Yorum sizin

Merhabalar benim bir derdim var eşim ile.. Abartıyor muyum yorum sizlerin.. Eşim 4 yıldır bir firmada çalışıyor ve 40 yaşlarında bir kadın ile beraber kadın evli bir çocuklu eşim evimizde olan biteni anlatmakla kalmıyor akıl alıyor ve ona göre devam ediyor.. Para birikimi yapılacaksa bu kadında kalıyor herhangi kararlar bu kadının keyfine göre alınıyor yeri geliyor huzursuzluk çıkıyor sizce bu durum ne kadar normal
Hic normal degil tabiki de
Peki siz bu duruma ne tepki veriyorsunuz?

İşyerinde insanlar birbiriyle konuşur akıl danışır tamam ama paranın kadında birikmesi olayı nedir ya? Bankada birikim hesabı açın orada biriksin. Kabul etmiyorsa büyük bir kavga çıkarın. Eşiniz kabul etmiyorsa gerekirse kadınla ya da eşiyle konuşun.

Dünyanın en en saçma olayı ya. Ne alaka sizin paraniz elalemin kadınında biriksin hiç anlamadım:KK11:

Hayatımda bu kadar abes şey duymadım. Sizi boşasın o kadınla evlensin madem. Sizin tepkilerinize rağmen hayatındaki kararları onunla alıyorsa, birikimini bile ona veriyorsa, sizin rolünüz nedir? Tövbest... Siz olayın ciddiyetini tam anlayamamışsınız bence. Yani herkese boşan boşan diyeni bu aralar tefe koymak moda oldu ama bu adam da tam boşamalık değil de nedir? Yok artık.

Hayatımda bu kadar abes şey duymadım. Sizi boşasın o kadınla evlensin madem. Sizin tepkilerinize rağmen hayatındaki kararları onunla alıyorsa, birikimini bile ona veriyorsa, sizin rolünüz nedir? Tövbest... Siz olayın ciddiyetini tam anlayamamışsınız bence. Yani herkese boşan boşan diyeni bu aralar tefe koymak moda oldu ama bu adam da tam boşamalık değil de nedir? Yok artık.
Bir ara çok kavga ettik bıraktı şimdiler de tekrar devm dedi bende sınırımı çiziyorum

Hayatin olağan akışına ters.
Esiniz akıl sağlığı yerinde değil mi? Kendi parasını kendi yönetebilecek sağlıkta. Evlenmis, işe girmiş vs.

Bu olay böyle değildir yani arkadaşım. Nerden tutsan elinde kalıyor.

Evlilik sosyal, duygusal, ekonomik bir birlikteliktir.
Eşin karıştırmış adresleri.

Hayatin olağan akışına ters.
Esiniz akıl sağlığı yerinde değil mi? Kendi parasını kendi yönetebilecek sağlıkta. Evlenmis, işe girmiş vs.

Bu olay böyle değildir yani arkadaşım. Nerden tutsan elinde kalıyor.

Evlilik sosyal, duygusal, ekonomik bir birlikteliktir.
Eşin karıştırmış adresleri.
Elimde kaldığı doğrudur ipin ucunu tutsam diğer tarafı kayıyor

Merhabalar benim bir derdim var eşim ile.. Abartıyor muyum yorum sizlerin.. Eşim 4 yıldır bir firmada çalışıyor ve 40 yaşlarında bir kadın ile beraber kadın evli bir çocuklu eşim evimizde olan biteni anlatmakla kalmıyor akıl alıyor ve ona göre devam ediyor.. Para birikimi yapılacaksa bu kadında kalıyor herhangi kararlar bu kadının keyfine göre alınıyor yeri geliyor huzursuzluk çıkıyor sizce bu durum ne kadar normal

Normal değil tabiki , aralarında illa birşey var demiyorum ama erkek arkadaşına da bu kadar karıştırsa özel meselelerini yine normal bulmazdım.. sizinle sürüyor hayatı kendi aklı yetmiyor mu üstelik kendine ..

Back
X