zinayla çoğalan bi nesildense soy kuruması daha iyi olurWuhuu eğer şaka yapmıyorsan, ki ben şaka yaptığını düşünüyorum, bu düşünce tarzıyla yaklaşırsak insanlığın soyu kurur
zinayla çoğalan bi nesildense soy kuruması daha iyi olur
Ayrilmamis terkedilmis onceki yprumlarda yazmistm canim. Kiz benimkini tutucu bağnaz bulmus birakmis.Kız rahatmış ondan ayrılmış. Ama 4 sene sonra?
Her zaman söylüyorum hayatıma giren kişinin geçmişi de beni ilgilendirir.
Geçmiş olmuş bitmiş diye bir kavramım yok benim.
Sindiremiyorsam yol veririm.
Kız rahatmış ondan ayrılmış. Ama 4 sene sonra?
Her zaman söylüyorum hayatıma giren kişinin geçmişi de beni ilgilendirir.
Geçmiş olmuş bitmiş diye bir kavramım yok benim.
Sindiremiyorsam yol veririm.
Ayrilmamis terkedilmis onceki yprumlarda yazmistm canim. Kiz benimkini tutucu bağnaz bulmus birakmis.
kötü örneksiniz zinaya teşvik!
nikahsız birliktelik nedir peki
işte tüm çarpıklıkta bizde bundan çıkıyor erkeğe hak kadına günah,konuyu tam takip edemedim ama malumunuz Türk toplumunda erkek yaparsa hovarda kadın yaparsa ..... oluyor
İki yildr suren iliskimde dun gece sevgilimin bnden onceki iliskisnde cinsel beraberlik yasadgni ogrendim. Kiz rahat diye ayrildk demisti hep bundan dem vuruyordu.(inancsiz olnasi da etkiliymis) 4 yil surmus iliskileri. Herneyse bunlari ogrenmek icin kendimi paraladim resmen. Anlatmamak icin cok direndi ama suan ogrendgm icin pismanim. aklimdan cikmiyor buvarnu. Adam 30 yasinda istanbul gibi yerde heralde yani ne bekliyodum ki diyorum. Bi
taraftan muthis bi kiskanclik duygum
var. Bi tarafta boylr seyler
yasamadigimiz icin bana daha az mi
bagli daha mi az sevdi diyorum. Dusunmemeye dile getirmemeye calisiyorum. Kendimi iyi hissetmem icin ne yapmaliyim bilmiyorum.
Edit: kizlar yanlis anladiginiz bisey var. Kiz sevgilimi birakmis. Yasanilanlari onemsemis ayrilign bi hafta sonrasi da baskasiyla cikmaya baslamis. Benimki baya karanlik gunler gecirms 3 yil. Sonra ben cikmisim ama bizim oyle bi yaknligmz yok oyle bi talebi de yok. İnanc mevzusuna gelince ramazanda icki iciyodu ben orucluyum garip geldi gibi aciklamalari var
Edit2 : kizlar sakin olun yahu :) sinirimi unuttum valla. Kiza sayip sovdugu yok belki icim rahatlardi oyle olsa. Benim mahremim zorla soyletiyosun gibi de tepki koydu zorla soylettm dedigim gibi. Gerci iyi kizdi hayirlisi dese kaldirabilrmiydm bilmiyorum. Ben suam kendimi dusunuyorum icim daraliyo cunku. Ayrilsam da daralcak onla kalsam da. Cikacak yeni bi adam da ya gizleyecek ya da boylr bisry yasamis olcak. Garip hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?