- Konu Sahibi minikgelincik
-
en güzeli,eğer haber verme lütfunda bulunuyorlarsa eşin kibarca reddedecek....sinemaya falan gidin mesela....yada tanıdığınız,arkadaş birileri yok mu..uygun değiliz der....çok zor çokkk...allah sabır versin....benim kvler de bir ara yeni evliyken gelip uyuklayana kadar otururlardı eşim de kalın diye ısrar ederdi sinirimden ölürdüm....neyse ki ben sesimi çıkarmayınca kalamadılar.....aynı istedikleri senin eşinin ailesinin yaptığını yapmaktı....şimdilik emellerine ulaşamadılar..
Öğk anne kuzusuuu alarmı. Canım benim Allah sana kolaylık versin. Ben senin yerinde olsam kendi sülalemi doldururdum eve. Adam da derse bir şey sana, "benimkiler gelmezse, seninkiler hiç gelemez" der, kapatırdım. Ay hem evler yakın, hem kalmaya geliyorlar. Bir kere kocama kızmıştım, yeter be git ananın evine diyip valizi eline vermiştim.
haftada 1 veya 2 defa falan siz uğrasanız,kalkarken de şuraya gideceğiz falan deseniz...peşinize takılıp gelemesinler....
maalesef tatlım haber vermezler verseler de bizde gelelim derler ya da sonra gidin derler tek erkek o bizim her isteğimizi yapmak zorunda... onun evini biz yönetiriz görüşündeler... huzurumuz kalmıyo böyle olunca da. giderken de kv hüngür hüngür ağlar gitmek istemediği için üzülüyorumda aslında 50-55 yaşında kocaman kadın Allahtan kayınpeder sıkılıyo bi hafta sonra
ah canım sülalem bi annem bide ablam babm öldü halam öldü amcam öldü kimsem yok iki kardeşiz işte. bende diyorum eşime bana değil sana geliyorlar git bu haftada sen onlarda kal ne işim var bende sık görüşmekten sıkıldım diyo bekarken de beraber yaşamıyorlardı. evlenince kıymete mi bindi ne oldu anlamadım
arkadaşlar şu an yine pazartesiden beri burdalar şimdi sofra hazırlamam lazım lütfen bana dua edin ve bi çözüm gösterin gerçekten sıkıldım
kıyamam sana....nasıl bu hale geldi..keşke baştan müsaade etmeseydin....zaten aynı şehirde bir de yakın...ne gerek var ki....isterse tek çocuk olsun abartmaya ne gerek var.....hepsi aynı hepsi.....oğlumuzun evi bizim zihniyeti.....daha çok yeni evlisin bir de....şehir dışında olunsa tabi ki gelinip kalınsın ama bukadar sevimsizleştirmenin bir anlamı yok...biz de yakın oturuyoruz...onlarda bir kendilerinde bir bizde kalalım istediler...önce haftada 2 kez gidiyorduk.5-6 saat oturuyorduk...sonra ikinci gidişimizi 1-2 saate düşürdük....derken şimdi haftada 1 gidiyoruz....dediğim gibi bir öyle deneseniz...benimki de çoraplarına sarılıp ağlarmıştı...oğlumu elimden aldın bile dedi birgün:)))
bir cinnet anı paklarherkes evde ev curcunaykenn aaaaa yeter ya bu ne yol geçen hanı mı burası bende hanın hizmetçisimiyim deyip kimseyi duymadan sinir krizi geçirirek demedik laf koymazsan bu arsız insanlar belki anlar da bunun da özel hayatı var derler herkes biraz kötü gelin diye dedikodunu yapar deli meli derler ama paşa gibi yaşarsın bu gelin deli dokunmayaım derler yoksa seninkiler tezgahı kurmus
benim de annem yok...babam yalnız ve 70 yaşında...o rahatsız edemem kimseyi derken kvler durmadan yalnız kalamayız,ne arıyorsunuz ne soruyorsunuz,yok bilmem kimin gelini pek iyi diye diye beynimi yedi....babama gitmem battı....diyeceğim o ki hakikaten bir kol kanat kırıksa daha çok ezmeye çalışıyorlar....
canım nasıl başardın biz mesafe koymaya çalışsakta olmuyo bi türlü
eşimde rahatsız tatlım tabii bu konuda ama ana baba dediğin gibi kıyamaz ve ben anlıyorum bu konuda onu... görüyo halimi bana hak veriyor zaten hem yorgun argın işten geliyor çoluk çocuk sesnden de rahatsız oluyo. sakin olamıyorum artık bir iki üç değil maalesef hepppppp...
Benim de annem ben 3 aylık gelinken ve hamileyken rahmetli oldu. Kimsesizlik zor. Ondan cadaloz oldum işte. Hayata tırnaklarımı geçirdim yaşamak için. Hürrem gibi bir şey oldum. Bana başka çare bırakmadılar.
ahhh sorma bende aynen öyle diyorum ben onun ağzına mamalar verdim de neyle büyüttüm de... sanki herkes aç bırakıyo çocuğunu grip olsa yavrumun bakanıda yokta.. gel kuzum bi dizime yatta bayıyo zaten o başlı başına bi konu olabilir... canım annecim çağırıyorum çağırmam mı en fazla 2 gün durur daha 2 kez geldi kalmaya eşimde çok sever karışmaz görüşmez maddi manevi destek olur sağolsun bize ama elim ayağım tuttukça kimseye yük olmak istemiyorum diyo oda... evinde rahat ettiğini düşünüp zorlamıyorum onunla da yakınız gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?