Yorum istiyorum.

Ayy kendime yapılmış gibi sinirlendim.Resmen yalan söylemiş adam ya daha ötesi var mı?
Hayır başlarım işine yani tek siz olsanız neyse çocuklar da var diyorsunuz ne yapacak o çocuklar boya kokusuyla boyanmasa ayrı bi dert.
Bence eşinize esaslı bi ders vermelisiniz.Bunu hak etmiş.

Bir de aramiyor terbiyesiz. Ayyy iyice dellendim ben ne yapacağım ya. Boya falan olmaz bu eve. Milletin simsiyah parmak izli duvarlarini mi sileyim hay allahım.
Sakin olun ve yükü üstünüze almayın.Eğer alırsanız eşiniz nasıl olsa benim yerime yapan birileri var diye gene rahat davranır.
Her şeyi üstüne yıkın derim ben.Çocuklar bi süre daha ailenizde kalsın gerekirse.
Siz de işe başlayacağınız zaman pansiyon da bi tesiste falan kalın olmazsa.

Ben de Böyle düşündüm aslında ama çok bunaldik arkadaşım. Çocuklar sıkıldı düzen yok.bir de baba baba diye tutturuyor küçük olan. Ailem de yaşlı iki çocuk biri ergen.nasil basa çıkacaklar bilemiyorum.

Zaten yalan olayı başlı başına inceleme konusu. Boyattim diyor. Yani ben o kadar aptalim ki boyanmadigini anlamayacagim. Nal gibi simsiyah el izleri. Dolap masa yatak dayanan yerler simsiyah. Isik dugmeleri falan rezalet halde. Boya da bildiğin badana.silinmez etmez.

Adam bizi Afedersin bkun içinde oturtmayi göze almış ne yapayım ki. Geçip oturacagiz. Cam pencere açıp sirkülasyon yaratacagiz evde ki mikrop kapmayalim.
zor valla, geçmiş olsun ne diyim
ben olsam oda oda, koca sıfatıyla gelecek olana hafta sonları bizzat eline fırçayı verip boyattırırım o evi
önce oda oda yerleştiririm, sonra oda oda eşyaları ortaya toplarım, taşındıktan sonra "her hafta sonu bi oda konsepti" diyip boyatırım koca kişisine
azıcık sırtından ter aksın da bi daha ki sefere aklını başına toplasın , ödesin hatasını

Sonuna kadar haklısınız

Sakami bu adam ya??
Yavrularinin karisinin sicak temiz bi evde oturmasinin onune ne gecebilirki??
Pes.

Olan olmuş. Şimdi siz çocuklarınızı ve duzeninizi düşünün. Sonra doyasıya kavga edersiniz.

Eşyaları taşıyacak bir kaç adam bulun. Taşıyacak bir yer bulursanız ne ala, bulamazsanız o da oda boyatin.

Evet haklısınız ama gözünüzde büyütmeyin. Yoksa ağır gelir size.

Haklısın, herşeyi geçtim neden yalan söylüyor? En çok buna sinirlenirdim ben. Dürüstçe söylese belki sen de el atardın...

Sizin ewde isleri hep sizmi halledersiniz
Esinizin size destegi yada onerisi olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…