Yorum istiyorum

Desemde anlamıyolarki hep bana suç atıyolar

Allah mesut etsin

Suçunuz günahınız yok. Çocuğunuzun çıkarlarını gözeterek her mutluluğu yaşamaya hakkınız var.

Suçunuz günahınız yok. Çocuğunuzun çıkarlarını gözeterek her mutluluğu yaşamaya hakkınız var.
Tabiki çocuğum herşeyden önde kendi çocuğu olmadığı halde öyle davranışları varki dışardan gören onun çocuğu sanar
Zamanla daha da iyi tanıyacağım
Ama ailemin bu tutumu beni kahrediyor

Ailenizin hala daha size baskı yaptığına inanmak istemiyorum, hem hayatınızı mahfetmişler hemde daha baskı çok kötü

Ailenize hiç sordunuz mu acaba sizin sebep oldugunuz Marifetli evlilik bumuydu diye hayatımı kararttiktan sonra hala hayatım hakkında nasıl kararlar alabiliyor vede baskın çıkmaya çalışıyorsunuz diye!
Aileye bağlılık başka bağımlılık başka şeydir lütfen...
Babam her zaman derki dur demeyi öğrenmelisiniz bu biz bile olsak,büyükler hata yapmaz diye birşey yok kimsenin canınızı acitmasina izin vermeyin!

Onlara göre onlar hatalı değil ama bence hatalılar çünkü hep hayatıma müdahale ettiler.istediklerini yapmaya çalıştım.erkek arkadaşım olduğu zaman hep kötü şeyler söylediler ama bence bu normal bişey benim tüm arkadaşlarımın erkek arkadaşı oldu ve sevdikleriyle evlendiler.anneme bişey söylesem sen zaten bişeyi istersen bizi dinlemiyorsunki canın ne isterse onu yaparsın diyor halbuki öyle birşey yok.babamın istediği kişiyi kabul ettim sonra o kişiyle biraz tartışma oldu ve bana babam ayrıl dedi bende ayrılmadım çünkü hayatıma istediği gibi yön veriyor bunla evleneceksin bundan ayrılacaksın der gibi inat yaptım bende ozman.bunuda annem koz olarak kullanıyor halbuki yine onların suçu oldu.şimdide bana aynı köleymişim gibi davranıyolar

Sen zaten kendi istediğin hayatı yaşayamadığın için mutsuz olmuş ve kötü bi evlilik yaşamışsın. Ben ailenden gizli iş yapma derim sonuçta bi çocuğun var hayatını birisi ile birleştirmeye karar verdiğinde çok temkinli olman lazım

Ne alaka iyice tanı ailene söyleme ve sonra söyle evlen bence

Keşke zamanında ideallerinin peşinden koşsaydın da şu anda bu konuyu tartışıyor olmasaydık...

Evlenmiş boşanmış olman çocuk sahibi olman, şu an bir ilişki yaşıyor veya yaşayacak olman sadece seni ilgilendirir ailende dahil kimseyi ilgilendirmez çocuk değilsin kendi kararlarını kendin verebilirsin...

Helede bunu ayıp mı günah mı diye yorumlaman tuhaf...

Toplum baskısı çok cins bir durum, bu düşüncelerinden bir an önce sıyrılmalısın...

Ağzın bir defa yanmış ikinci defa yanmaması için evleneceğin adamı çok iyi tanıman lazım.

Ailen bu tür konularda anlayışsız belli ki. Bu defa yüreğinin ama ayni zaman da mantiginin da götürdüğü yere git. Bir çocuğun var, çok dikkatli olman lazım. İyi tanı. Asla ayıp değil yaptığın.

Niye ayıp olsun daha uzun bir ömür var önünüzde illa bir yavanız olsun istersiniz hep ailenizle yaşayamazsınız sevmek sevilmek sizinde hakkınız. Olmamış ayrılmışsınız ve başka biri insan elbet olacak. Kimseye aldırmayın hayat sizin hayatınız. Güveneceğiniz çocuğunuza babalık yapabilecek biriyle neden olmasın.

Ne münasebet? Neden suç,gunah,ayip olsun?
İlk evliliginizi aileniz vasitasiyla yapmissiniz mutlu muydunuz? hayır... Bu tarz dusuncelerden kurtulun kabuğunuzu kırın artık.
Sadece doğru kişi mi,cocugunuza gerçekten babalık yapabilir mi,size layık bir eş olabilir mi? Bunları ölçün tartın, iyi taniyin.

Kötü bir şey yapmıyorsunuz, hayatınızı yeniden kurmaya çalışıyorsunuz. Sizin en çok dikkat etmeniz gereken, seçtiğiniz kişinin iyi bir eş ve iyi bir baba olup olmayacağı. Sadece duygularınıza kapılıp maddi manevi geçim durumunu gözardı etmeyin. Aşk ve mantık birarada olsun. Ailenizi ikna edin, ikna olmuyorlarsa kararınızın arkasında durup evlenin. Yalnız size tavsiyem, çalışmıyorsanız bile evlenince mutlaka çalışın. Dünya hali, ileride sorun olursa tekrar ailenizin yanına dönmeyin. Yalnız yaşayabilecek maddi gücünüz olsun.

Evet mantık evliliği olacak zaten olursa eğer öyle aşık olup sevemiyoeum zaten geçtim o çağları.
Tek istediğim evim olsun düzenim olsun eşimle çocuğumla vakit gwçireyim huzurlu mutlu olmak.
Çok yoruldum artık hayatımı aileme adamış gibi hissediyorum hayat ellerimden kayıp gidiyor ve ben bana verilen şansı hayatı heba etmişim gibi geliyor

Mutlu bir aile kurmak sizin de hakkınız ve kendi kararlarınızı verebilcek yaştasınız kime ne? Ayıp veya günah olan bir şey yok.

Çok normal bir durum.Mutlu olmayı hakediyorsun ailenin senin hayatini daha fazla mahvetmesine izin verme.Adamı çok iyi tanı yalnız yanlış bir evlilik yapma tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…