- Konu Sahibi yalnizkus_
Asıl güzel meziyet gamsız olmak bence kafa rahat daha ne olsun? Yani gamsız olduğunuzu iddia etmiyorum tabi ki, bu uyku ve uyanıklıkla belirlenebilecek bir şeyde değil zaten ama kendi söyleminize göre öyle hissediyorsanız ne mutlu :)8 saat uyumazsam saf gibi geziyorum gündüz.
Ayrıca gündüz de bir yere uzansam hemen uyurum.
Gece de öyle.
Uyumadan önce birkaç sure okurum ama tamamlayamadan uyuyakalirim.
Gamsız mıyım neyim?
Güzel meziyet bence.
Ömür uykuda heba olmuyor.![]()
Böyle devam ederse sabah erkenden uyandıracak, gece koridordaki ayak sesiyle rahatsız edecek, çok uyuduğunuzda laf sokacak bazen söylenecek nur topu gibi bir evladınız var :) telaş yapmayın duruma alışıp uyum sağlayacaksınız9 aylık kızım da aynı sizin gibiçözüm bulursanız bana da söyler misiniz ?
Kendimi bebekli düşünemiyorum maalesef. Aniden yürüme krizim gelince tutamıyorum, spor yapmazsam enerjimi atamıyorum. Tüm bunlar çocukla nasıl olacak hiçbir fikrim yok. Zamana bıraktım artık bakalım :)Bu durum guzel bence, biyolojik saatleriniz oluşmuş bedeniniz uyum sağlamış, zorlayıp daha fazla uyumanın bir anlamı yok. Surekli uyku halinde olsaniz daha kötü bence. Kayinvalidem, abimin eşi hep yorgun ve uyumak isterler bıraksak 24 saat uyurlar, resmen bunalimdalar. Bebeğiniz falan oldugunda da bu yorulmaz halinizle kalirsaniz cok iyi olur. Ama büyük ihtimal bebek olunca bu haliniz geçecek![]()