yorum bekliyorum kizlar :/

geçmişi bilmemek en iyisidir bazen.Sen seninle olan ilişkisine bak ne yapacan eskiden kimle yatıp kalktığını

nikahsız birliktelik nedir peki

Wuhuu eğer şaka yapmıyorsan, ki ben şaka yaptığını düşünüyorum, bu düşünce tarzıyla yaklaşırsak insanlığın soyu kurur
zinayla çoğalan bi nesildense soy kuruması daha iyi olur

Bence bu çocuk için bekaret önemli degil

pis herif..kendisi inançlı olsaydıda yapmasaydı..hem hallediyor..hem kızı suçlu buluyor..

İkiyüzlü aynen.

Benim şu anda görüştüğüm insan da neler neler yaşamış geçmişinde...
Ne ilişkiler...

Ama asla ilişki yaşadığı kızlara onlar kötüydü demedi neyse ki.
Doğru olan da budur.

Geçmişe takılma.
Kafa yapısının ne kadar iğrenç olduğunu göz önünde bulundur sadece.

Geçmiş geçmişte kalsa ne iyi olacak. Sana ne yahu kızın inancından rahatlığından? 30 yaşında adam illaki kendini tanımış olacak. Ben merak bile etmiyorum, bana ne yani? Dinlemeye değer olsa zaten yanında o olurdu, ben değil. Aşın bunları hatunlar.

zinayla çoğalan bi nesildense soy kuruması daha iyi olur

Zinayla çoğalan bir nesilden bahsetmiyorum. Hayatında, evlilik öncesi hiç ilişki yaşamamış erkek ararsak kimse kimseyle evlenemez diyorum. Sanki neyin ne olduğu yeterince ortada değil. Değil Türkiye' de, dünya üzerinde yaşayan her kadın bunu bilir. .

Kız rahatmış ondan ayrılmış. Ama 4 sene sonra?
Her zaman söylüyorum hayatıma giren kişinin geçmişi de beni ilgilendirir.
Geçmiş olmuş bitmiş diye bir kavramım yok benim.
Sindiremiyorsam yol veririm.
Ayrilmamis terkedilmis onceki yprumlarda yazmistm canim. Kiz benimkini tutucu bağnaz bulmus birakmis.

Ayrilmamis terkedilmis onceki yprumlarda yazmistm canim. Kiz benimkini tutucu bağnaz bulmus birakmis.

Yalan bence, hayatimda boyle terk etme nedeni duymadim.

Bak sekerim, bu herif bastan asagi senaryo yaziyor. Dedigim gibi madem kendi bu kadar efendiydi, zaten "rahat" kizlarla takilmazdi.

Haydi dedikleri dogru olsa bile, daha once iliski yasadigi birinden rahatca konusyor, mahremini uluorta anlatiyor. Benim kitabimda bitmis iliskinin , bir kadinin mahreminden konusmak erkeklige sigmaz. Gercek bir beyefendi asla, bir kadin hakkinda atip tutmamali. Siz ayrilinca, senin hakkinda konusmayacagi ne malum, daha da kotusu hikaye uydurmayacagi?

Su konuya elli kere yazdim, usanmadan yine yaziyorum bu-adam-saglam-pabuc-degil.

kötü örneksiniz zinaya teşvik!

Sana ve bazilarina gore farkli fikirlere sahip olabilirim, ancak kimseyi hicbir seye tesvik etmiyorum. Bu forumda herkes kendi fikirlerini paylasmakta serbesttir, ben de oyleyim ve bu konuda ne dusundugumu acik bir sekilde yaziyorum. Bana gore cinsellik dogaldir, tabu degildir, kacinilmasi gereken bir eylem de degildir. Soylediklerimin arkasindayim. Simdi ben de seni insanlari kaliba sokmaya calismakla itham edip, dogal olani sucmus berbatmis gibi kabul etmeye tesvik etmekle mi suclayayim?

Sevgilin de baya inançlıymış sahiden.. Geçmiş geçmiştir boşverr

konuyu tam takip edemedim ama malumunuz Türk toplumunda erkek yaparsa hovarda kadın yaparsa ..... oluyor
işte tüm çarpıklıkta bizde bundan çıkıyor erkeğe hak kadına günah,
erkek yapmıştır bir çapkınlık kadın üfff
her iki tarafıda serbest bıraksalar hoş karşılasalar veya iki tarafada günah yasak deyip aynı şekilde ayıplasalar böyle dengesizlikler olmaz
diğer konularda ise kk hanımlarını tebrik ediyorum çoğu yoruma sonuna kadar katılıyorum madem inançsız madem rahat dört sene ne işin vardı kızla
son olarak

Canım senden önce ilişkilerinin olması çok normal. Kurcalamasaydın keşke. Şu an senle mi senle. Sen daha neyi deşiyorsun ki.

Hem kız ramazanda içince inançsız damgası yiyor da. Kendi zina yapınca ne oluyor ?

Önceki ilişkisinde ilişkiye girdiği için ayrılmayı mı düşünüyorsun yanlış mı anladım? Ne gerek var ki böyle bir şeye? Olmuş bitmiş değiştiremezsin bu gerçeği. Senin canın ayrılmak istiyor..

Kac yasinda bu adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…