Kadın ile eşim aranızda herhangi bir bağ yok akrabalık olaraktan beraberlerden kastım aynı iş yerinde çalışıyorlarkadin esinizin dostumu yani ?
Eşim abla gibi görüyorum diyor kadın oğlum gibi görüyorum diyor mantık yok vallaHiç normal değil ne alaka sizin paranız onda kalıyor.. eşinizin aklı fikri yok mu da sürekli kadının söyledikleriyle hareket ediyor.. ayrıca o ne biçim bir kadın ki başkalarının evine müdahele edebiliyor.. kendi eşi başka kadınlardan akıl alsa ne yapar acaba..
Eşim para biriksin diyerekten kadına bırakıyor bende bana getir diyorum sende kalırsa harcarız diyorBunu anlayamadım???
Paranın kadında kalmasını.
Paranızı kadına mi veriyorsunuz?
İki gündür kıyamet kopuyor evin içerisinde öncesinde kavgalarımız var sağolsun eşimCok enteresan sanirim basima gelse cok buyuk bir kavga cikarirdim.
arkadasim sen biraz fazla iyi niyetlisin benceKadın ile eşim aranızda herhangi bir bağ yok akrabalık olaraktan beraberlerden kastım aynı iş yerinde çalışıyorlar
Eşim biriksin diyerekten veriyor ben istemiyorum vermesini bana ver diyorum harcarız sende kalır ise diyorBunu anlayamadım???
Paranın kadında kalmasını.
Paranızı kadına mi veriyorsunuz?
Kafada var zaten kadının da eşimin beyni basmıyordünyanın en saçma şeyini okudum sanırım
erkeğe de anlatmasını paramızı vermesini istemem ki
kadım yaşam koçu aynı zamanda finans uzmanı sanırım
Bende bu kısmı soruyorum hep ama aldığım cevaplar hüsranBu ne cürret?Kadın hangi sıfatla sizin evinizle ilgili kararlar veriyor?
Merhabalar benim bir derdim var eşim ile.. Abartıyor muyum yorum sizlerin.. Eşim 4 yıldır bir firmada çalışıyor ve 40 yaşlarında bir kadın ile beraber kadın evli bir çocuklu eşim evimizde olan biteni anlatmakla kalmıyor akıl alıyor ve ona göre devam ediyor.. Para birikimi yapılacaksa bu kadında kalıyor herhangi kararlar bu kadının keyfine göre alınıyor yeri geliyor huzursuzluk çıkıyor sizce bu durum ne kadar normal
Bunu sormaniz normal mi peki? Olay bastan asagi anormalMerhabalar benim bir derdim var eşim ile.. Abartıyor muyum yorum sizlerin.. Eşim 4 yıldır bir firmada çalışıyor ve 40 yaşlarında bir kadın ile beraber kadın evli bir çocuklu eşim evimizde olan biteni anlatmakla kalmıyor akıl alıyor ve ona göre devam ediyor.. Para birikimi yapılacaksa bu kadında kalıyor herhangi kararlar bu kadının keyfine göre alınıyor yeri geliyor huzursuzluk çıkıyor sizce bu durum ne kadar normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?