Yorum istiyorum.

İş kolikse bile bir boya ne kadar sürer ki eşyada yokmuş evde versin anahtarı ustaya boyatsın evi kendisi yine işinin başında durur.

Peki o nasıl idare etmiş?
Ona yeni işyeri kalacak yer verdi rahat bir yer. Ben de kaldım bir kaç kere. Yeme İçme derdi de yok. İşyerinde çıkıyor yemek. Basında çocuk da yok Ohh ya tatil resmen.

Bu iki aylık süreç esyanin buraya gelmesi sürdü.elde olmayan nedenlerden geç geldi eşya. Tuttuğumuz evden geçen hafta çıktı eski kiraci. Eşya da 4 gün önce geldi.yani boya için de esyanin kurulmasi için de zaman vardı.

Yeni tasinmis birisi olarak cok kotu bi durum
Ii yapmisin bnce
Boyaci tutup boyatmak cok mu zormus acaba
Nakliyeciler niye kurmadan gitmisler
Nakliyecilere neden kurdurtmadin diyorum cevap yok.
Hatta geldiğimiz yerde atılması gereken şeyler de gelmiş buraya. Bir de ağır şeyler. Torbaya koyup atamazsin yani. Girmiş bunlarda evin içine.
Çünkü orda da eşyayı yükletmeye gitmedi arkadaslari yükletti.

Keşke başında dursaymışşınız olan olmuş eşyaların tumunu bir veya ıkı odaya alıp kalanı boyatıp havalandırcaksınız kapı altına ıslak bez serin ki koku eşyalara sinmesin sonra o odayı boyuycaksınız hatta balkonlara kohabıldiğiniz kadar koyun

Küsüp gitmek meseleyi çözdü mü? Hayır.

Bu tip iki kişilik sorumluluk isteyen işlerde küsme, darılma, trip atma olaylarına yer olmaz.
Kaldırmaz bence.

Adam çalışıyor siz de izinli iseniz çocuklar ailenizin yanında dursun siz de eşinize yardımcı olun.
Yaptığı hata da olsa o evde ikiniz oturacaksınız. E simdi ev boyanmamış, sizin izin bitecek ne ara boyanacakta bu sefer siz ne ara yerlestireceksiniz ki?

Bence ikinizde şuan haksız durumdasınız.
Küsüp gelmek yerine bir boyacı ayarlayıp başında dururdum. İs yeri kalacak yer vermiş eşim çalışırken elimden geldiği kadar ilgilenirdim. Çünkü bir an önce kendi evimde oturmak isterdim..

İznim bitince de ev yerleştirmeye eşimi de dahil ederdim. Madem boya ve nakliye işlerini aksattı ev yerlestirirken yardim etmek zorunda kalırdı.

Yani sorumluluksa herkes elinden geleni yapmalı. Kimse bir köşeye çekilerek ev dizemez.

İzniniz bitmeden halledebileceginiz şeyleri yapın derim. Daha sonra yine size kalacak çünkü.

Ya siz böyle anlattiniz ya ben iyice ciktim raydan. Beddua edeceğim o durumdayım. Nasıl koyayim bir odaya taşıyayim.boya falan daha yetişmez. İşe başlayacağım az kaldı zamanım. Böcek gibi oturacagiz o duvarlarin altında.

Siz yapmayın tutsun adam yaptırsın siz başında durun o şekilde oturulur mu sinirleriniz bozulur daha da

Büyük ihtimalle çocuklarla zor olacağından ailesine gitmiştir. Bi kızım var bide oğlum olacak çocukla ev taşımak ciddi anlamda zor ah keşke babalar çocuklara baksa da biz boyacıyla nakliyeciye uğraşsak valla. Altı üstü konus boyacıyla evin anahtarını ver sonra kilidi değiştir. Erkekler biraz sacsak sanırım

Canim iki kişilik sorumluluğun üzerine düşen bölümünü ben yaptim zaten.tum evi ben topladım 2 haftada kutu paket koli. Yerlestirme işini de ben yapacaktım yine. Onun tek yapacağı

1.evi nakliyeye vermek...verdi ama başına gitmedi arkadaslari yüklettdi eşyayı.

2. Evi boyatmak...boyatmadigi gibi boyattim diye yalan söyledi.

3. Mobilyaları nakliyecilere kurdurtmak.dolap kitaplık vb....nakliyecileri gondermis mobilyayi kurdurtmadan.

Yani onun yapacagi birsey yok bedensel olarak.nakliyeciye parasini veriyorsun herseyi tasiyip kuruyor.sadece ilgilenecekti o kadar. Asıl bedensel işler bende.

Bu haksizliga ilgisizlige degersizlige rağmen daha nasıl durayim orada.

Benim eski müdürüm taşınırken kadıncagızın burnundan geldi. Eşi işsizdi o ara. Ama adamin elinde bir b*k gelmezdi. Kadın ev taşırken hep yıllık izninden kullandı. Evi nerdeyse yıkıp baştan yaptılar. Banyo degisti mutfak degisti. Bu süreçte kadın hep başlarında durdu. Pazarlik yapti. Kocasida yanindaydi da ışte. Süs olarak.

Madem esiniz bu kadar yoğun biraz sizde alttan alabilirdiniz. Cocuklar kalırdı annenizde. Hemde 2 saatlik bir yolmuş. Böyle şeylerde biraz yapici olmak gerek çünkü herifler bir halt beceremiyor. Küsüp gitmek iyi olmamış.
Benim şahit olduğum olayi yasasaydiniz bosardiniz heralde:)

Haklılık payın yüksek ama sonuçta iznin bittiğinde o ev yerleştirme işi başına kalacak. Daha da zorlanacaksin.

Evet adam yeteri kadar sorumluluğunu yerine getirmemiş fakat çekip gitmek bir şeyleri halletmiyor.

Ben kk da bazı konularda kadınların sırf gaz verdiğini düşünüyorum. Olayın gerçeklik boyutuna baktığımızda durum çok farklı.

Evet haklisin, ne tembel adammış, dönme tabi, ne ilgilenicen yaa desem sana bir faydası olmayacak. Evet seni tatmin edecek yazdıklarım ama o evin yerleştirilmesi gerçeği var.

Değer konusunu daha sonra oturup konuşun.
Sorumsuzlugunu yüzüne vurun
Fakat izin bitmeden üzerinizde ki yükü hafifletin diyorum.

Bir boyacı ayarlasın, ev boyandiktan sonra bir de kurulum için adam ayarlasın siz de başında durun.

Ev yerlestirirken de konuya dahil edin.
Hoş ev toplanırken de dahil etseydiniz üzerine yük verirdiniz. Simdi yapması gereken ufak işleri bile yapmamış.

Yani baştan tüm yükü sen üzerine alarak yanlış yapmışsın. Yardim edecekti.
Her şeye sen kosmayacaktin fakat bu durumda yine en güzel sen halledecekmissin gibi :)

Canim ısrarla gelmemi istemedi. Esya gelmeden gittim zaten iki uc kere. Ama esya yokken ev doluyken birsey yapamam ki. Ev 1 hafta once bosaldi.esya geleli 4 gun oldu.Kaç kere dedim geleyim diye. Ben de bunaldim çünkü yersiz yurtsuzluktan.. yok dedi ben yoluna koyayim cagiracagim dedi. Buna rağmen yine de gittim gördüğüm manzara bu. Yani burda tatil modunda değiliz bekliyoruz evi bir an önce gidelim diye.halimiz iyi değil.

Tamam sende haklisinda adam iskolik sen kocani tanımıyor musun işi gücü bırakıp ne kadar ilgilenirdi ki evle?

eşyaların üstüne kalın brandamsı naylonlarla kapatıp boyatmaktan başka çare yok, biraz zor olucak ama olan olmuş artık, çocukla o kadar pis eve boyatmadan girme, mikrobu kırılsın

Canim çekip gittim çünkü bu durumun üstüne bir de aynı odada kalmak istemedim yani.

Doğru söylüyorsun yine ben gideceğim donup dolaşip bana kalacak. Gitmeme şansım yok işe başlayacağım.

Bir de aramiyor terbiyesiz. Ayyy iyice dellendim ben ne yapacağım ya. Boya falan olmaz bu eve. Milletin simsiyah parmak izli duvarlarini mi sileyim hay allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…