- 6 Temmuz 2014
- 578
- 1.089
- 408
sen
arad
eleştirilerin çok mantıksız kendi kendini sözlünü mükemmel ilan etmişsin saçmalamışsın herkes için eşi nişanlısı sözlüsü biricik ve çok değerlidir burada tartıştğmz evlilik öncesi cinsel ilişki ve bana göre yanlış
kompleklisin ki sözlünü kendini göklere çıkartmışsın çok komik yazdıkların benim için eşim dünyaının en değerli insanı.herkese kendi erkeği kıymetli zaten...bi üniversite okudun diye bi şey mi oldun hayatındakini de brad pitt sandın herhaldeEvet, haklisinIyi forumlar, ucuncu defa.
güzellik iyilik mükemmellik bunlar göreceli kavramlar kendini çok övmüşsün ama belki başkası için de sıradan birisin bun u hiç düşündün müEvet, haklisin
sanki beni tanıyormuşşsun gibi yorumların burada konu benim zinayı anla eleştirmemdi konuyu çarpıttın .kendini ve hayatındakini anlatmana gerek yok değer yargıları olmayanlar benim için sıradan insanlardır .hayal dünyasındasın çok komiksin ama beni tanıyor musun karşıma kimin çıkıp çıkmadığını nerden biliyorsun yorumların çok saçmaladınKac kere daha hakli oldugunu soylemeliyim?
kime diyorsunaz ozguvenin olsun canm
hayırdır olay ne?okumadım geriyi...ben öğretmenim ama asla kibydirli değilim zaten bir insanın aldığı eğitim onu değiştirmemişse ne fayda ayrıca eğitim başkalrına üstünlük taslamak için alınmaz başkalarına faydalı olmak için
konu benim zinayı eleştirmemdi ama konuyu çarpıtım yok ben mükemmelim sözlüm mükemmel işte öyle bi erkek kimsenin senin karşına çıkmamıştır deyip saçmalıyor sanki beni tanıyor dahayırdır olay ne?okumadım geriyi...
bilmiyorum ya havalı bi tip dışarda sönük kalmış burda hava atıp kendini tatmin ediyorhayırdır olay ne?okumadım geriyi...
zinaya mı karşı geldin naptın bacım sen,yapma günaha girme zina hiç günah olur mu işin b*kunu çıkaran biziz artık yaptığımız şeyin adı bağnazlık yobazlık..ne diye yorum yaparsın ki gereksiz bile,varsın herkes kendi boncuğuna kendi napacaksa yapsın bekçileri biz miyiz..ha sen bilipte susan dilsiz şeytandır diyerekten uyarmayı bir borç bildiysen üzerine tamam uyarını yapmışsın Allah senden razı olsun..ben artık bu konulara yorum bile yapamıyorum bu gidişe ağzım açık bakıyorum biri kesin çarpıtıyor çünkü..sinire lüzum yok.konu benim zinayı eleştirmemdi ama konuyu çarpıtım yok ben mükemmelim sözlüm mükemmel işte öyle bi erkek kimsenin senin karşına çıkmamıştır deyip saçmalıyor sanki beni tanıyor da
çok sinirlendim ya bi de normal diyorlarzinaya mı karşı geldin naptın bacım sen,yapma günaha girme zina hiç günah olur mu işin b*kunu çıkaran biziz artık yaptığımız şeyin adı bağnazlık yobazlık..ne diye yorum yaparsın ki gereksiz bile,varsın herkes kendi boncuğuna kendi napacaksa yapsın bekçileri biz miyiz..ha sen bilipte susan dilsiz şeytandır diyerekten uyarmayı bir borç bildiysen üzerine tamam uyarını yapmışsın Allah senden razı olsun..ben artık bu konulara yorum bile yapamıyorum bu gidişe ağzım açık bakıyorum biri kesin çarpıtıyor çünkü..sinire lüzum yok.
kendisi inançlı ama beraber olmuş.Ha kız rahat kız inançsız ama kendisi melek öyle mi?
Sana ve bazilarina gore farkli fikirlere sahip olabilirim, ancak kimseyi hicbir seye tesvik etmiyorum. Bu forumda herkes kendi fikirlerini paylasmakta serbesttir, ben de oyleyim ve bu konuda ne dusundugumu acik bir sekilde yaziyorum. Bana gore cinsellik dogaldir, tabu degildir, kacinilmasi gereken bir eylem de degildir. Soylediklerimin arkasindayim. Simdi ben de seni insanlari kaliba sokmaya calismakla itham edip, dogal olani sucmus berbatmis gibi kabul etmeye tesvik etmekle mi suclayayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?