- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Desemde anlamıyolarki hep bana suç atıyolarPardon siz bu kadar şeyden sonra, ailenize niye haddini bildirmediniz. Sizin bulduğunuz adamı gördük bundan sonra karışma hakkınız yok diye. Onlarınki de ayrı bi yüzsüzlük. İnsan bi hata yaptık bari artık karışmayalım der utanır.
Allah mesut etsinBenımde ılk sevgılım oldugunda 1 yasındakı cocuguma ıhanet edıyormusum gıbı geldı.
Balayına gıderkende aynı hıs olustu sonra hemen gectı ( balayında duramadık tabı agla agla ne yedıgımı anladım ne gezdıgımı) sonrasında hersey normale dondu.
Ancak ben aılemden hıc saklamadım en basından berı bıldı aılem
Tabiki çocuğum herşeyden önde kendi çocuğu olmadığı halde öyle davranışları varki dışardan gören onun çocuğu sanarSuçunuz günahınız yok. Çocuğunuzun çıkarlarını gözeterek her mutluluğu yaşamaya hakkınız var.
Onlara göre onlar hatalı değil ama bence hatalılar çünkü hep hayatıma müdahale ettiler.istediklerini yapmaya çalıştım.erkek arkadaşım olduğu zaman hep kötü şeyler söylediler ama bence bu normal bişey benim tüm arkadaşlarımın erkek arkadaşı oldu ve sevdikleriyle evlendiler.anneme bişey söylesem sen zaten bişeyi istersen bizi dinlemiyorsunki canın ne isterse onu yaparsın diyor halbuki öyle birşey yok.babamın istediği kişiyi kabul ettim sonra o kişiyle biraz tartışma oldu ve bana babam ayrıl dedi bende ayrılmadım çünkü hayatıma istediği gibi yön veriyor bunla evleneceksin bundan ayrılacaksın der gibi inat yaptım bende ozman.bunuda annem koz olarak kullanıyor halbuki yine onların suçu oldu.şimdide bana aynı köleymişim gibi davranıyolarAilenize hiç sordunuz mu acaba sizin sebep oldugunuz Marifetli evlilik bumuydu diye hayatımı kararttiktan sonra hala hayatım hakkında nasıl kararlar alabiliyor vede baskın çıkmaya çalışıyorsunuz diye!
Aileye bağlılık başka bağımlılık başka şeydir lütfen...
Babam her zaman derki dur demeyi öğrenmelisiniz bu biz bile olsak,büyükler hata yapmaz diye birşey yok kimsenin canınızı acitmasina izin vermeyin!
Sen zaten kendi istediğin hayatı yaşayamadığın için mutsuz olmuş ve kötü bi evlilik yaşamışsın. Ben ailenden gizli iş yapma derim sonuçta bi çocuğun var hayatını birisi ile birleştirmeye karar verdiğinde çok temkinli olman lazımBenim sizlere sormak istediğim bir konu var lütfen fikirlerinizi söylermisiniz eleştirilerede açığım evet bu konuda açığım ağır olsada eleştiriler.ben bir evlilik yaptım görücü usulü ve boşandım.evliliğim çok kötü geçti çok kötü şeyler yaşadım.
Ama evliliğimden öncesinde kafamda hiç evlilik yoktu farklı ideallerim vardı ama kısmet böylemiş demekki böyle oldu ve bir anda oldu.ayrılalı 5yıl oldu.evlilik olayım olduğu zamanlarda kafamda hiç evliliği düşünmemiştim ama tabiki her genç kızın hayalidir gelinlik giymek ve evlilik olacaksada o evlilikte mutlu olmak.bir kaç tane erkek arkadaşım olmuştu gençkızken onlardan biriyle evlilik yapsaydım eğer hiç böyle kötü şeyler yaşamazdım.ama ailem hiç izin vermedi ne erkek arkadaşım olmasına ne de olduğu zamnda onlardan biriyle tanışmayı istemediler.
Şimdi yaş 20li zamanları geçti ailemle yaşıyorum ve etrafta aile olmuş çoluk çocuğa karışmış arkadaşlarımı görüyorum ve kendime çok üzülüyorum.benimde bir çocuğum var.eğer iyi bir insan olursa karşıma çıkarsa tekrar evliliğede niyetliyim.
Ve allah karşıma öyle birini çıkardı çok iyi çocuğumu beni çok seviyor tabi zamanla tanımayı hemen şap diye evlenmeyi düşünmüyorum tabiki.oda hayattan bazı darbeler almış beni anlıyor.
Sizce benim yaptığım suçmu günahmı ayıpmı çocuğum varken?
Genç kızkende ailem bana çok kızardı eğer biri varsa hayatımda şimdi de duyarlarsa kıyamet kopar ben ne yapıcam ayıp bişeymi yapıyorum bir insanı tanımaya çalışıyorum ben kötü bişeymi yapıyorum neden bana böyle suç işlemişim gibi davranıyolar sizce ne yapayım ben?
Benim sizlere sormak istediğim bir konu var lütfen fikirlerinizi söylermisiniz eleştirilerede açığım evet bu konuda açığım ağır olsada eleştiriler.ben bir evlilik yaptım görücü usulü ve boşandım.evliliğim çok kötü geçti çok kötü şeyler yaşadım.
Ama evliliğimden öncesinde kafamda hiç evlilik yoktu farklı ideallerim vardı ama kısmet böylemiş demekki böyle oldu ve bir anda oldu.ayrılalı 5yıl oldu.evlilik olayım olduğu zamanlarda kafamda hiç evliliği düşünmemiştim ama tabiki her genç kızın hayalidir gelinlik giymek ve evlilik olacaksada o evlilikte mutlu olmak.bir kaç tane erkek arkadaşım olmuştu gençkızken onlardan biriyle evlilik yapsaydım eğer hiç böyle kötü şeyler yaşamazdım.ama ailem hiç izin vermedi ne erkek arkadaşım olmasına ne de olduğu zamnda onlardan biriyle tanışmayı istemediler.
Şimdi yaş 20li zamanları geçti ailemle yaşıyorum ve etrafta aile olmuş çoluk çocuğa karışmış arkadaşlarımı görüyorum ve kendime çok üzülüyorum.benimde bir çocuğum var.eğer iyi bir insan olursa karşıma çıkarsa tekrar evliliğede niyetliyim.
Ve allah karşıma öyle birini çıkardı çok iyi çocuğumu beni çok seviyor tabi zamanla tanımayı hemen şap diye evlenmeyi düşünmüyorum tabiki.oda hayattan bazı darbeler almış beni anlıyor.
Sizce benim yaptığım suçmu günahmı ayıpmı çocuğum varken?
Genç kızkende ailem bana çok kızardı eğer biri varsa hayatımda şimdi de duyarlarsa kıyamet kopar ben ne yapıcam ayıp bişeymi yapıyorum bir insanı tanımaya çalışıyorum ben kötü bişeymi yapıyorum neden bana böyle suç işlemişim gibi davranıyolar sizce ne yapayım ben?
Evet mantık evliliği olacak zaten olursa eğer öyle aşık olup sevemiyoeum zaten geçtim o çağları.Kötü bir şey yapmıyorsunuz, hayatınızı yeniden kurmaya çalışıyorsunuz. Sizin en çok dikkat etmeniz gereken, seçtiğiniz kişinin iyi bir eş ve iyi bir baba olup olmayacağı. Sadece duygularınıza kapılıp maddi manevi geçim durumunu gözardı etmeyin. Aşk ve mantık birarada olsun. Ailenizi ikna edin, ikna olmuyorlarsa kararınızın arkasında durup evlenin. Yalnız size tavsiyem, çalışmıyorsanız bile evlenince mutlaka çalışın. Dünya hali, ileride sorun olursa tekrar ailenizin yanına dönmeyin. Yalnız yaşayabilecek maddi gücünüz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?