- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
Yaşadığınız sıkıntılar sizin tükenmişlik sendromuna girmenize sebep olmuş.Yoğun bir şekilde yaşıyorsanız.psikolojik destek mutlaka alın.Sıra beklemek istemiyorum diyorsunuz ama,o hastanede sıra beklerken bile sizden daha çok sıkıntılı olanları görüp halinize şükredeceksinizdir eminim.Birkaç günlüğünede olsa imkan varsa ortamınızı değiştirmenizi,ne kadar çıkmak istemesenizde yataktan erken kalkıp dışarıda yürüyüş yapıp gelmenizi,kafanızı fazla yormayacak ama,komik birşeyler okumanızı veya izlemenizi,insanlarla konuşmanızı tavsiye edebilirim.Bunlar şu an içinde bulunduğunuz sıkıntılı süreci atlatmanızı kolaylaştırır.Birde bol bol dua edin.Tavsiye edebileceklerim,aklıma gelenler bunlar.Allah yardımcınız olsun.Sıkıntılarınızı bir an evvel feraha çıkartsın inşalllah.Bir de intihar falan etmeyin sakın.Aklınıza bile getirmeyin.Hayat bazen zor olsada,yaşamak güzel.Bunu unutmayın.21. yy ölüm acısı en çok bir yıl sürer diyor N. Hikmet. Başkları endişelenmesin diye yaşamaya devam etmek zayıf bir düşünce. Geçer, endişem eş dost değil. Dinen yasak olması. Herhangi bir amacın peşinden gidecek gücü nereden buluyorsunuz? bunca hayal kırıklığından sonra ben bulamıyorum.