Biraz sabir isi bu isler biliyorum helede ihtiyacin oldugu bi donemde bi telefonla "olumsuz" demeleri agir geliyor ama sabret. Senin icin hayirlisi olsun...

telefn elimde aman arıyacaklar diye beklemektense en azından olmadı demeleri daha iyi cnm boşuna beklemem bende en azındn. mesela bugün gittim ya tamam dedim olmayacağı belli. ben üni mezunuyum. 2.üniyi okuyorum ama benmle brlkte görüşmeye gelen kız ticaret meslek mezunu bendn küçük ama iş deneyimi var üni okumamış çalışmış.

İnşallah en kısa zaman içerisinde bulursun canım , iş piyasası berbat bu sıra , hangi şehir hangi alanda iş arıyorsun canım ?

Muhasebede deneyim önemlidir bizim muhasebeci sırf buyuzden birini almıyordu yanına birde onumu takip edilen diye

Muhasebede deneyim önemlidir bizim muhasebeci sırf buyuzden birini almıyordu yanına birde onumu takip edilen diye

benm başvurduğum yerler genelde yetiştirmek için elaman isteyen yerler

Canım sende ücretsiz bi süre çalışmayı teklif et sende kendini denemis olursun onlarda deneyim istiyorlar heryerde

açıkçası paraya ihtiyacım var cnm. oyüzden asgari ücrete bile talim edebilirim.

Hicbir zaman tecrübesizim hicbisey bilmiyorum demeyeceksin. Olumsuz cümleler kullanma. Ögrenirim caliskanim azimliyim diyeceksin. Is gorusmelerinde benim de cok sık yaptigim bir hataydi bu. O yuzden hep hüsranla sonuclandi. Benden daha az yetenekliler hep alindi işe. Sonradan aklim basima geldi ama ia isten gecti. Ise ihtiyacin oldugunu soylemek zaten basli basina bir hata. Acindan ölsen de toku oynayacaksin. Malesef is hayati acimasiz.

çok samimi bir bayandı görüştüğüm biraz dha konuşsak kek börek tarifi alacaktı

deneyimim yok ama kolay öğreniyorum dedim zaten stajda bile yanında oldğm bayan işi öğrenip defalarca izin almıştı bunu belirttim hep

işe kesinlikle ihtiyacın olduğunu belirtme bence
sanki başka işlerden de arıyorlar da burayla da görüşmeye gelmişsin gibi anlat
bazı insan kendini çok yüksek de gösterir ve öyle kazanır bir de maalesef torpil özel sektör de bile damarlara kadar işlemiş
birinin tanıdığı olmadan işe girmek hayal gibi bir şey olmuş

maalesef torpilim yok işte

Belki diğer kıza daha az maaş vereceklerdir. 50 lira bile farkeder patronlara.

Belki diğer kıza daha az maaş vereceklerdir. 50 lira bile farkeder patronlara.

yok ücret sabit belirtti zaten bayan. hatta sordu ücret olrk ne düşünüyorsun diye sizin takdirinize bıraktım dedim. şu miktar vereceğiz dedi

Bu devirde deneyim deneyim deneyim

maalesef öyle ama iş vermezseler nasıl deneym sahibi olck bu mezunlar

Bunu ilan veren ik bilir. Hani yeni mezun 3 4 yıl tecrübe diyen zeka küpü.

Canım sende ücretsiz bi süre çalışmayı teklif et sende kendini denemis olursun onlarda deneyim istiyorlar heryerde

açıkçası paraya ihtiyacım var cnm. oyüzden asgari ücrete bile talim edebilirim.

Feraceli nin yorumuna katılıyorum. 2 ay bile bir yerde ücretsiz çalışsanız çok tecrübe kazanırsınız.

Tamam paraya ihtiyacınız var ama tecrübesizken zaten sizi işe almayacaklar, evde 2 ay kaybedeceksiniz. Belki daha fazla kaybedeceksiniz.

Muhasebe çok ciddi bir iş, ufak bir hatada işyerlerine ciddi cezalar gelebilir.
Siz işveren olsanız hiç deneyimi olmayan birini mi işe alırdınız yoksa 2 ay bilmem nerede gönüllü çalıştım diyen birini mi işe alırdınız?

Bunu ilan veren ik bilir. Hani yeni mezun 3 4 yıl tecrübe diyen zeka küpü.
kendileri ile çelişiyorlar resmen ilan verenler. açıkçası bu görüşmeye gittiğim yere ben başvurmadım bir iş ilanı sitesinin veritabanından cvmi görmüşler görüşmek istediler. kendileri çağırdı

maalesef ücretsiz çalıştırıp sigorta yapabilecek kimse yok. sigortasız çalıştırmıyorlar dahi. gir çık yapmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…