biri ile tanıştım daha çok yeni. düşünün ki ben istanbulda yaşıyorum oda tekirdağda. ve her hafta istanbula iş güç dolayısıyla gelen biri. ben onun yanına gitmiyorum işi oldukça istanbula geliyor o esnada da görüşmüş oluyoruz. bir kafede çay içiyoruz. henüz uzun zaman geçiremedik. ikinci buluşmamız yine istanbulda yine bir kafeye gittik çay içtik biraz oturduk hadi kalkalım dedi tam kalkıyorduk hesabı sen mi ödeyeceksin dedi. ben bu sözü çok kabaca buldum. kendisine söyledim önemli olan çay parası değil netice de 5 tl bişey fakat kalkıpta böyle bir şey söylemen bana son derece kaba geldi dedim. oda diyorki ben istanbulda misafirim dolayısıyla ev sahibi olan misafirini ağırlar yani hesabı sen ödemelisin o yüzden öyle söyledim dedi. şunu da belirtmek istiyorum çalışmıyorum işsizim kendisi ise çok iyi bir işte çalışıyor maddi durumu da çok çok iyi. o kendini çok haklı görüyor ben saçmalıyormuşum istersen herkese sor herkes beni haklı görecektir dedi bende size soruyorum onu da haklı görebilirsiniz beni de hepsine eyvallah. herkese soracağım peki dedim o yüzden soruyorum. şimdi bunları bana yorumlar mısınız????? söylediği sözde hiç bir kabalık yokmuş sizcede yok mu???
yok arkadaşlar olaqy henüz dün yaşandı. dünden beri o haklıyım ben herkese sor diyor saçmaladığını kabul et diyor bende herkese soracağım bakalım o zaman dedim. kavga ediyoruz yani.
Saçmalamış!!!! Ben eşimle sevgiliyken benim için başka şehire gelirdi ve su almak için bile elimi cebime attırmamıştır..
Şimdiden ince hesaplara başlamışsa ileride neler yapar düşünemiyorum........
iki arkadaşta bile ortak ödenir. ama bu direkt sen ödeyeceksin demiş. hemde 2ci buluşmada.. sanki yıllarca kız arkadaşına yedirmiş içirmişte artk bunalmış bu son der gibi ki onuda bir erkek bana göre dememeli. bu kadar kabalaşmamalı..bana da ters geldi , sonuçta siz sadece 2 arkadaş değilsiniz , ne o 5 liranın hesabını yapar gibi , pinti mi acaba ?
işde diyor ki ben istanbulda sonuçta misafirim diyor benim arkadaş çevremde bu böyledir diyor. yani birinin yanına gidildiğinde misafir olana asla para ödetilmez diyor. üstelik yemek masasında hiç hesap ödememiş bir arkadaşları varsa o kendsini kötü hissetmesin diye hadi bugün hesabı sen öde diyorlamış. yani onlar aynı dünyada yaşıyorlar ben farklı dünyada yaşıyormuşum olması gereken buymuş. bence çok çok kaba bir tavırdı ama kabul ettiremiyorum.
söyleyeceğim tek söz..
umarım bu adamla halen görüşmüyorsundur...
işde diyor ki ben istanbulda sonuçta misafirim diyor benim arkadaş çevremde bu böyledir diyor. yani birinin yanına gidildiğinde misafir olana asla para ödetilmez diyor. üstelik yemek masasında hiç hesap ödememiş bir arkadaşları varsa o kendsini kötü hissetmesin diye hadi bugün hesabı sen öde diyorlamış. yani onlar aynı dünyada yaşıyorlar ben farklı dünyada yaşıyormuşum olması gereken buymuş. bence çok çok kaba bir tavırdı ama kabul ettiremiyorum.
onlar onun kankisi. peki siz kankisimisiniz..
kankisi değilim kız arkadaşı olacaktım fakat ancak şimdi sokaktan geçen kız olurum onun için. ya kafenin ortasında kalkarken hesabı sen mi ödeyeceksin dedi yaw bide üste çıkıyor gayet normal miş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?