attığı mesaj: cidden kötü niyetle söyledim asla ama asla kötü niyetim yoktu. sadece sen kötü hissetme kendini yani ilk buluşmamızda ben ödedim sen kendini kötü hissedebilirsin diye sana öyle dedim. misafir olduğumu bildiğin için ödemek istersin belki diye sormuştum dedi. bende zaten ödemek isteyen söylettirmeden öder dedim.
walla sizler için problem yoksa ben gerçekten buradaki yorumları okutturmak isterim.
Cidden ya 5 tl bu..İşi de iyi diyorsun olaya bak
attığı mesaj: cidden kötü niyetle söyledim asla ama asla kötü niyetim yoktu. sadece sen kötü hissetme kendini yani ilk buluşmamızda ben ödedim sen kendini kötü hissedebilirsin diye sana öyle dedim. misafir olduğumu bildiğin için ödemek istersin belki diye sormuştum dedi. bende zaten ödemek isteyen söylettirmeden öder dedim.
hiç muhatap olmaya ve bununla konuşup kendinizi yormaya değmez.. rengi belli. boşverin gitsin.söylediğin şey onur kırıcı dedim çok kaba dedim. hiç kötü niyetle söylemedim. misafir olduğum için söyledim git babana sor bana hak verecektir diyor. ben çok saçmalıyormuşum 5 tl yi abartmışım. bende ona şu an yanımda yok sen öde diyebilirmişim. ha senin kabalığına bende kabaca davranacam insanları bu sözü söylemeye mecbur ettirme dedim.
bu insan 2 üniversite mezunu dört yıllık 2 üniversite bitirmiş biri. bir şirkette müdür ayrıCA. yaşıda 34. hem eğitimli hem yaş dolayısıyla görmüş geçirmiş biriymiş. herşeyi ben biliyorum havasında çok haklı yani. benim hayat tecrübem yok o yüzden bilmezmişim bu durumları.
bende tam bu konuya benzer bir soru soracaktım kızlar.
görücü usulü yapılmaya çalışılan bir iş var ortada ve 2.defa görüşülüyor.kız iş çıkışı çocukla buluşuyor..restorantların ve cafelerin önünden geçerken istersen çay içebiliriz deniliyor :26: siz bu konuda ne düşünürdünüz? saygıdeğer fikirleriniz benim için önemli ?
Her şey bir yana.. Seni tanımaya çalışacağına, ortak özellikler üzerine konuşmanız gereken zamanı böyle saçma sapan bozması aslında çok iyi olmuş,kendini daha açık belli edemezdi...
allah ın sevgili kuluymuşum ya ikinci buluşmada cimri olduğunu inat olduğunu kaba olduğunu bir güzel gösterdi. ha bide onun gibisini bulamazmışım o beni çok seviyormuşum bu sebepten ayrılarak hayatımın hatasını yapmışım. ilerde çok pişman olacakmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?