- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
Ben olsam kıyametler kopardı sende iyi sabır var bacim.Bu adamın özel hayatı yok mu ?Bir an önce evime gireyim demiyor muKızlar moralim çok bozuk. Hemen gireyim konuya. Biz şehir değiştirdik bu şehirde daha iyi iş imkanları vardı hem de benim aileme yakındı. Neyse bu süreç elde olmayan nedenlerden uzun sürdü. 2 aydir ailemin yanindayim yanimda cocuklar.herkes cok bunaldi.cocuklar düzensizlikten sıkıntıdan ozlemden iyice mahfoldu.
Neyse eşyalar gecikmeli geldi sonunda.ev yerlestirilecek gittim yeni şehrimize.eve bir girdim boya yapılmamış duvarlar leş gibi ve eşyalar kurulmamis şekilde eve doldurulmuş.evi kuracak olan nakliyecileri mobilyayi kurdurtmadan göndermiş. Eşim evin boyandigini söylemişti. Resmen yalan söylemiş yani. O kadar sinirim bozuldu anlatamam.ve iznim de bitmek uzere. Ise baslayacagim.mobilya kurulmamis ev boyanmamiş. O yüzden hiçbir şey yerleştiremem
Kızlar o sinirle tabi bir kavga koptu. Aciklamasi islerim cok yogundu diyor. Ama pek de inandirici bulmuyorum tam bir iskolik. Isi demekki bizden onemli.bizden bu kadar sure ayri kalmasi umrunda degil.iyice bir icimi doktum kizdim bagirdim Döndüm geldim tekrar ailemin yanına.
Gidiyorum ben dediğimde gitme falan da demedi zaten. Çıktım yola akşam. Geldim ne bir arama ne bir sorma ne bir özür yok.zaten Özür dilediği görülmemiştir.
Sizce tepkimde haklı miyim? Bu değer vermemek olmuyor mu?
Kesinlikle haklısınız tüm evi zaten ben topladım 2 hafta sürdü. onun yapacağı tek şey nakliyeci bulmak evi boyatmak eşyayı içeri attirip yine nakliyecilere kurdurtmak.bunlar yapilmadan hicbirsey yapamam ki.bu işlerden sonra ben devreye girip esyanin yerleştirilmesi, temizlik, mutfak kurulması, odalarin düzeni,hali perde giysi dolap vb islerine bakacaktim.yani benim işim aslında 5 kat daha ağır. Ama bu dediklerim olmayinca hiçbirşey yapamadım tabi.Evlilik ikinizin evliliği, ev ikinizin evi, sorumluluklar neden sadece eşinizin üzerinde ? Adam evi tek başına taşımak zorunda mı ? Dahası yapabilir mi ? İş kolik demişsiniz, hem çalışıp hem taşınma işini organize etmek çok kolay olmasa gerek. İzinliyim diyorsunuz, izin süresince ailenizin yanında olmanızı gerektiren özel bir durum yoksa neden bu süreçte evinizi düzenlemediniz ?
Ben 2 saat yakınlikta bir ildeyim. Gelmeyin dedi. Boya bitsin mobilya kurulsun öyle gelin dedi.cocuklar rezil olmasın diye gitmedim. Sonra baktım zaman iyice azaldı gideyim dedim bir bakmaya. Ve boyattim dediği evin boyanmadigi rezil halde olduğunu gördüm. Ayrıca eşya zaten fazla.hepsi ortada.basacak yer yok .iceri eşya girdikten sonra boyanması imkansız. Duvarlar leş.ama neden o tek gitti
ben de tayin vs diye düşünmüştüm ama iznim bitecek diyorsunuz
keşke siz de gitseydiniz gerekirse birkaç gün otelde kalınır yerleşilirdi
mobilya kurulumu dediğiniz de nedir yani iki dolap iki parça salon takımı değil mi
o kurulur yerleşilir de ama eşya gitmeden boyansa iyi idi tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?