Yorum sizin

Benim hayatımda duyduğum en saçma şey sanırım bu. Kavgayla çözülecek mevzu değil bu. Ne denir ki buna. Kadında deli herhalde

Benden alır harcarız diye oluyor savunması anlatım konularında akıl alma konularında saçmalama oluyor
Eger savurgan, para yonetimini bilmeyen bir ciftseniz sanirim sizin bir aile buyugunuz vardir
Ona verebilirsiniz yada ne bileyim bankada hesap acip bozulmayacak bir vadeye yatirabilirsiniz.
Kocanla olmuyorsa kadinin kendisiyle konus acik acik rahatsizligini belirt

Siz böyle biseyi nasil kabul ettiniz asil ben bunu anlamadim ..?

Aslında tutumlu bir insanım çok gerekmedikçe istese de o parayı alamayacağını bilen biri ama kolayına kaçmış işte para mevzusundan ziyade ona göre ha raket edilmesinden daha çok rahatsızım

Bu konu çok mantıksız vadeli hesap dururken neden kadına veriyor ki parayı. Parayı o kadına elden verdiğini yazılı olarak belgelemeye çalışın whatsapp konuşması ile filan.
Arkadaşım bana parasını verse hayatta kabul etmem çalınır bir şey olur neden dertsiz başıma dert alayım ki.

Siz böyle biseyi nasil kabul ettiniz asil ben bunu anlamadim ..?
Kabul edinmişlik asla yoktur 3 yıldır evliyim ve çoğu zaman bu saçmalıklar yüzünden kavga ettik ediyoruz kendime çeki düzen vereceğim tamam diyor hop başa severek evlendik 6 yıl flört ettik iş yerinden sonra değişti

Normalde eşim de bu durumlardan çekinir sizin gibi hani dertsiz başıma dert alayım hesabı ama kendi veriyor yeni oldu bu durum 2. Ayın içinde ilk sıralarda inanılmaz huzurumuz kaçtı hak ediyor da

Aslında tutumlu bir insanım çok gerekmedikçe istese de o parayı alamayacağını bilen biri ama kolayına kaçmış işte para mevzusundan ziyade ona göre ha raket edilmesinden daha çok rahatsızım
Evet o da ayri bir mevzu
Kiyameti koparmaya devam ederim ben, bu sacmaliga bir son verene kadar

Bu durum hala böyle yasaniyorsa eger kabul etmis oluyorsunuz .. ne münasebet evimin parasini kararini disardan bir Insan alacak .. buna kiyametler kopartilir ..

Hiç ama hiç normal değil, ayrıca geçsinler bu abla kardeş masalını ve para biriktiren bankaya da yatırabilir ne alaka ona vermek. Kadın dolandırıcı bile çıkabilir sonunda

Normalde eşim de bu durumlardan çekinir sizin gibi hani dertsiz başıma dert alayım hesabı ama kendi veriyor yeni oldu bu durum 2. Ayın içinde ilk sıralarda inanılmaz huzurumuz kaçtı hak ediyor da

Kavga gürültü olmuş ama işe yaramamış. Evdeki her şeyi bu kadına danışıyorsa yarın öbürü gün çocuğunuz olduğunda olabilecekleri düşünebiliyor musunuz? Şu an aldığınız ve almadığınız tüm kararları o kadın yönetiyor olabilir.

Sorun belli ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Her şeyi anlattığını nereden biliyorsunuz ,parayı ona verdiğini, bunları hepsini kocanız mi anlatıyor ?

Aralarında ki muhabbet için değil de , ciddi söylüyorum ; parasını biriktirmek için yabancı birine verecek kadar akılsız , idraki olmayan birini kesinlikle boşardım.

Onunla paylaşacak , onunla karar verecek , komik derecede parasını verecek bir erkek hayatımda çöp olur benim için

Aklıma tek gelen ya akılsız ya da aldatıyor.

2 yaşında oğlum var yeri geliyor onun ile ilgili bazı mevzulara da el atmaya çalışıyor zaten

Bir şeylerde uzman olduğu kesin o kadının da neyseee
Ruh sağlığı bozuk uzmanı
Kendisi söylüyor ve gün içerisinde arıyor misal şöyle yap böyle yap kim dedi diyorum ismini vermim a hanım deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…