mesela ne eğitimn var, tevrüben ne daha fazla bilgi versen öneriler gelir. haksızlık onları ilgilendirir. şimdi bir sürü avukat var. babası zengin lüks buro açıyor, altına son model araba çekiyor. tanıdıkların işini gönderiyor. ben hiç tanımadığım bir şehre geliyorum. cebimde 5 kuruş yok. bu yoklukta iki oda tutuyorum. bebeğim masa üstünde yatıyor. ona beşik alamıyorum. vs.vs. hiç haksızlığa uğradığımı düşünmedim. oturdum ve düşündüm. ben insanlara kendimi nasıl tanıtacağım diye. yerel gazeteler mesajlar attım. biri döndü. 1 sene köşe yazısı yazdım. tüm kurum çalışanları tanıdı beni. hatta bir yazıdan sonra vali bey çağırdı benimle sohbet etti. kariyer.netten iş ilanlarını takip ettim. ziraat bankasının 2 yıl bu yolla ipoteklerini yaptım. elimde ki davalara o kadar özen gösterdim ki şimdi yaşadığım şehirde arkamdan neler neler söylüyorlarmış. bazen benim ünümü duyanlar geliyor ve arkamdan söylenenleti onlardan duyuyorum. yani oturup düşün. nerden başlamalıyım diye. doğru yöntemler bulmalısın.