• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldumm

sanki keyfimden bıraktım temizlik yapıyodum normalde su içtiğim bardagı bıle yıkarım hemen :KK43:

E keyfinden bıraksan ne olacak arkadaşım. Eşin öfkesini kontrol edememiş bence. Bu nedir yani dursun iki tabak ona mı dert olmuş, ona mı yıkattırmışsınız.
Ben gerildim buradan üstüne bir de tokat yemişsiniz. Bence krizinizin nedeni şiddet görmek. O öfkesini kusmuş gitmiş yatmış, sen kendini burada yiyorsun.
Umarım aklı başına gelir bir daha da şiddet uygulmayı aklından geçirmez. Umarım...

Eşiniz bu kadar titiz biriymiş madem kendisi yıkasaymış bir zahmet ! Kölesi misiniz siz onun bulaşık yıkamadığınız için size vurabiliyor ?
Eşinizle bu konuyu konuşun.Ciddi bir sinir problemi var bence.Kendisini kontrol edemiyor.
Siz de sakin olmaya çalışın biraz kendinizi üzüp sağlığınızı bozmayın:KK43::KK43: Çok geçmiş olsun dilerim eşiniz ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkına varır da düzelir.

Bulasik? Temizlik? Aileye gitmek? Arkadaslar ne diyorsunuz? Kadin dayak yemis!!! Sanirsam ilkte degil okadar kolay söylüyorsunuz ve hala tabakti canakti bahsediyorsunuz... Siz bu pislikzen kurtulun bence bide rahat rahat uyuyor...pes dogrusu...:ssz:

Seni tebrik ederim arkadaşım valla çözmüşsün sende. Hiç cevap vermeyecekdin böyle mal gibi kalacaktı sonra o geçirirdi kriz.
walla cnm en guzeli bu.ben kendi mi yiyecegime susarim o kendini yer bitirir. benm annemin 98 yasindaki anneannesinden aldigim bi ogut. konussun konussun dursun nekendimi uzucem yorucam ya

Eşiniz bu kadar titiz biriymiş madem kendisi yıkasaymış bir zahmet ! Kölesi misiniz siz onun bulaşık yıkamadığınız için size vurabiliyor ?
Eşinizle bu konuyu konuşun.Ciddi bir sinir problemi var bence.Kendisini kontrol edemiyor.
Siz de sakin olmaya çalışın biraz kendinizi üzüp sağlığınızı bozmayın:KK43::KK43: Çok geçmiş olsun dilerim eşiniz ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkına varır da düzelir.
eşim öfke kontrolü yapamıyor maalesef çok kez psilolog önerdimm kabul etmedi ben gideyim dedim onuda istemedi :(

Bulasik? Temizlik? Aileye gitmek? Arkadaslar ne diyorsunuz? Kadin dayak yemis!!! Sanirsam ilkte degil okadar kolay söylüyorsunuz ve hala tabakti canakti bahsediyorsunuz... Siz bu pislikzen kurtulun bence bide rahat rahat uyuyor...pes dogrusu...:KK14:
5 yıllık evliyiz ilk defa tokat attı :(

ben anlamıyorum ya walla anlayamıyorum, mubarek gun hepımız farkındayz ıkı gun sonra bayram. ama bızde ısler hep zorlastırıldıgı ıcın bayramın sevıncını bıle yasayamıyoruz. yok temızlıgıydı yok ıkramı yok ıvırı yok zıvırı derken iş amacından sapıyor. bayramda buyuklerımızı zıyaret edelım dıyoruz, sıla-ı rahım yapalım ne guzel, fakat ıs yıne zıvanadan cıkıyor yok nıye once senınkılerı zıyaret ettik, yok nıye az oturduk, yok oyle yok boyle dıye , dunyanın kavgası cıkıyor.. hayır ıyı bı sı yapalım hayır ısleyelım derken kalp kırıp daha cok gunaha gırıyoruz.. bız nıye boyleyız ? ( bu durumun ıcınde ben de varım zıra pek kıymetlı esım gecen bayram 1. gunu annesınde kalıp , 2. gunu aksam 7de artık anneme gıdelım dedıgımde, hayır efendım nıye ıkı saat daha oturmuyoruz dıyıp dunyanın lafını ettı ve bızım aramızda yıne kavga cıktı)

nasil yani yaaaa bulasik yikanmadi diye dayak mi atilmali?bunu onayliyormusunuz?
Eger oyleyse esiniz sizi iyi hizaya getirmis
tamam arkadaşın dediğine yükleniyorsunuz da ilk mesajı okuduysanız hiç öyle dayak olayı falan yok.
arkadaşın anlattığından benim anladığımda o şekilde oldu açıkçası.
yani eşi kv ye gitmek için arıyor hazırlan diyor.eve geliyor eşi çıkalım demesine rağmen arkadaş bulaşığa sarılıyor ve adam da gitmek istemediğini düşündüğü için böyle bahane ürettiğini söylüyor.ayrıca yemeğe girişiyor.ve eşi iyice sinirleniyor.
anladığım buydu ama sonradan anlatınca olay ortaya çıktı ve arkadaşa hak verdim.

K
walla cnm en guzeli bu.ben kendi mi yiyecegime susarim o kendini yer bitirir. benm annemin 98 yasindaki anneannesinden aldigim bi ogut. konussun konussun dursun nekendimi uzucem yorucam ya
kesinlikle arkadaşım ve o zaman olaylar bu şekilde de büyümüyor hatta bazen öyle saçmalıyorlar ki kavganın sonu komediye bağlıyor bizde çok olmuştu eskiden. Artık o samimiyet kalmadığı için şimdi tek ben gülüyorum öbür odada :)

dün evlilik yıldönümümzdü o kadar güzel geçtiki bugun ise böyle şakayla el bile kaldırmaz bana ama bugun o dayak asla unutamam :KK43:
Sen boyle yazdikca ben cok uzuluyorum gercekten.icindeki aciyi,kendini nasil hissettigini az cok tahmin edebiliyorum.keske zaman geri alinabilse ve bunlar hic yasanmamis olsa....
Bugun yarin yine barisacaksiniz esinle bu yuzden oncelikle esine hissettiklerini,kirginligini,yaptigi hareketin etkisini omur boyu unutamayacagini anlat.
Keske elimden bisey gelse lutfen ama lutfen uzulme artik unutmaya calis ama esine uzun sure unutturma gozunde degerinin dustugunu soyle hissettir..

ben anlamıyorum ya walla anlayamıyorum, mubarek gun hepımız farkındayz ıkı gun sonra bayram. ama bızde ısler hep zorlastırıldıgı ıcın bayramın sevıncını bıle yasayamıyoruz. yok temızlıgıydı yok ıkramı yok ıvırı yok zıvırı derken iş amacından sapıyor. bayramda buyuklerımızı zıyaret edelım dıyoruz, sıla-ı rahım yapalım ne guzel, fakat ıs yıne zıvanadan cıkıyor yok nıye once senınkılerı zıyaret ettik, yok nıye az oturduk, yok oyle yok boyle dıye , dunyanın kavgası cıkıyor.. hayır ıyı bı sı yapalım hayır ısleyelım derken kalp kırıp daha cok gunaha gırıyoruz.. bız nıye boyleyız ? ( bu durumun ıcınde ben de varım zıra pek kıymetlı esım gecen bayram 1. gunu annesınde kalıp , 2. gunu aksam 7de artık anneme gıdelım dedıgımde, hayır efendım nıye ıkı saat daha oturmuyoruz dıyıp dunyanın lafını ettı ve bızım aramızda yıne kavga cıktı)
Bravo valla mübarek bayram zehir oluyor herkese yazık günah.

biz her bayram bir taraftayız ama genel olarak her haftasonuda kayınvalidemlerdeyiz !!!

eşim öfke kontrolü yapamıyor maalesef çok kez psilolog önerdimm kabul etmedi ben gideyim dedim onuda istemedi :KK43:

Ee ne olacakmış peki böyle sordunuz mu ? Oh ne güzel bulaşık yıkamadı diye eşine bağırıp çağırmayı,tokat atmayı biliyor psikologa gitmeye mi eriniyor ?
Eşinizle bu konuları uzun uzun konuşun.Öfkesini kontrol edemiyorsa işiniz çok zor.Yine kabul etmezse uzaklaşın ondan.Siz de hassas bir insansınız anladığım kadarıyla size yazık değil mi ?

Sen boyle yazdikca ben cok uzuluyorum gercekten.icindeki aciyi,kendini nasil hissettigini az cok tahmin edebiliyorum.keske zaman geri alinabilse ve bunlar hic yasanmamis olsa....
Bugun yarin yine barisacaksiniz esinle bu yuzden oncelikle esine hissettiklerini,kirginligini,yaptigi hareketin etkisini omur boyu unutamayacagini anlat.
Keske elimden bisey gelse lutfen ama lutfen uzulme artik unutmaya calis ama esine uzun sure unutturma gozunde degerinin dustugunu soyle hissettir..
bu olayı hiç unutamam ve kendimi nasıl toparlayacm bilmiyorum şuan tek istediğim ailemin yanına gitmek açıkcası :(

tamam arkadaşın dediğine yükleniyorsunuz da ilk mesajı okuduysanız hiç öyle dayak olayı falan yok.
arkadaşın anlattığından benim anladığımda o şekilde oldu açıkçası.
yani eşi kv ye gitmek için arıyor hazırlan diyor.eve geliyor eşi çıkalım demesine rağmen arkadaş bulaşığa sarılıyor ve adam da gitmek istemediğini düşündüğü için böyle bahane ürettiğini söylüyor.ayrıca yemeğe girişiyor.ve eşi iyice sinirleniyor.
anladığım buydu ama sonradan anlatınca olay ortaya çıktı ve arkadaşa hak verdim.
Ben daha ilk okudugumda siddet oldugunu anladim
Olay karsilikli siddete dondu yaziyordu

Ee ne olacakmış peki böyle sordunuz mu ? Oh ne güzel bulaşık yıkamadı diye eşine bağırıp çağırmayı,tokat atmayı biliyor psikologa gitmeye mi eriniyor ?
Eşinizle bu konuları uzun uzun konuşun.Öfkesini kontrol edemiyorsa işiniz çok zor.Yine kabul etmezse uzaklaşın ondan.Siz de hassas bir insansınız anladığım kadarıyla size yazık değil mi ?
ben çk hassas ve duygusalım dizide bile en aptal sahneye agladıgımı bilirim bizim bikaç özel sorunumuz vardı onlar için gitmek istedim açıkcası ama izin vermedi işte kendide gitmyor ne olacak sonumuz bilmiyorum :(

Allah yardımcıniz olsun canım ne diyeyim bılemedım..Bunu gormeyen esinizın de Allah gozlerını acsın ıns. sız k.v'm doldurmus olamaz dıyorsunuz, ama bence bu ıhtımalı de bır dusunun..
sanmıyorum geçtiğimiz günlerde ayagım alçıdaydı annem yeni ameliyat oldu diye k.valide geldi eşim şakayla bana bagırdı diye yapmadıgını bırakmadı eşime odan beklemem ama genede şeytan girerse araya bellide olmaz..

Back
X