yorum bekliyorum kizlar :/

Evet, haklisin Iyi forumlar, ucuncu defa.
kompleklisin ki sözlünü kendini göklere çıkartmışsın çok komik yazdıkların benim için eşim dünyaının en değerli insanı.herkese kendi erkeği kıymetli zaten...bi üniversite okudun diye bi şey mi oldun hayatındakini de brad pitt sandın herhalde

Kac kere daha hakli oldugunu soylemeliyim?
sanki beni tanıyormuşşsun gibi yorumların burada konu benim zinayı anla eleştirmemdi konuyu çarpıttın .kendini ve hayatındakini anlatmana gerek yok değer yargıları olmayanlar benim için sıradan insanlardır .hayal dünyasındasın çok komiksin ama beni tanıyor musun karşıma kimin çıkıp çıkmadığını nerden biliyorsun yorumların çok saçmaladın

ben de diyorum ki benim eşim gibi bir erkek bir daha bu dünyaya gelmez çok özel.konu bu mu ki konuyu çarpıttın buraya getirdin

ben öğretmenim ama asla kibydirli değilim zaten bir insanın aldığı eğitim onu değiştirmemişse ne fayda ayrıca eğitim başkalrına üstünlük taslamak için alınmaz başkalarına faydalı olmak için

ben normalde çok sabırlıyım ama iyice sinirlendim

kimse kimseyi tanımıyor ama yorumların bi sınırı yok

hayırdır olay ne?okumadım geriyi...

sen de emin ol benim eşim gibi bi erkek karşına çıkmamıştır

hayırdır olay ne?okumadım geriyi...
konu benim zinayı eleştirmemdi ama konuyu çarpıtım yok ben mükemmelim sözlüm mükemmel işte öyle bi erkek kimsenin senin karşına çıkmamıştır deyip saçmalıyor sanki beni tanıyor da

konu benim zinayı eleştirmemdi ama konuyu çarpıtım yok ben mükemmelim sözlüm mükemmel işte öyle bi erkek kimsenin senin karşına çıkmamıştır deyip saçmalıyor sanki beni tanıyor da
zinaya mı karşı geldin naptın bacım sen,yapma günaha girme zina hiç günah olur mu işin b*kunu çıkaran biziz artık yaptığımız şeyin adı bağnazlık yobazlık..ne diye yorum yaparsın ki gereksiz bile,varsın herkes kendi boncuğuna kendi napacaksa yapsın bekçileri biz miyiz..ha sen bilipte susan dilsiz şeytandır diyerekten uyarmayı bir borç bildiysen üzerine tamam uyarını yapmışsın Allah senden razı olsun..ben artık bu konulara yorum bile yapamıyorum bu gidişe ağzım açık bakıyorum biri kesin çarpıtıyor çünkü..sinire lüzum yok.

ço
çok sinirlendim ya bi de normal diyorlar

neden eskide kalmiş anlattırma geregi duydunki bunun sana bir getirisi faydası oldumu bazen bilmemek bilmekten daha iyidir fazla kurcalamayın gerçi kurcalanck bşka seyi kalmişmi onuda bilmyrm ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…