yoruldumm yalnızlıktan

• Konu Sahibi Konu Sahibi lra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
Bir insan hep mi şanssız hep mi bahtsız olur.İsyan etmemek icin bazen kendimi cok zorluyorum ama bazen oyle doluyorum oyle içim buruk oluyoki...Zaman zaman göz yaslarımı icime akıtıyorum zaman zaman dışına.22 yasında cok sevdim ailemin istememesine ragmen...Ailem kabul etti ve evlendim o cok sevidigim adam günlerimi zehir etti üstüne ihanet sonrasında 25 yasında boşanma.Evlilik yasantımda hayalimi,hayal ettigim evliligi hic yasayamadım.Ukteler kaldı bende.suan 31 yasındayım son 2 3 senedir evliligi yasayamadıgım evliligi hayallerimde kalan evliligi ve en önemlisi anne olmak arzusu cektigim icin evliligi düsünmeye başladım.Tanıştım tanıştırıldım hep hüsran.Ya niyetleri farklı oluyor,ya bosandıgımı duyunca kacan ya da işsiz gücsüz...kalbimide kullansam olmuyo mantıgımıda kullansam olmuyo yoruldum artık birileriyle tanısmaktan onları tanımaya calısmaktan diyorum mutsuz bi evlilik yasadın oyle olmaktansa bırak hic evlenme diyorum kendi kendime ama olmuyo insan istiyo bi eşi olsun bi yuvası olsun en önemlisi anne olayım istiyorum ama olmuyo tanısmak isteyenlere hep fırsat veriyorum tipine bakmaksızın ön yargılı olmaksızın yinede başaramıyorum bi ilişki tutturmayı.bazen kendimi yasım geciyo gibi hissediyorum bazende bosandıgım icin eksik bugünde cok mutsuzum benim ne eksigim var diyorum kendi kendime.İcimi kimseye dokemiyorum kimseye anlatamıyorum sizlere yazmak iyi geliyo :KK61:

ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH Ailem kabul etti kismina kadar ayni seyleri yasamisiz. evlenemedim ayrildik nisanliyken. sanirim evlenip ayrilmaktan iyi oldu benim su anki durumum ama yinede cok uzgunum bende. cok agliyorum gunlerce :KK61::KK61::KK61:

ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH Ailem kabul etti kismina kadar ayni seyleri yasamisiz. evlenemedim ayrildik nisanliyken. sanirim evlenip ayrilmaktan iyi oldu benim su anki durumum ama yinede cok uzgunum bende. cok agliyorum gunlerce :KK61::KK61::KK61:
iyi yapmıssın cnm ben sevgimin kurbanı oldum okdar pişmanımki onla evlendigime ama son pişmanlık fayda vermiyor

iyi yapmıssın cnm ben sevgimin kurbanı oldum okdar pişmanımki onla evlendigime ama son pişmanlık fayda vermiyor
bende bi iki gun iyi oluyorum Sonra o ve onunla yasadiklarim animlar falan aklima geliyo kotu oluyorum

Çok haklısın ama ikinci bir kötü evlilikten daha iyi durumun .Akıllı bir kadınsın demek ki etrafımndaki çakal erkeklerin oyununa gelmemişsin.Umudunu kaybetme hala çok erken ..Gün doğmadan neler doğar demişler ..Sabırla ve hayırlısıyla bekle,iste ve dua et..

Çok haklısın ama ikinci bir kötü evlilikten daha iyi durumun .Akıllı bir kadınsın demek ki etrafımndaki çakal erkeklerin oyununa gelmemişsin.Umudunu kaybetme hala çok erken ..Gün doğmadan neler doğar demişler ..Sabırla ve hayırlısıyla bekle,iste ve dua et..
Sagol canım hep dua ediyorum ama olmuyo :( kötü bişeymi istiyorum hayırlı bi yuva anne olmak okadar ne mal ne mülk ne tip tek istedigim hayırlı bi insanla helalinden rızkını kazanan biriyle yuva kurmak...

Allah yardimcin olsun canim.
benimde evliliyim bitdi,daha yeni bosandim.bazan dusunuyorum,ikinci evliliyi hic yapamam diyorum.artik evlilikden cok korkuyorum.Bu devirde iyi erkek bulmak cok zor.:KK43:

Allah yardimcin olsun canim.
benimde evliliyim bitdi,daha yeni bosandim.bazan dusunuyorum,ikinci evliliyi hic yapamam diyorum.artik evlilikden cok korkuyorum.Bu devirde iyi erkek bulmak cok zor.:KK43:
bende bosandıktan sonra 3 sene kimseyle görüsmedim düsünmüyorum die ama yas geciyo anne olmak istiyorum bide insan sevmek sevilmek istiyo rabbim seninde hakkında hayırlı yazılar yazsın insallah

her ilişkinizle evlilik noktasına gelemezsiniz ki. on kere denersiniz bi kere o noktaya gelirsiniz. siz daha deneme noktasındasınız. bişey bitmiş değil, dünyanın sonu değil, 60 yaşına da dayanmadınız. sürekli bu mutsuzlukla günleri kendinize zehir etmeyin.

her ilişkinizle evlilik noktasına gelemezsiniz ki. on kere denersiniz bi kere o noktaya gelirsiniz. siz daha deneme noktasındasınız. bişey bitmiş değil, dünyanın sonu değil, 60 yaşına da dayanmadınız. sürekli bu mutsuzlukla günleri kendinize zehir etmeyin.
canım yoruluyor artık insan tanısmaktan sonucta tanısırken bile az da olsa umut besliyosun sonra hepsi yerle bir bazen bosveriyorum bazen cok icleniyorum hayırlısı tabi

canım yoruluyor artık insan tanısmaktan sonucta tanısırken bile az da olsa umut besliyosun sonra hepsi yerle bir bazen bosveriyorum bazen cok icleniyorum hayırlısı tabi

içlenme ya. gez dolaş, hayatın tadını çıkar.

bende bosandıktan sonra 3 sene kimseyle görüsmedim düsünmüyorum die ama yas geciyo anne olmak istiyorum bide insan sevmek sevilmek istiyo rabbim seninde hakkında hayırlı yazılar yazsın insallah
sagol canim insalah.hayirlisi neyse o olsun.

• Beğen
Reactions: lra
Sen boşanma konusunda kendini eksik hissetme öncelikle . Ne boşanmış insanlar var nasıl neredeyse dört dörtlük insanlarla evleniyorlar. Sen önce bu eksiklikten kurtul ve kendini önemse sonra insanlar da seni önemseyecek. Hayatına birinin çıkması gerçekten ben artık kader kısmet olduğunu düşünmeye başladım . Çünkü benim de hayatımda 4 yıldır kimse yok ve artık gerçekten oluruna bıraktım .Sen de öyle yap .

Canım yaşında ne var senin ya millet artık 32-33ten sora evlenip 36-37de çocuk sahibi oluyor.insanlar farklı konulardan sınava tutulurlar hayatta.senin sınavında bu.merak etme her nasip vaktine esirdir.eğer kaderinde çocuk sahibi olmak yoksa istersen 20yaşında evlen yine olmaz.ben hep 26-27yaşında anne olmayı hayal ettim şuan 31 yaşımdayım..hayat plan program yapmakla olmuyor.nasip varsa ayağına geliyor.sakın isyan etme dua et hayırlısını iste..

Sen boşanma konusunda kendini eksik hissetme öncelikle . Ne boşanmış insanlar var nasıl neredeyse dört dörtlük insanlarla evleniyorlar. Sen önce bu eksiklikten kurtul ve kendini önemse sonra insanlar da seni önemseyecek. Hayatına birinin çıkması gerçekten ben artık kader kısmet olduğunu düşünmeye başladım . Çünkü benim de hayatımda 4 yıldır kimse yok ve artık gerçekten oluruna bıraktım .Sen de öyle yap .
eksik nasıl hissetimiyim birinden hoslanıyosun bekar oluyo direk bosanmıs oldugum geliyor aklıma yada bekar biriyle görüssem ailesi ne der diye icim icimi yiyior.Oluruna bırakıyorum ama arkadaslarımı görünce cocuklarını eşiyle vs gezerken görünce insan ic geciriyor :(

Canım yaşında ne var senin ya millet artık 32-33ten sora evlenip 36-37de çocuk sahibi oluyor.insanlar farklı konulardan sınava tutulurlar hayatta.senin sınavında bu.merak etme her nasip vaktine esirdir.eğer kaderinde çocuk sahibi olmak yoksa istersen 20yaşında evlen yine olmaz.ben hep 26-27yaşında anne olmayı hayal ettim şuan 31 yaşımdayım..hayat plan program yapmakla olmuyor.nasip varsa ayağına geliyor.sakın isyan etme dua et hayırlısını iste..
işyan etmiyorum yada istemeden ediyorumdur ama artık mutlu olmak istiyorum yanımda sevebilcegim sevilcegim biri olsun bi yuvam olsun istiyorum.Bişeyi ne kadar cok iştersen o senin imtihanın olurmus benimde öyle oldu

işyan etmiyorum yada istemeden ediyorumdur ama artık mutlu olmak istiyorum yanımda sevebilcegim sevilcegim biri olsun bi yuvam olsun istiyorum.Bişeyi ne kadar cok iştersen o senin imtihanın olurmus benimde öyle oldu
Ama en büyük mutluluğuda en sonunda imtihan edildiğin konudan yaşarsın...tek tavsiyem ailenin onayı olmadan birşey yapma.onlar gerçekten senin için en doğrusunu bilirler

Yanlis bir evlilik yapmaktansa hic evlenmemeyi dusunmen en sagliklisi. Olacaksa duzgun olsun .muhakkak karsina dogru biri cikacaktir

Back
X