Yorum sizin

Crazyfb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
36
11
3
33
Merhabalar benim bir derdim var eşim ile.. Abartıyor muyum yorum sizlerin.. Eşim 4 yıldır bir firmada çalışıyor ve 40 yaşlarında bir kadın ile beraber kadın evli bir çocuklu eşim evimizde olan biteni anlatmakla kalmıyor akıl alıyor ve ona göre devam ediyor.. Para birikimi yapılacaksa bu kadında kalıyor herhangi kararlar bu kadının keyfine göre alınıyor yeri geliyor huzursuzluk çıkıyor sizce bu durum ne kadar normal

Hiç normal değil ne alaka sizin paranız onda kalıyor.. eşinizin aklı fikri yok mu da sürekli kadının söyledikleriyle hareket ediyor.. ayrıca o ne biçim bir kadın ki başkalarının evine müdahele edebiliyor.. kendi eşi başka kadınlardan akıl alsa ne yapar acaba..

Eşim abla gibi görüyorum diyor kadın oğlum gibi görüyorum diyor mantık yok valla

yok canım hiç abartmıyorsunuz..! Gayet normal bir durum!!!

İyi niyet göremiyorum ben ,gelip iş yerine rezil edicem ikinizide diyin kadına elini çeksin eşinizden ,

Bunu sormaniz normal mi peki? Olay bastan asagi anormal

Saçma.. bu kadar samimiyet kurana kadar nerdeydiniz izin vermeyin bundan sonrası icin hayatiniza müdahele etmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…