yazarhanim35 Yazar Hanım Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2013 Mesajlar 29.696 Emoji Skoru 42.986 Puanlar 798 17 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi yazarhanim35 #41 GelenKutusu .!.: Ben ilk mesajınıza istinaden yazmıştım. Deneyimsizim diye yazdınız mı yazmadınız mı kafam karıştı??? Genişletmek için tıkla... iş tecbüresi yok olrk yazıyor. stajlarım falan ekli cv'mde . uzun süreli deneyim yok
GelenKutusu .!.: Ben ilk mesajınıza istinaden yazmıştım. Deneyimsizim diye yazdınız mı yazmadınız mı kafam karıştı??? Genişletmek için tıkla... iş tecbüresi yok olrk yazıyor. stajlarım falan ekli cv'mde . uzun süreli deneyim yok
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 4 Eylül 2011 Mesajlar 11.000 Emoji Skoru 23.685 Puanlar 598 17 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi yazarhanim35 #42 tecrübe gerektiren bi mesleğiniz var. ne yazık ki tecrübe kazanmak içinde önce üç beş kuruşa çalıştırıyorlar. yaşın kaç?
tecrübe gerektiren bi mesleğiniz var. ne yazık ki tecrübe kazanmak içinde önce üç beş kuruşa çalıştırıyorlar. yaşın kaç?
yazarhanim35 Yazar Hanım Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2013 Mesajlar 29.696 Emoji Skoru 42.986 Puanlar 798 17 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi yazarhanim35 #43 Saksi_Degilim_Ben .!.: tecrübe gerektiren bi mesleğiniz var. ne yazık ki tecrübe kazanmak içinde önce üç beş kuruşa çalıştırıyorlar. yaşın kaç? Genişletmek için tıkla... 23 yaşındayım.
Saksi_Degilim_Ben .!.: tecrübe gerektiren bi mesleğiniz var. ne yazık ki tecrübe kazanmak içinde önce üç beş kuruşa çalıştırıyorlar. yaşın kaç? Genişletmek için tıkla... 23 yaşındayım.
R rengarenkdunyam Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Temmuz 2011 Mesajlar 909 Emoji Skoru 443 Puanlar 103 Yer İzmir 17 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi yazarhanim35 #44 Canım burdan ne cevap geldi bilmiyorum ama bence bu işe seni alırlar, anlattıkların da içime de öyle doğdu açıkçası
Canım burdan ne cevap geldi bilmiyorum ama bence bu işe seni alırlar, anlattıkların da içime de öyle doğdu açıkçası
G Gondergelsin Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 1.372 Emoji Skoru 2.169 Puanlar 133 Yaş 42 17 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi yazarhanim35 #45 Yorulmak icin cok erken isi bulduktan sonra bir de isi kaptirmamak icin mucadele edeceksiniz hepimiz gectik bu yollardan motivasyonunuzu dusurmeyin
Yorulmak icin cok erken isi bulduktan sonra bir de isi kaptirmamak icin mucadele edeceksiniz hepimiz gectik bu yollardan motivasyonunuzu dusurmeyin
yazarhanim35 Yazar Hanım Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2013 Mesajlar 29.696 Emoji Skoru 42.986 Puanlar 798 17 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi yazarhanim35 #46 reyhanpekmezci .!.: Canım burdan ne cevap geldi bilmiyorum ama bence bu işe seni alırlar, anlattıkların da içime de öyle doğdu açıkçası Genişletmek için tıkla... inşallah cnm minenet .!.: Yorulmak icin cok erken isi bulduktan sonra bir de isi kaptirmamak icin mucadele edeceksiniz hepimiz gectik bu yollardan motivasyonunuzu dusurmeyin Genişletmek için tıkla... gece gündüz çalışmaya razıyım yeterki olsun
reyhanpekmezci .!.: Canım burdan ne cevap geldi bilmiyorum ama bence bu işe seni alırlar, anlattıkların da içime de öyle doğdu açıkçası Genişletmek için tıkla... inşallah cnm minenet .!.: Yorulmak icin cok erken isi bulduktan sonra bir de isi kaptirmamak icin mucadele edeceksiniz hepimiz gectik bu yollardan motivasyonunuzu dusurmeyin Genişletmek için tıkla... gece gündüz çalışmaya razıyım yeterki olsun