yorum sizde...

Hala uzatıyor olması çok gereksiz ve saçma...

walla sizler için problem yoksa ben gerçekten buradaki yorumları okutturmak isterim.

Yoo problem olsa zaten böyle bi öneride bulunmam
Gelsin okusun da biraz yol yordam öğrensin

Cidden ya 5 tl bu..İşi de iyi diyorsun olaya bak

Evet.. Durumu olmayan insan utanır zaten biliyor musun.. Ne yapar ne eder kendi karşılamak ister..

5 TL ye İstanbul'da metrobüse binemiyosun yahu Gidiş oluyo dönüşü yetmiyo yani..
Arkadaş sıkıp suyunu içenlerdenmiş herhalde paranın

Yan çizmeye başlamış da yapacağını yapmış,kıvıracak yeri yok maalesef.. Seni düşünüyormuş beyefendi.. he he! öyledir .......

ne demek kötu nıyetle söyledım ama kötü niyetim yoktu???
ben 5 tl ödemedim diye kendımı kötu hıssetmem ama sen öde dedın artık sen kendını kötu hısset,ben yokum de..

söylediğin şey onur kırıcı dedim çok kaba dedim. hiç kötü niyetle söylemedim. misafir olduğum için söyledim git babana sor bana hak verecektir diyor. ben çok saçmalıyormuşum 5 tl yi abartmışım. bende ona şu an yanımda yok sen öde diyebilirmişim. ha senin kabalığına bende kabaca davranacam insanları bu sözü söylemeye mecbur ettirme dedim.

hiç muhatap olmaya ve bununla konuşup kendinizi yormaya değmez.. rengi belli. boşverin gitsin.

battıkça batıyor boşver,o uzatıyo sen uzatma,hayatta başarılar dile bitir gitsin,küçük hesaplar peşinde koşmayan biri elbet çıkar karşına...

bu insan 2 üniversite mezunu dört yıllık 2 üniversite bitirmiş biri. bir şirkette müdür ayrıCA. yaşıda 34. hem eğitimli hem yaş dolayısıyla görmüş geçirmiş biriymiş. herşeyi ben biliyorum havasında çok haklı yani. benim hayat tecrübem yok o yüzden bilmezmişim bu durumları.

Nasıl bi erkek bu?!
Çok cimri birisi böylelerinden korkulur,2 kuruşun derdine düşen adam hastalık derecesinde cimridir,böyle insanlar duygusal açıdan da cimri olurlar.Üzer seni.Misafir olarak gelmiyor ki üstelik bunu ona söyle,İstanbul'a işi olduğu için geliyor o arada seninle de görüşüyor.Sırf seni görmek için gelmiş olsaydı o zaman sen ona bir şeyler ısmarlamalıydın tabi ki.

Ama bir insanın bu şekilde bir soru sorması erkek ya da kadın olması hiç farketmez çok itici ve seviyesiz bir davranış bence.

Bende sürekli ödesin mantığını sevmem
Daha yeni yeni sevgiliyken yüzüne demeye çekindim de mesajla dedim ona
Hep senin ödemeni istemiyorum, bende ödemek istiyorum yarın birgün bi yerde hesap ödersem karşı çıkmazsan sevinirim yazdım..

Ben kimseden birşey kabul etmeyen biriyim
Bu yüzden bana bu normal geliyor
Ama bu teklifi o değil sen yaparsan mantıklı olur
Ve dk 1 gol 1 ikinci buluşma da 5 TL nin pazarlığına oturulmaz..

herşeyi biliyormuşta bir genç kıza nasıl davranılacağını ve görgü kurallarını öğrenememiş demek..

Her şey bir yana.. Seni tanımaya çalışacağına, ortak özellikler üzerine konuşmanız gereken zamanı böyle saçma sapan bozması aslında çok iyi olmuş,kendini daha açık belli edemezdi...

bende tam bu konuya benzer bir soru soracaktım kızlar.
görücü usulü yapılmaya çalışılan bir iş var ortada ve 2.defa görüşülüyor.kız iş çıkışı çocukla buluşuyor..restorantların ve cafelerin önünden geçerken istersen çay içebiliriz deniliyor :26: siz bu konuda ne düşünürdünüz? saygıdeğer fikirleriniz benim için önemli ?

Kız da şey desin, yok uzaktan izlemesi de güzel
Böyle önlerinden geçelim kafelerin

Trakyanın erkeği rahat olur da bu adam çok fazla rahatmış. Cimri adamdan kaçmak lazım, şimdi ne ise ileride 50 katı 100 katı olacaktır.. Ben olsam kavga etmeye bile tenezzül etmezdim, çay içtiğim birisi bir daha ne görür ne de duyarım der iletişimimi keserdim.

Her şey bir yana.. Seni tanımaya çalışacağına, ortak özellikler üzerine konuşmanız gereken zamanı böyle saçma sapan bozması aslında çok iyi olmuş,kendini daha açık belli edemezdi...

allah ın sevgili kuluymuşum ya ikinci buluşmada cimri olduğunu inat olduğunu kaba olduğunu bir güzel gösterdi. ha bide onun gibisini bulamazmışım o beni çok seviyormuşum bu sebepten ayrılarak hayatımın hatasını yapmışım. ilerde çok pişman olacakmışım.

maalesef benımde karşıma çıkmadı düşüncelı erkekler ama çok erkek arkadaşım var bırak sevgilisini,benımle bıle dışarı çıksa asla ödetmıyo,ne olursa olsun
bence bu senı zaten taaa en başından cıddıye almamış,işte buraya geldikçe görüşeceği,şimdılık bu anlamda sömüreceği bırı olarak görmüş,yola ciddi çıksa boyle davranmaz,yaşının olgunluğunu ve davranışını sergilerdi...
ha tabıkı süreklı erkek te ödemez,yemek yedıysenız kahveyı sen ısmarlarsın yada küçük hediyelerle onure edersın onu ne bilim ama daha bu raddeye bıle gelmemiş ki sizin ilişkiniz...

evet. ilerde pişman olabilirsiniz. ,neden bu adamla çay içmeye çıktım ve bu olayı yaşadım diye, ama..

Son düzenleme:
walla daha 2. buluşma dahA neye uğradığımı şaşırdım. sorun ne niyetle söylendiği değil. sorun kaba davranış. yani böyle bişey nasıl söylenir. ben böyle bişey söylerken utanırım ya kuramam o cümleyi sen mi ödeyeceksin cümlesini kuramam nasıl kurabildi hayret. cimriliğinide geçtim çok ama çok kaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…