Allah allah çok zor bir durum ya inşallah düzelir. Baslardan beri boylemi son zamanlardami böyle. Ayni umursamamazligi siz yapsaniz kafasina takarmiHayır yok soruyorum yanıt alamıyorum
Yok Hayır oldukça ilgiliBunun disinda hayatinizda degisen bir sey var mi?
Evle ilgisi gezmesi kendine dikkat etmesi gibi
Yaklaşık 1 yıldır böyle takacagini sanmıyorumAllah allah çok zor bir durum ya inşallah düzelir. Baslardan beri boylemi son zamanlardami böyle. Ayni umursamamazligi siz yapsaniz kafasina takarmi
Bunalimda falan olabilir yada birseylerden sogumusta olsbilir . Bunun için bilgili birinden yardım alsaniz iyinolur yada internetten araştırın derimYaklaşık 1 yıldır böyle takacagini sanmıyorum
Yaklaşık 1 yıldır böyle takacagini sanmıyorum
verdiği cevaba bak ,kaç tane kadın var hayatında da senden düşkününü görmedim diye eleştirebiliyor,kendinde olan problemi unutturup sizde sorun olduğunu düşünmenizi sağlayıp sizi de köreltmeye çalışıyor.sanki sekse düşkün olmak ayıp günah hastalık ,anormal olan kendisi ,dr a gitmeyi önerdiniz miEşim benimle aylardır birlikte olmuyor ne yapacağımi sasirmis durumdayım yoruldum artık soylemekdende bıktım hep ayni bahaneler yorgunum başım ağrıyor bir keresinde bana senden düşkününü görmedim dedi ondan beri artık süslenmiyorum umrunda değil adamın zamanla düzelir diyor o zaman bir türlü gelmiyor kafa yı yiyeceğim az kaldı
verdiği cevaba bak ,kaç tane kadın var hayatında da senden düşkününü görmedim diye eleştirebiliyor,kendinde olan problemi unutturup sizde sorun olduğunu düşünmenizi sağlayıp sizi de köreltmeye çalışıyor.sanki sekse düşkün olmak ayıp günah hastalık ,anormal olan kendisi ,dr a gitmeyi önerdiniz mi
Ne kadar zamandır evlisiniz? Çocuğunuz var mı?
3 yıllık evliyiz. 2yaşında bir oğlum varNe kadar zamandır evlisiniz? Çocuğunuz var mı?
Evett aile danismanina gitmeyi düşünüyorumBunalimda falan olabilir yada birseylerden sogumusta olsbilir . Bunun için bilgili birinden yardım alsaniz iyinolur yada internetten araştırın derim
3 yıllık evliyiz. 2yaşında bir oğlum var
Bende öyle düşünüyorumYaklaşık 1 yıldır böyle takacagini sanmıyorum
Bende şaşırdım artık ne yapacağımı çok teşekkür ederimAnladım hani dedim doğumdan sonra ya da sizin bebekle daha çok ilgilendiğiniz dönemden sonra mı oldu ama öyle de değilmiş. Hiç anlamadım kendisi de konuşmaya yanaşmıyorsa ne yapılır bilemedim. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?