Yoruldummm

minikgelincik

YA NASİP
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
319
0
26
Ankara
Artık gerçekten yoruldum.Ben mi hatalıyım, karşımda ki insanlarmı diye de düşünüyorum bazen ama elimden gelen herşeyi yapıyorum... tadında bıraksalar daha iyi değil mi? kayınvalidem ve kayınpederim iki-üç haftada bi kalmaya geliyorlar. bi haftadan daha az da kalmıyorlar. sadece kendileri de değil hemen yakınımızda 4 görümcem var onlarıda çağırıyorlar onlarda kalıyo. misafiri çok severim aslında ama bu kadar sık ve kalabalık olunca beziyorum. yoruluyorum, tuvalete banyoya bile giremiyorum... hepimiz birbirimize yakın oturuyoruz gidelim gelelim görüşelim üst üste binip günlerce beraber yat beraber ye iç hiç gerek var mı bir özel hayatım kalmıyor. dahası kayınvalidem herşeye o kadar karışıyo ki aklınıza ne gelirse yemeğe, temizliğe, kıyafetime bile. ablalar desen evden al eve bırak eşim yorgunum falan der ama anlamıyolar bile... kendi arabaları var ama biz taşırız. daha yeni evliyim çocuklar doluşunca yer yerinden oynuyo evi de mahvediyorlar. görümcelerim anne bize de gelin diyolar ama bizimkiler sizde ne yapalım oğlumuzun evinde oturur oğlumuzun ekmeğini yeriz diyolar... halbuki ikişer gün hepimizde dursalar hiç sorun kalmayacak. çok yoruluyorum sinirleniyorum akşam olunca eşimden alıyorum hırsımı... ne yapacağımı bilemedim 2 haftalık evliyken başladı hepsi ve hala devam ediyor. eşim dünya iyisi hiç problemimiz yokken bunlar yıpratıyor bizi...
her gün onları gezdirmemizi istiyorlar tanıdık tanımadık her yere beraber gidiyoruz. eşim sizi götürüp bırakıyım diyo ama yok. çok sıkıldım artık kimseyi kırmak istemiyorum ama nereye kadar gider bu böyle

Eşin rahatsız olmuyor mu?
Senin rahatsızlığından haberi var mı? Yani kavga ederek mi haberi var yoksa düzgünce söyledin mi?
Şimdi eşin ailesine kıyamaz, kırmak istemez falan.
Valla onlar gelince at kendini yataklara, rahatsızım de, ne halleri varsa görsünler, :44:
eşinle de kavga etmemeye çalış, duygularını kırılmış yorulmuş şekilde anlat, öfkeyle anlatmamayı dene..

şuan ezan okunuyor allah yarıdmcın olsun arkadaşım
senin işin çok zor.
insan misafir gelince yoruluyor kalmakda neymiş ya
postu atıyo ohhh
eşine söyle yoruluyorum de
evlenmeden bunun böyle olduğunu biliyormuydun

Bazı gelenek ve göreneklerimiz çok güzel ama
şu misafirlik meselesinde sınır tanımamız çok çirkin..

Daha öğrenmemiz gereken çook şeyimiz var..

neden sizde kalıyolar sürekli?
gerçekten çekilmez bir durum..
bir hafta sende anneleri çağır kalsınlar 1 hafta..
böylece yaptıklarının nekadar iğrenç bişey oldugunu görürler.
eşinde aynı zamanda

eşinle konuşsan madem anlayışlı biri bir ortaya yol bulacaktır. gerçi onuda arada bırakmamk hoş olmuyo ama napıcan, sen söylesen bi ömür içlerinde kalır oğulları söylerse bir süre sonra unuturlar.. bence...

eşimde rahatsız tatlım tabii bu konuda ama ana baba dediğin gibi kıyamaz ve ben anlıyorum bu konuda onu... görüyo halimi bana hak veriyor zaten hem yorgun argın işten geliyor çoluk çocuk sesnden de rahatsız oluyo. sakin olamıyorum artık bir iki üç değil maalesef hepppppp...

bir cinnet anı paklar herkes evde ev curcunaykenn aaaaa yeter ya bu ne yol geçen hanı mı burası bende hanın hizmetçisimiyim deyip kimseyi duymadan sinir krizi geçirirek demedik laf koymazsan bu arsız insanlar belki anlar da bunun da özel hayatı var derler herkes biraz kötü gelin diye dedikodunu yapar deli meli derler ama paşa gibi yaşarsın bu gelin deli dokunmayaım derler yoksa seninkiler tezgahı kurmus

amin canım Rabbim hepimize yardım etsin. bilmiyodum böyle olduğunu, bilseydim galiba düşünürdüm biraz nasip işte. gelene git denilmez ki önüne geçemiyorum artık...

tek erkek evlat eşim anneside çok düşkün çok özlediğini söylüyor. anası babası olmadan ne yapacak benim kuzum falan der .1: çok garip şeyler anlatamam annem yalnız yaşıyo babam vefat etti 2 aylık evliydim çok çekiniyor. rahatsız etmek istemem diyor. hem de yazık kendide rahat edemez kayınpederim de olunca

konuşuyoruz canım oda aslında ne yapacağını şaşırdı bana da kıyamıyo ama gelmeyin denmez ya da az durun da denmez onun için daha zor gerçekten

Henüz 8 aylık ya,
nasılra ses çıkaramaz,
deyip, yayılıyorlar..
Sende fazla yüz vermişsin ama..
Arada sırada, hatta her 3 gelmek istemelerinden 2sini,
bir bahane bularak reddet..
O zaman belki anlarlar istemediğini..
Ama bunlar pek yüzsüze benziyor, anlamazlıktan da gelebilirler..

En nefret ettiğim misafir tipi..

En iyisi sen onlara bayramadan bayrama gitki,
onlarında sana gelmelerini istemediğini anlasınlar..
Çünkü misafirlik karşılıklıdır..

Ben kendim için çözümü bunda buldum

Şimdi evime BENİM sevdiklerim geliyor,
beni seviyormuş gibi gözükenler değil..

bazen düşünmüyo değilim söylediklerini yapmayı ama yapamam galiba, keşke daha güzel bi yolu olsa

off evermeseymişte dizinin dibinden ayırmasaymış..
çok saçma bu bahaneler.
hadi kendi neyse görümceler?
onların kv gelse kalsa bunu normal karşılar mı acaba?
başın saolsun cnm buarada..
benmde babam vefat etti.
annem de bu sebeple kalmaya gelmez bana..
ama bir hafta çagır ve o hafta sadece annen gelsin size kv leri kabul etme yani.

canım haklısın ben yüz verdim son kuruşuma kadar harcar yedirir içirir hoş tutmaya çalışırım helali hoş olsun ama bilemedim işin bu aşamaya geleceğini dahası gerçekten beni önemsemezler her yaptığımla dalga geçer bi bahane bulurlar oğlumuza geliyoruz derler burası bizim evimiz derler sabrettim ama artık zoruma gidiyo... ilk başlarda çamaşırlarımı bile karıştırıyodu onu eşim söyledi artık yapmıyo saçını tarar yere atar (hemen yanda çöp kovası varken) tuvalete girip pis bırakırlar benim onlara gitmeme fırsat bırakmıyolar ki gidince de arabaya atlayıp onlarda bize geliyolar peşimizden zaten

en iyisi eşinle konuş ve planlama yapın evlilikler böyle yıpranıyor ,eşin seninle beraber hareket ederse şanslısın, bu kaynanalar geline eziyet etymeyi çok seviyorlar allah onları bildiği yibi yapsın ,egoisteler

ahhh sorma bende aynen öyle diyorum ben onun ağzına mamalar verdim de neyle büyüttüm de... sanki herkes aç bırakıyo çocuğunu grip olsa yavrumun bakanıda yokta.. gel kuzum bi dizime yatta bayıyo zaten o başlı başına bi konu olabilir... canım annecim çağırıyorum çağırmam mı en fazla 2 gün durur daha 2 kez geldi kalmaya eşimde çok sever karışmaz görüşmez maddi manevi destek olur sağolsun bize ama elim ayağım tuttukça kimseye yük olmak istemiyorum diyo oda... evinde rahat ettiğini düşünüp zorlamıyorum onunla da yakınız gidip geliyorum

canım benim bi yol bulamadık ne yapsam ne yapsam diye düşünüp duruyor oda en sonunda buraya yazmaya karar verdim

en güzeli,eğer haber verme lütfunda bulunuyorlarsa eşin kibarca reddedecek....sinemaya falan gidin mesela....yada tanıdığınız,arkadaş birileri yok mu..uygun değiliz der....çok zor çokkk...allah sabır versin....benim kvler de bir ara yeni evliyken gelip uyuklayana kadar otururlardı eşim de kalın diye ısrar ederdi sinirimden ölürdüm....neyse ki ben sesimi çıkarmayınca kalamadılar.....aynı istedikleri senin eşinin ailesinin yaptığını yapmaktı....şimdilik emellerine ulaşamadılar..

Öğk anne kuzusuuu alarmı. Canım benim Allah sana kolaylık versin. Ben senin yerinde olsam kendi sülalemi doldururdum eve. Adam da derse bir şey sana, "benimkiler gelmezse, seninkiler hiç gelemez" der, kapatırdım. Ay hem evler yakın, hem kalmaya geliyorlar. Bir kere kocama kızmıştım, yeter be git ananın evine diyip valizi eline vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…