yorum bekliyorum kizlar :/

İki yildr suren iliskimde dun gece sevgilimin bnden onceki iliskisnde cinsel beraberlik yasadgni ogrendim. Kiz rahat diye ayrildk demisti hep bundan dem vuruyordu.(inancsiz olnasi da etkiliymis) 4 yil surmus iliskileri.

Kiza b.k attikca atmis. Kiz rahat, kiz bilmem ne , kardesim madem sen cok duzgun! bir adamsin, kiz rahat! (kiz rahat= namussuz, kevase vs vs bu heriflerin gozunde ), neden ciktin 4 yil? Madem kiz bu kadar kotuydu 4 yil ne isin vardi kardesim ?

Bu herifin zihniyeti sakat, haberin ola.

Siz bu adamla birbirinize uygun degilsiniz, bu kadarini soylerim.

Hakaret değil bunlar,gerçekler.
Birlikte olduğunuz adam da kıza inançsız,gevşek yakıştırması yapmış.
Bu hepsinden çirkin.
Ne seni tanırız,ne sevgilini.
Ama inan sen bu adamla mutlu olamazsın.
İnşallah en kısa zamanda Rabbim soğutur kalbini.
Hakkında hayırlısı.

Sende seni inançsız buldum ayrılıyorum deyiverde feleği şaşsın. Müstahak böylelerine

Senin yorumunu degil serefsz filan yazanlar olmus bu zoruma gitti arkadasm. Hayirlisi bu ise sogutsun Rabbim

kiz inancli degilmis ama senin ki pek inancliymis pek takdir ettim. ahlak dinde hem kadin hem erkek icindir. biz oyle seyler yasamadik bana daha mi az bagli demen pek ilginc ne yapmaya calisiyosun kardes :))))

kiz inancli degilmis ama senin ki pek inancliymis pek takdir ettim. ahlak dinde hem kadin hem erkek icindir. biz oyle seyler yasamadik bana daha mi az bagli demen pek ilginc ne yapmaya calisiyosun kardes :))))

Ya bu ayrilik sebeplerinden biri. Evlenenler bosaniyo boyle sebepler yuzunden. İkisi icinde katlanilabilir sanilmis olmamis bitmis demek ki. Mesele bu degil. Mesele nasil iki yilda ben bu adamdan bunu beklemem kafamda yarattigim profil,suan icimdeki aci. Gozumun onunde cizdgm surekli gordugum resimler. Mesele benim psikolojim canim benim

sana hava atıyor olsasın şunu yaşatık bunu yaşatık diye.aslında yalan dolan

Ben de bu olayı anlamıyorum.
Şahsen ilişkimde olmazsa olmazlarım vardır, baştan bellidir, hiç başlamam bunu bilip.

Kendi inançlı ve rahat değil madem.
O kadar yıl niye çıktın be adam silah zoruyla mı birlikte oldun?

Keske benimde olmazsa olmazlarim olsa!

bi insani tanimak icin belli olaylar yasamak gerek sinav niteliginde yoksa tanimak zor. bizde severken biraz karsimizdakini biraz hayalimizdekini karsimizdakine yukleyip oyle seviyoruz. acele etme tanimaya calismaya devam et. bu konuyu acma actikca dallanir budaklanir tadiniz kacar.

İnançsız olunca ilişki yaşanmıyo muymuş?
Okadar ateist var hepsi yalnız mı?
Sen niye kurcalıyosun?
Geçmiş geçmişte kalmalı

Kız rahatmış ondan ayrılmış. Ama 4 sene sonra?
Her zaman söylüyorum hayatıma giren kişinin geçmişi de beni ilgilendirir.
Geçmiş olmuş bitmiş diye bir kavramım yok benim.
Sindiremiyorsam yol veririm.

kötü örneksiniz zinaya teşvik!

zi
zina yapmış bi adamla nasıl evleneceksin nasıl güveneceksin bu ilişkinin sonu yok ayrıl

zi

zina yapmış bi adamla nasıl evleneceksin nasıl güveneceksin bu ilişkinin sonu yok ayrıl

Wuhuu eğer şaka yapmıyorsan, ki ben şaka yaptığını düşünüyorum, bu düşünce tarzıyla yaklaşırsak insanlığın soyu kurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…