• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldumm

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
sadece derdimi dökmek istedim anlatacak kimsem yok çünkü :(haftaiçi eşime bikaç kere cuma günleri devlet personellerinin çalışmayacagını kendilerinde öyle bişey varmı diye sordum yok biz çalışacaz deyip durdu akşam eve gelirken aradı hazırlan abimler gelıyormus bizde annemlere gidecez dedi(2 saatlik yol) bende yarın işin yokmu dedim tatiliz deyip kapadı,bende bugun temzlik yaptım mutfagı toparlayamadım bır plastik kap 2 tabak bulasık vardı benım oglen yedıklerımın eşim eve geldi su mutfagın haline bak ben sana işmi yap dedim ne zaman ailemin yanına gitmek istesek böylesin derken olay büyüdü kavga başladı ve karşılıklı şiddete döndü,sonra yanıma geldi adam gibi konuşalm dedi yanımdan git seni görmek istemiyorum dedim ondan sonrasını hatırlamıyorum kendime geldiğimde hastanedeydim sinir krizi geçirmişim ve şekerim yükselmiş 1 saat önce eve geldik kendisi uyumaya geçti ben hala aglyorum doktor dilaltı falan vermiş ama hatırlamıyorum hiçbirini şimdi ne eşimi göresim nede ailesinin yanına gidesim var napacagımıda bilmiyorum boğazım düğüm düğüm :(

keşke öğlen yediklerinizi eşiniz gelene kadar toplasaydınız.
keşke sorun yapmasaydınız.ve olaylar bu raddeye gelmeseydi.
duvar,kapı,cam falan sildim onlarıda yıakrım dedim hiç sorun etmezdi normalde ama ben gitmeyelim demedim kendisine yemekten sonra cıkalım hazırlanım dedim bahane buluosun diye cam masaya yumrukları attı sonra karşılıklı bagırmaya basladık

:KK62:Allahim her evde mi var bu annemlere gidicez muhabbeti.daha hiç annemlere gidicez diye kavga çıkaran kadın duymadım. Gitsek suç, gitmesek suç napicak bu kadın milleti...
benim ailemin yanına sadece ramazan bayramında gidiyor ve 10 15 gün kalıyor bugun onunla tehdt etti beni

Neden artik iletişim kurmakta bu kadar zorlanir olduk. Boyle basit şeylerin büyüdüğü olayları duyunca çok üzülüyorum. Ya su bulasiklari da ben halledeyim sen git hazirlan da cikalim demek bu kadar mi zor.
inan gideceğimizi 10 dk önce öğrendim yoksa yemekte hazırlamazdım tek sucum yemek yedıktenn sonra çıkalım demek oldu :( ama ben o hakaretleri o dayakları haketmedim :(

duvar,kapı,cam falan sildim onlarıda yıakrım dedim hiç sorun etmezdi normalde ama ben gitmeyelim demedim kendisine yemekten sonra cıkalım hazırlanım dedim bahane buluosun diye cam masaya yumrukları attı sonra karşılıklı bagırmaya basladık
anladım.
o zaman eşiniz bir şeye sinirlenmiş ve bu şekilde sinirini sizden çıkardı.
ya da kendisi de gitmek istemiyordu ve sizi bahane ederek bu şekilde davrandı.

öncelikle eşinin tatil konusunda yaptığı yanlış ama o gün çalışıyo olabilir abisinin geleceğini duyunca yanına gitmek için izin almış olabilir abisi geliyormuş bi heves etmiş sanırım hep beraber oturalım diye. sizin nasıl aranız eşinizin ailesiyle? senin ailene gidiliyor mu? eşin sürekli mi böyle peki? hani çok sık yaşanmıyorsa bu tür bişey hastanelik olacak kadar durumu biraz abartmışınız galiba biraz daha alttan alabilirdiniz çok büyük bir problem değil sonuçta. bu kadarcık şeylere dayanamıyorsanız Allah korusun daha büyük bi sorun olduğunda dayanamazsınız siz.

inan gideceğimizi 10 dk önce öğrendim yoksa yemekte hazırlamazdım tek sucum yemek yedıktenn sonra çıkalım demek oldu :KK43: ama ben o hakaretleri o dayakları haketmedim :KK43:
Simdi o vicdan azabiyla bayrami nasil geçirecek bakalim. Resmen bazi erkekler nasil olurda evimin huzurunu bozarim diye ugrasiyor.

ya farkettinizmi ? topik bayram yuzunden kv gidilecek diye dertli bayanlarla dolu !!! yazik ya en ufak seyi esiniz neden bu kadar buyutme geregi duydu onuda anlamadim ... anlayissizlikta son nokta ...birde bu olanlardan sonra uyumasida pes artik ...

sadece derdimi dökmek istedim anlatacak kimsem yok çünkü :KK43:haftaiçi eşime bikaç kere cuma günleri devlet personellerinin çalışmayacagını kendilerinde öyle bişey varmı diye sordum yok biz çalışacaz deyip durdu akşam eve gelirken aradı hazırlan abimler gelıyormus bizde annemlere gidecez dedi(2 saatlik yol) bende yarın işin yokmu dedim tatiliz deyip kapadı,bende bugun temzlik yaptım mutfagı toparlayamadım bır plastik kap 2 tabak bulasık vardı benım oglen yedıklerımın eşim eve geldi su mutfagın haline bak ben sana işmi yap dedim ne zaman ailemin yanına gitmek istesek böylesin derken olay büyüdü kavga başladı ve karşılıklı şiddete döndü,sonra yanıma geldi adam gibi konuşalm dedi yanımdan git seni görmek istemiyorum dedim ondan sonrasını hatırlamıyorum kendime geldiğimde hastanedeydim sinir krizi geçirmişim ve şekerim yükselmiş 1 saat önce eve geldik kendisi uyumaya geçti ben hala aglyorum doktor dilaltı falan vermiş ama hatırlamıyorum hiçbirini şimdi ne eşimi göresim nede ailesinin yanına gidesim var napacagımıda bilmiyorum boğazım düğüm düğüm :KK43:

kıyamam yaaa...
nolur şu adamları kendimizden geçecek kadar önemsemeyelim anacım..
hastalık sahibi eder bunlar insanı...

oglenin bulaşigini akşama bırakırsanız eşinizde bunu der snrada sonuç bu olur ...

anladım.
o zaman eşiniz bir şeye sinirlenmiş ve bu şekilde sinirini sizden çıkardı.
ya da kendisi de gitmek istemiyordu ve sizi bahane ederek bu şekilde davrandı.
bende kime sinirlendiysen git ona çat bana değil dedim hakaret savurmaya başladı yapısı zaten çok sinirli kendisi gitmek için can atıyor

iki saatlik yol az da değil son dakika haber veren kendisi nerden bilecektin evde her zaman hazır olda beklenmez dağınık da olabilir..
bence eşiniz bahane aramış sinirlenmekte ,şiddet görmene yorum yapamıyorum bile, Allah yardımcın olsun:KK51:

Back
X