- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
e yapıcak başka bişey yok eğer boya olmaz diyosanBir de aramiyor terbiyesiz. Ayyy iyice dellendim ben ne yapacağım ya. Boya falan olmaz bu eve. Milletin simsiyah parmak izli duvarlarini mi sileyim hay allahım.
Sakin olun ve yükü üstünüze almayın.Eğer alırsanız eşiniz nasıl olsa benim yerime yapan birileri var diye gene rahat davranır.Bir de aramiyor terbiyesiz. Ayyy iyice dellendim ben ne yapacağım ya. Boya falan olmaz bu eve. Milletin simsiyah parmak izli duvarlarini mi sileyim hay allahım.
Baktım boyaya bildiğin beyaz badana. Silinebilen falan değil yani. Gideceğim mecbur ırgat gibi yapacağım herseyi.e yapıcak başka bişey yok eğer boya olmaz diyosan
dua et de bari silinebilen boya çıksın
yapıcan da napıcan, boya silinmiyo, ev boyanmıyo ? ne yapıcaksın ki sen bu durumda?Baktım boyaya bildiğin beyaz badana. Silinebilen falan değil yani. Gideceğim mecbur ırgat gibi yapacağım herseyi.
Ben de Böyle düşündüm aslında ama çok bunaldik arkadaşım. Çocuklar sıkıldı düzen yok.bir de baba baba diye tutturuyor küçük olan. Ailem de yaşlı iki çocuk biri ergen.nasil basa çıkacaklar bilemiyorum.Sakin olun ve yükü üstünüze almayın.Eğer alırsanız eşiniz nasıl olsa benim yerime yapan birileri var diye gene rahat davranır.
Her şeyi üstüne yıkın derim ben.Çocuklar bi süre daha ailenizde kalsın gerekirse.
Siz de işe başlayacağınız zaman pansiyon da bi tesiste falan kalın olmazsa.
Adam bizi Afedersin bkun içinde oturtmayi göze almış ne yapayım ki. Geçip oturacagiz. Cam pencere açıp sirkülasyon yaratacagiz evde ki mikrop kapmayalim.yapıcan da napıcan, boya silinmiyo, ev boyanmıyo ? ne yapıcaksın ki sen bu durumda?
Zaten yalan olayı başlı başına inceleme konusu. Boyattim diyor. Yani ben o kadar aptalim ki boyanmadigini anlamayacagim. Nal gibi simsiyah el izleri. Dolap masa yatak dayanan yerler simsiyah. Isik dugmeleri falan rezalet halde. Boya da bildiğin badana.silinmez etmez.Ayy kendime yapılmış gibi sinirlendim.Resmen yalan söylemiş adam ya daha ötesi var mı?
Hayır başlarım işine yani tek siz olsanız neyse çocuklar da var diyorsunuz ne yapacak o çocuklar boya kokusuyla boyanmasa ayrı bi dert.
Bence eşinize esaslı bi ders vermelisiniz.Bunu hak etmiş.
Adam bizi Afedersin bkun içinde oturtmayi göze almış ne yapayım ki. Geçip oturacagiz. Cam pencere açıp sirkülasyon yaratacagiz evde ki mikrop kapmayalim.
Sonuna kadar haklısınızKızlar moralim çok bozuk. Hemen gireyim konuya. Biz şehir değiştirdik bu şehirde daha iyi iş imkanları vardı hem de benim aileme yakındı. Neyse bu süreç elde olmayan nedenlerden uzun sürdü. 2 aydir ailemin yanindayim yanimda cocuklar.herkes cok bunaldi.cocuklar düzensizlikten sıkıntıdan ozlemden iyice mahfoldu.
Neyse eşyalar gecikmeli geldi sonunda.ev yerlestirilecek gittim yeni şehrimize.eve bir girdim boya yapılmamış duvarlar leş gibi ve eşyalar kurulmamis şekilde eve doldurulmuş.evi kuracak olan nakliyecileri mobilyayi kurdurtmadan göndermiş. Eşim evin boyandigini söylemişti. Resmen yalan söylemiş yani. O kadar sinirim bozuldu anlatamam.ve iznim de bitmek uzere. Ise baslayacagim.mobilya kurulmamis ev boyanmamiş. O yüzden hiçbir şey yerleştiremem
Kızlar o sinirle tabi bir kavga koptu. Aciklamasi islerim cok yogundu diyor. Ama pek de inandirici bulmuyorum tam bir iskolik. Isi demekki bizden onemli.bizden bu kadar sure ayri kalmasi umrunda degil.iyice bir icimi doktum kizdim bagirdim Döndüm geldim tekrar ailemin yanına.
Gidiyorum ben dediğimde gitme falan da demedi zaten. Çıktım yola akşam. Geldim ne bir arama ne bir sorma ne bir özür yok.zaten Özür dilediği görülmemiştir.
Sizce tepkimde haklı miyim? Bu değer vermemek olmuyor mu?
Kızlar moralim çok bozuk. Hemen gireyim konuya. Biz şehir değiştirdik bu şehirde daha iyi iş imkanları vardı hem de benim aileme yakındı. Neyse bu süreç elde olmayan nedenlerden uzun sürdü. 2 aydir ailemin yanindayim yanimda cocuklar.herkes cok bunaldi.cocuklar düzensizlikten sıkıntıdan ozlemden iyice mahfoldu.
Neyse eşyalar gecikmeli geldi sonunda.ev yerlestirilecek gittim yeni şehrimize.eve bir girdim boya yapılmamış duvarlar leş gibi ve eşyalar kurulmamis şekilde eve doldurulmuş.evi kuracak olan nakliyecileri mobilyayi kurdurtmadan göndermiş. Eşim evin boyandigini söylemişti. Resmen yalan söylemiş yani. O kadar sinirim bozuldu anlatamam.ve iznim de bitmek uzere. Ise baslayacagim.mobilya kurulmamis ev boyanmamiş. O yüzden hiçbir şey yerleştiremem
Kızlar o sinirle tabi bir kavga koptu. Aciklamasi islerim cok yogundu diyor. Ama pek de inandirici bulmuyorum tam bir iskolik. Isi demekki bizden onemli.bizden bu kadar sure ayri kalmasi umrunda degil.iyice bir icimi doktum kizdim bagirdim Döndüm geldim tekrar ailemin yanına.
Gidiyorum ben dediğimde gitme falan da demedi zaten. Çıktım yola akşam. Geldim ne bir arama ne bir sorma ne bir özür yok.zaten Özür dilediği görülmemiştir.
Sizce tepkimde haklı miyim? Bu değer vermemek olmuyor mu?
Sizin ewde isleri hep sizmi halledersinizNakliyecilere neden kurdurtmadin diyorum cevap yok.
Hatta geldiğimiz yerde atılması gereken şeyler de gelmiş buraya. Bir de ağır şeyler. Torbaya koyup atamazsin yani. Girmiş bunlarda evin içine.
Çünkü orda da eşyayı yükletmeye gitmedi arkadaslari yükletti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?