• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorulmuyorum yorulamıyorum uyuyamıyorum

8 saat uyumazsam saf gibi geziyorum gündüz.
Ayrıca gündüz de bir yere uzansam hemen uyurum.
Gece de öyle.
Uyumadan önce birkaç sure okurum ama tamamlayamadan uyuyakalirim.
Gamsız mıyım neyim?
Güzel meziyet bence.
Ömür uykuda heba olmuyor. 🤗
Asıl güzel meziyet gamsız olmak bence kafa rahat daha ne olsun? Yani gamsız olduğunuzu iddia etmiyorum tabi ki, bu uyku ve uyanıklıkla belirlenebilecek bir şeyde değil zaten ama kendi söyleminize göre öyle hissediyorsanız ne mutlu :)
9 aylık kızım da aynı sizin gibi 😁 çözüm bulursanız bana da söyler misiniz ?
Böyle devam ederse sabah erkenden uyandıracak, gece koridordaki ayak sesiyle rahatsız edecek, çok uyuduğunuzda laf sokacak bazen söylenecek nur topu gibi bir evladınız var :) telaş yapmayın duruma alışıp uyum sağlayacaksınız
Bu durum guzel bence, biyolojik saatleriniz oluşmuş bedeniniz uyum sağlamış, zorlayıp daha fazla uyumanın bir anlamı yok. Surekli uyku halinde olsaniz daha kötü bence. Kayinvalidem, abimin eşi hep yorgun ve uyumak isterler bıraksak 24 saat uyurlar, resmen bunalimdalar. Bebeğiniz falan oldugunda da bu yorulmaz halinizle kalirsaniz cok iyi olur. Ama büyük ihtimal bebek olunca bu haliniz geçecek 🤣
Kendimi bebekli düşünemiyorum maalesef. Aniden yürüme krizim gelince tutamıyorum, spor yapmazsam enerjimi atamıyorum. Tüm bunlar çocukla nasıl olacak hiçbir fikrim yok. Zamana bıraktım artık bakalım :)

Ne yiyip içiyorsunuz ? Akşam olduğunda saat 20.00 civarı gözlerim kapanmaya başlıyor yapabilsem mandal takacağım göz kapaklarima zor açık tutuyorum :) üç çocukla tam ihtiyacım olan şeyi yasiyorsunuz:)

Ne yiyip içiyorsunuz ? Akşam olduğunda saat 20.00 civarı gözlerim kapanmaya başlıyor yapabilsem mandal takacağım göz kapaklarima zor açık tutuyorum :) üç çocukla tam ihtiyacım olan şeyi yasiyorsunuz:)
Eğer yapmıyorsanız Spor ve yürüyüş yapmanızı öneririm. Nasıl ki dışarı çıkınca eve giresiniz gelmez evde olunca cikasiniz gelmez bu da öyle birşey. Enerji harcadikça adeta enerji kazaniyorsunuz spor müthiş bir enerji kaynağı. Tabii bir anda yüklenmek hafif sporlarla başlamak gerek. Beslenme düzenine gelince bence şeker ve karbonhidrat uyku yapıyor. Ben bunları çok az tükettiğim için sanırım uykum hep açık.

Asıl güzel meziyet gamsız olmak bence kafa rahat daha ne olsun? Yani gamsız olduğunuzu iddia etmiyorum tabi ki, bu uyku ve uyanıklıkla belirlenebilecek bir şeyde değil zaten ama kendi söyleminize göre öyle hissediyorsanız ne mutlu :)
Hahaha değilim aslında gamlı baykuş gibiyim de uykuya zaafım var.
Düşünerek uykumu heba edemem yani.:D
Demek ki sizin vücut o kadarla dinleniyor iyi yönde kullanın madem.
Takmayın uyuyamıyorum diye.

yaaa ne kadar guzelll... Ben surekli uykulu hissediyorum. ogle uykusu olmadan aksama kdr dayanamiyorumve her yerde gozumu kapatgigim an daliyorum.. Istiyorum ki senin gibi olayimmm

Merhabalar ben gün içinde ne kadar hareket edip kendimi yormaya .çalışsam da tüm gün aktif olsam da akşam yarım saat otursam dinlenmiş oluyorum ve uyku saati geldiğinde uykuya çok isteksiz gidiyorum ve uyumakta güçlük çekiyorum. Uykuya erken dalsam bu sefer sabah çok erken uyanıyorum bazen gece aniden uyanıp kendimi içgüdüsel olarak ayaklarımı sallarken buluyorum. Bünyem bir türlü uykuyu sevmiyor. Babamda hep böyle erkenden kalkar genelde 6 - 6.5 saat uyur genetik galiba. Zorladığımda 6 saat uyuyorum 24 yaşında aktif bir genç için yetersiz bir süre deniliyor ama eksikliğini hissetmiyorum 7'ye tamamlamak için uyku takviyesi vs kullanmalı mıyım sizce yoksa uyku kişisel midir 6 saatlik uykuyla fiziksel ve zihinsel herhangi bir sorun yaşamadığım takdirde bu kadarıyla yetinmeli miyim?
bipolar olabilirsin çünkü ben öyleyim mani döneminde aşırı enerjik oluyorsun uyuyamıyorsun ve azıcık uyku yetiyor. bunun yanında mutluluk çok para harcama sex de artır varmı?

bende boyleyım sıkıntı yapacak bırsey yok bence
gece 2 gıbı yapar sabah 6 gıbı kalkarım
kendımı bıldım bılelı boyle
bazen 6 saat uyurum genelde de hareketlıyım
herkes cok az uyuyorsun saglıksız dedıgı ıcın cok zorladım bıtkı cayları uyku hapları kas gevsetıcıler falan
bır ıse de yaramadı
demek kı daha fazla uykuya ıhtıyacınız yok sıkıntı etmeyın kendınıze

ne kadar yorulursam yorulayım günlük maksimum uyku sürem 6 saat, o da kesik kesik. 6 saat uyursam en azından bir miktar uyudum diye moralim düzgün oluyor. Diğer türlü gözlerim alev alev yansa da uykuya dalamıyorum.
35 yaşındayım kendimi bildim bileli böyle. Doktora da gittim sadece antidepresan veriyorlar, o da farklı etkiler yaratıyor, kullanmayı tercih etmiyorum.
Öyle yani, yaşanıyor böyle de. İnşallah ilerleyen yaşlarda sorun olmaz.

Back
X