- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
Fakeisiniz acaba diye dusunuyorum da :)A
Anlamadım?
Keşkee herşey normalmiş gibi davranması ve mutluyuz daha ne istiyorsun demesi beni deli ediyor tartışma çıkaracak yer arıyorsun diyor konuyu açmak istemiyorum çünkü benimle zorla birlikte olacakmış gibi hissediyorumEvet, kendi böyle bir durumu normalleştirmeye çalışmaktan sa, bir terslik olduğunu kabul etse keşke...
Ne desem bilemedim cnm, Allah kolaylık versin... Dilerim düzelir...
Dediğim gibi psikolojik bir soğukluk varsa anlayamazsın belki ama fiziksel şeyleri anlayabilirsin sürekli gözlemle. Bu arada ikna etmeye de çalış doktor için.Evett
evet banada öyle geliyor bugün bi doktora git sen bence dedim hiç oralı olmadı bana hergün başın ağrıyor belin ağrıyor dedi yine suçu benim üzerime attı çıldıracam bende kendini hatanı bana maal etme dedim ne yapacagimi şaşırmış durumdayım artık çocuk olmasa basıp gidecem de dua etsin çocuk var
Fake felan degilim bir derdim var kendim çözemediğim için sizlerden yardım istedim hepsi bu niyeFakeisiniz acaba diye dusunuyorum da :)
Çok teşekkür ederim size minnettarım beni çok rahatlattiniz hiç böyle düşünmemiştim ben benim eşimde beni aldatacak bi insan değil dediğiniz gibi benim eşimde herşeyi içinde yaşayan dışına yansıtmayan Bir insan bizimde var borcumuz çok olmasada bbu onda sıkıntı yapıyor biliyorum bende zorla Olsun istemiyorum o sebeble uzun süredir istemezse reddedililirim korkusuyla ve zorla güzellik olmaz diye acaba benimle zorlamı birlikte olur düşüncesiyle süslenip karşısına geçmedimBen ihanetle ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bir dönem biz de yaşamıştık. Tabi konuyla ilgili pek bilgi sahibi olmadığımdan her kadın gibi kesin ben beğenmiyor diye önyargıya kapıldım ben de. Teyzem ve eniştemle konuştum. konuştukça aslında bilmediğim çok şey olduğunun farkına vardım.
O dönem biraz borcumuz vardı. eşim böyle şeyleri kafaya takan biri. yiyecek ekmeğim olmasın ama borcum da olmasın zihniyetinde.. E düşününce başka problemler de vardı, adam duygusal.. benden daha çok takılıyo belli. Ve kafasında problemlerle yaşayan erkek gerçekten cinselliğe hazır hissedemiyor kendini. karşısındaki istiyor diye kendini zorlasa bu daha can sıkıcı durumlara sebebiyet veriyor. (erken boşalma, ereksiyon sorunu v.s.) Sen üsteledikçe, farklı önyargılarla adamın tepesine bindikçe o daha da uzaklaşıyor ve kısır döngüye giriyor herşey.
Teyzem ve eniştem etraflıca konuştu benle. Eşimin ne kadar iyi olduğunu herkes bilir, ve bir yanlışa düşmemem için konuşuyorlar tabi. Ve bana destek olmamı söylediler. ilk adımın ondan gelmesini beklemenin çok saçma olduğunu anlattılar. eşini sen hazırla hatta o işteyken başla hazırlamaya dediler. sevgi dolu mesajlar at, ara sesini özledim falan de dediler ve asla üstüne gitme...
Aynen uyguladım canım. Meğer kocamın bana gerçekten ihtiyacı varmış. Problemlerine ortak oldum, gün içinde hiç rahat bırakmadım, bi sürü yaramazlıklar yaptım. Ve herşey inan yoluna girdi.. 10 yıl oldu o modda da devam ediyor. (gerçe şimdi çocuk engeli var o ayrı mesele)
Uzun oldu biliyorum ama tecrübemi paylaşmak istedim. Yani her sana yaklaşmama durumunun inan senle alakası yok. biraz anlamaya çalış. Erkekler kafaları rahatsa cinsellikte verimli oluyorlar
Evett yoğun iş temposu önde gelen sebeplerden biri oğlum 22:30 da uyuyor vaktimiz var Hersey icin diye dusunuyorum sizin esiniz ne guzel sebebini soylemis benimki onuda soylemiyor ilk adimi bendenmi bekliyor bilemiyorum iyice saldin kendini diyor onda isteksizlik olunca bendede ister istemez bi kendini salma durumu oldu ne yalan söyliyeyimBizde de aynı durum var. Nedeni:
*Eşime göre seksepalitem düşük, yeterince tahrik edemiyormusum onu.
*İş stresi, yoğun çalışma temposu
Ama senin ihtimaller arasında şu da olabilir:
*Annelik duygun eş olmanın önüne geçmişse eşin isteksizdir.
İmkan varsa arasira çocuğunuzu annene, kayınvalidene falan bırakıp eşinle başbaşa kalman iyi gelebilir.
evett olabilir bende Cokk şaşkınım bu durumaO kadar çok benzer konu okuyoruzki bu erkeklere ne oluyor diye merak etmeye başladım.yediğimiz içtiğimiz sağlıksız gıdalar neden oluyor belki.Tabi stresde büyük etken.Belki evde hazırlayabileceğiniz bitki çayları falan vardır eşinizi canlandıracak.
Evett yoğun iş temposu önde gelen sebeplerden biri oğlum 22:30 da uyuyor vaktimiz var Hersey icin diye dusunuyorum sizin esiniz ne guzel sebebini soylemis benimki onuda soylemiyor ilk adimi bendenmi bekliyor bilemiyorum iyice saldin kendini diyor onda isteksizlik olunca bendede ister istemez bi kendini salma durumu oldu ne yalan söyliyeyim
sen süslenmekten, bakımdan vazgeçme. bunlar sadece cinselliğiniz için gerekli değil. kendine olan saygın, etrafındakilere saygın için gerekli. bakımlı olan kadın kendini özgüvenli hisseder. özgüven de bir kadın için güç demektir.Çok teşekkür ederim size minnettarım beni çok rahatlattiniz hiç böyle düşünmemiştim ben benim eşimde beni aldatacak bi insan değil dediğiniz gibi benim eşimde herşeyi içinde yaşayan dışına yansıtmayan Bir insan bizimde var borcumuz çok olmasada bbu onda sıkıntı yapıyor biliyorum bende zorla Olsun istemiyorum o sebeble uzun süredir istemezse reddedililirim korkusuyla ve zorla güzellik olmaz diye acaba benimle zorlamı birlikte olur düşüncesiyle süslenip karşısına geçmedim
Çok cok teşekkür Ederim çokk haklısınız kendime çeki düzen vermenin zamanı gelmiş :) sizin söyledikleriniz sayesinde icim Cokk rahatladi iyiki sayfaya uye olup sizlerle derdimi paylasmisim :)sen süslenmekten, bakımdan vazgeçme. bunlar sadece cinselliğiniz için gerekli değil. kendine olan saygın, etrafındakilere saygın için gerekli. bakımlı olan kadın kendini özgüvenli hisseder. özgüven de bir kadın için güç demektir.
Salma yani kendini. İçinde bulunduğun problem aşılması biraz zaman alan bi problem. Örneğin eşin sana yaklaştığı zaman uzun zamandan sonra, muhtemelen erken boşalma yaşayabilir.( örnek veriyorum sadece. bir de beni ukala olarak görme nolur sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum seninle. ) her daim yanında ol, sorunlarına ortak ol. Problemleriniz hakkında konuş. Mesela borçlarımız ne alemde gibi..? Ben sana güveniyorum, sen herşeyin altından kalkarsın gibi bir cümleyle güç ver ona. Böylece ona destek olmuş olursun. Ve içinde yaşayıp dışarı yansıtamadığı sorunlarından biraz hafifletmiş olursun onu.
oda dogru kendilerini bakmadan bizi suclamakda ustlerine yok!!Söylemese bi dert söylese bi dert
Erkekler kendindeki kusurları görmeden acımasızca eleştiriyorlar. Şimdi suçlu siz olursunuz. Kendinizi ihmal etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?