• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldumm

Yok hemen pes etmeyin gitmek falan son çare. Orası sizin eviniz kocaniz madem ilk defa el kaldırmış kaç yılın hatırına ona şans verin ama bu yaptigina bin pişman olsun.ciddi olduğunuzu ikinciyi affetmeyeceginizi anlasın ve korksun.bir de madem kocaniz genelde öfkeli bir adam böyle durumlarda bir miktar susun ve uzaklaşın. Bırakın öfkesini kendi yaşasın.
bu olayı hiç unutamam ve kendimi nasıl toparlayacm bilmiyorum şuan tek istediğim ailemin yanına gitmek açıkcası :KK43:

Yok hemen pes etmeyin gitmek falan son çare. Orası sizin eviniz kocaniz madem ilk defa el kaldırmış kaç yılın hatırına ona şans verin ama bu yaptigina bin pişman olsun.ciddi olduğunuzu ikinciyi affetmeyeceginizi anlasın ve korksun.bir de madem kocaniz genelde öfkeli bir adam böyle durumlarda bir miktar susun ve uzaklaşın. Bırakın öfkesini kendi yaşasın.
o bagırıken ben sustum salona gittim yanıma geldi bgırmaya devam etti bende susamadım bana hakaretlere baslayıca :/

Bu erkeklerin Anneme gidelim lafida cekilmiyor , gidecekse defolsun kendi gitsin madem...
Bide utanmadan onca olandan sonra uyuyor hayret birsey..ne dusuncesiz bu erkek milleti ya dunya unurlarinda degil..

Bu erkeklerin Anneme gidelim lafida cekilmiyor , gidecekse defolsun kendi gitsin madem...
Bide utanmadan onca olandan sonra uyuyor hayret birsey..ne dusuncesiz bu erkek milleti ya dunya unurlarinda degil..
galiba uyand veya aglıyor veya üşüdü burun çekip duuryor gidip o burnunu koparasım var !!!

Hastaneye nasıl götürmüş sizi? orada kendinize gelince nasıl davranıyordu utanmış ve pişman olmuş gibi mi?

Hastaneye nasıl götürmüş sizi? orada kendinize gelince nasıl davranıyordu utanmış ve pişman olmuş gibi mi?
ambulans çağırmış cunku cıktıgımızda ben bıraz bekledım o eve gelıp arabayı aldı yalınayak ve pıjamalıydım sürekli özür diledi affet dedi ama bişeyle kolay unutulmuyor :(

ambulans çağırmış cunku cıktıgımızda ben bıraz bekledım o eve gelıp arabayı aldı yalınayak ve pıjamalıydım sürekli özür diledi affet dedi ama bişeyle kolay unutulmuyor :KK43:

O kadar affet dedikten sonra gidip yatması da bir garip.. Çok pişman olabilir ama bu olayı bence doktora gitmek için kullanabilirsiniz. Öfke sorunu olduğuna kendi de kanaat getirir belki.

ambulans çağırmış cunku cıktıgımızda ben bıraz bekledım o eve gelıp arabayı aldı yalınayak ve pıjamalıydım sürekli özür diledi affet dedi ama bişeyle kolay unutulmuyor :KK43:

unutma zaten tatlım ama hırsta alma o ezikliği ona hissettir dicem ama horlaya horlaya adam nede ezik hisseder orası mechul:stop:
aradaki mesafeyi koru hemen gülme konuşma bekle sesiz kadından korkar erkekler acaba kafasından ne geçiyo diye:KK12:

galiba uyand veya aglıyor veya üşüdü burun çekip duuryor gidip o burnunu koparasım var !!!
Bence sen simdi bu ekrani kapat birde buraya yazdigini gorurse tekrar kavga cikar.
Yat uyu bisey soylenicekse once o soylesin.bu yaptigindan dolayi hakkinizi helal etmiyeceginizi soyleyin.ama once birakin arayi yumusatsin kendi sakinlessin sonra icinizdekileri dokun o konusmadan konusmaya soylenmeye baslarsaniz beyefendi!!gurur yapip tekrar kavga cikartabilir

O kadar affet dedikten sonra gidip yatması da bir garip.. Çok pişman olabilir ama bu olayı bence doktora gitmek için kullanabilirsiniz. Öfke sorunu olduğuna kendi de kanaat getirir belki.
daha büyük sorunlarımız oldu her defasında önerilerime red cevabı geldi gene gelecegınden soylemeneın bile anlamı yok :S

unutma zaten tatlım ama hırsta alma o ezikliği ona hissettir dicem ama horlaya horlaya adam nede ezik hisseder orası mechul:stop:
aradaki mesafeyi koru hemen gülme konuşma bekle sesiz kadından korkar erkekler acaba kafasından ne geçiyo diye:KK12:
ay işte bunu yapamıyorum hemen gülerim ben suratım asık hiç gezemem nasıl olacak bilmorum

ay işte bunu yapamıyorum hemen gülerim ben suratım asık hiç gezemem nasıl olacak bilmorum

öğrenceksin mecbursun eğer gülerde alttan alırsan dik durmazda eğilirsen prim verirsin buda erkeklerin en sevdiği şey çocuk gibi şımarmak ne yaparsam yapayım seviyo ki demektir...

öğrenceksin mecbursun eğer gülerde alttan alırsan dik durmazda eğilirsen prim verirsin buda erkeklerin en sevdiği şey çocuk gibi şımarmak ne yaparsam yapayım seviyo ki demektir...
orası öyle ama yapım gereği gerçi böyle bi durumda yüzüne bakıp gülmek ben aptalım gel birdaha tokat at demek gibi olur !!!

K

kesinlikle arkadaşım ve o zaman olaylar bu şekilde de büyümüyor hatta bazen öyle saçmalıyorlar ki kavganın sonu komediye bağlıyor bizde çok olmuştu eskiden. Artık o samimiyet kalmadığı için şimdi tek ben gülüyorum öbür odada :)
ben 1 yillik evliyim arasira oluyo boyle.en baslarda kendimi yipratiyodum agliyodum vs.baktim yok adamin umrunda degil.hicc kaale alip cevap vermedim sonralari. ben sessiz kalina bizimki bildigin kendiyle kavga ediyo:) kendi kendine triplere giriyo evi terkediyo falan.sonra benden halen ses cikmayinca paşa paşa geri donuyo :)

nasil yani yaaaa bulasik yikanmadi diye dayak mi atilmali?bunu onayliyormusunuz?
Eger oyleyse esiniz sizi iyi hizaya getirmis
saçmalamayın arkadas dayak yedigini yazmamiş bnm haberim yok hm bn msjımda ole bşy demedim kndn uydrp yorum ypma bide

Benim esimde cok emrivski ypr bende cok kizarim hatta bu yuzden cok dargin durmusumdur her defsinda ozur diler tabi uzun sure sonra ama hep boyle devam edip gider yani onu degistiremezsin yine tekrar eder onu bu sekilde kabullenip hsyatina devsm edeceksin ve tartismaya girmiyceksin isin sonu sonra boyle kotu bitiyo ona bisey olmaz hic takmaz uzulen sen olursun:cry:

Back
X