- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi kakarakubara
2 tabak bu kadar sorun olurmu hiçmi bulaşık bırakmıyosunuz evinizde?oglenin bulaşigini akşama bırakırsanız eşinizde bunu der snrada sonuç bu olur ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tabak bu kadar sorun olurmu hiçmi bulaşık bırakmıyosunuz evinizde?oglenin bulaşigini akşama bırakırsanız eşinizde bunu der snrada sonuç bu olur ...
yani ne diyeyim bilmiyorum Allah sorsun. uzme cnm kendini niye sinirlerini bozuyosun hic degmez.birak sesini cikarma oyle bi durumda hic cevap bile verme kensi kendjni yesin1 2 tane yuzume tokat attı bende kolunu sıktım kendisinin tokat atınca![]()
kaynımlarla 2 haftada bir kayınvalidemlerle her haftasonu beraberiz ailem 840 km uzakta bana ben 3 ayda falan bir gidiyorum eşim ramazan bayramlarında sadece dayak yiyip sini krizi olmakmı abartı allah askına?öncelikle eşinin tatil konusunda yaptığı yanlış ama o gün çalışıyo olabilir abisinin geleceğini duyunca yanına gitmek için izin almış olabilir abisi geliyormuş bi heves etmiş sanırım hep beraber oturalım diye. sizin nasıl aranız eşinizin ailesiyle? senin ailene gidiliyor mu? eşin sürekli mi böyle peki? hani çok sık yaşanmıyorsa bu tür bişey hastanelik olacak kadar durumu biraz abartmışınız galiba biraz daha alttan alabilirdiniz çok büyük bir problem değil sonuçta. bu kadarcık şeylere dayanamıyorsanız Allah korusun daha büyük bi sorun olduğunda dayanamazsınız siz.
siz öğlenin bulaşığını akşama bırakınca dayak yemeyi normal bulabilirsiniz ama diğer vatandaşlara anormal geliyo eetoglenin bulaşigini akşama bırakırsanız eşinizde bunu der snrada sonuç bu olur ...
Peygamber efendimizin bu konuda hadisi var kadın ev işi yapıyorsa kocasına ve çocuğuna ikramıdır bunlar için para isteseydi vermek zorundaydınız diye tam kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ama içeriği buoglenin bulaşigini akşama bırakırsanız eşinizde bunu der snrada sonuç bu olur ...
sanki keyfimden bıraktım temizlik yapıyodum normalde su içtiğim bardagı bıle yıkarım hemensiz öğlenin bulaşığını akşama bırakınca dayak yemeyi normal bulabilirsiniz ama diğer vatandaşlara anormal geliyo eet
Diyosun...oglenin bulaşigini akşama bırakırsanız eşinizde bunu der snrada sonuç bu olur ...
Siz bu konularda mukemmelsiniz saniri ve bu olanlar da normal öyle mi.oglenin bulaşigini akşama bırakırsanız eşinizde bunu der snrada sonuç bu olur ...
Bencede yaaa oglen yedigini aksam yikasan ne olacak?zaten butun gun yorulmussun2 tabak bu kadar sorun olurmu hiçmi bulaşık bırakmıyosunuz evinizde?
hayatta yapmaz kayınvalidem bu olayı duysa eşime kızar allah razı olsun kızı gibi görur beniTanımıyorum ama kayınvalideniz eşinizi doldurmuş olabilir mi
ay yıka, yıkama kim ne karışabilir, o kadar titizse alsın kendi yıkasın eşin. kadına el kalkmaz hiç bi şekilde, değil ki bu kadar abuk subuk bi nedenle kalksın, bence senin eşin annesine gitmeye oyalanıyosun diye sinir yaptı, hemen çıkmak istedi, tabakları görünce bi de sen üstüne yemek yiyelim diyince olay abartılmış, inşallah pişman olur diycem ama o modellerde fabrika çıkışında sorun oluyo, sonradan formatla düzelmiyoda maalesef.sanki keyfimden bıraktım temizlik yapıyodum normalde su içtiğim bardagı bıle yıkarım hemen![]()
Ne alaka bulaşık kaldı diye dayak mı olur?siz hiç bırakmıyorsunuz herhalde.bi kadının da böyle düşünmesi ilginçoglenin bulaşigini akşama bırakırsanız eşinizde bunu der snrada sonuç bu olur ...
Seni tebrik ederim arkadaşım valla çözmüşsün sende. Hiç cevap vermeyecekdin böyle mal gibi kalacaktı sonra o geçirirdi kriz.yani ne diyeyim bilmiyorum Allah sorsun. uzme cnm kendini niye sinirlerini bozuyosun hic degmez.birak sesini cikarma oyle bi durumda hic cevap bile verme kensi kendjni yesin
dün evlilik yıldönümümzdü o kadar güzel geçtiki bugun ise böyle şakayla el bile kaldırmaz bana ama bugun o dayak asla unutamamBencede y
Bencede yaaa oglen yedigini aksam yikasan ne olacak?zaten butun gun yorulmussun
Iste bazen esler kendilerini kavga moduna ayarliyorlar sonra kavga icin sebep ariyorlar...
Ama yinede dayak olnamaliydi ben cok uzuldum hemcinsimin dayak yedigini okuyunca.bence ciddi ciddi tepkinizi koyun budayak olayi 2gun susup konusmayipla kapanmasin aksine en kisa zamanda konusun,icinizdekileri soyleyin .
Annesi onun icin kiymetliyse sizde annenizin kiymetlisisiniz
evet sorun benim yemek yiyelim öyle cıkalım dememden kaynaklanıyor gitmemek için bahane üretiyosun deyip bana saymaya basladıay yıka, yıkama kim ne karışabilir, o kadar titizse alsın kendi yıkasın eşin. kadına el kalkmaz hiç bi şekilde, değil ki bu kadar abuk subuk bi nedenle kalksın, bence senin eşin annesine gitmeye oyalanıyosun diye sinir yaptı, hemen çıkmak istedi, tabakları görünce bi de sen üstüne yemek yiyelim diyince olay abartılmış, inşallah pişman olur diycem ama o modellerde fabrika çıkışında sorun oluyo, sonradan formatla düzelmiyoda maalesef.
he o zaman hak etti yanı kadıncagız.. bu mudur?oglenin bulaşigini akşama bırakırsanız eşinizde bunu der snrada sonuç bu olur ...
Evet dinimizce kadın evinde yaptığı islerden sevap alıyor. Hatta kocası ona maddi olarak hizmetli tutacak durumdaysa kadının kocasından bunu talep etme hakkı var.Peygamber efendimizin bu konuda hadisi var kadın ev işi yapıyorsa kocasına ve çocuğuna ikramıdır bunlar için para isteseydi vermek zorundaydınız diye tam kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ama içeriği bu
ilk konu da dayak konusu yazmıyordu da öyle yazmamışsınız ben ona göre cevapladım. o zaman iş değişiyor tabikikaynımlarla 2 haftada bir kayınvalidemlerle her haftasonu beraberiz ailem 840 km uzakta bana ben 3 ayda falan bir gidiyorum eşim ramazan bayramlarında sadece dayak yiyip sini krizi olmakmı abartı allah askına?
Yanlış anlamayın bu kadar basit bi sebepten böyle bi tepki verince aklımA o ihtimal geldihayatta yapmaz kayınvalidem bu olayı duysa eşime kızar allah razı olsun kızı gibi görur beni