Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic normal degil tabiki deMerhabalar benim bir derdim var eşim ile.. Abartıyor muyum yorum sizlerin.. Eşim 4 yıldır bir firmada çalışıyor ve 40 yaşlarında bir kadın ile beraber kadın evli bir çocuklu eşim evimizde olan biteni anlatmakla kalmıyor akıl alıyor ve ona göre devam ediyor.. Para birikimi yapılacaksa bu kadında kalıyor herhangi kararlar bu kadının keyfine göre alınıyor yeri geliyor huzursuzluk çıkıyor sizce bu durum ne kadar normal
İyi niyet bende göremiyorum acaba ben mi abartıyorum dedim burada konuyu açtım demekki problem ben değilimİyi niyet göremiyorum ben ,gelip iş yerine rezil edicem ikinizide diyin kadına elini çeksin eşinizden ,
Kopsun mümkünse ben para olayindan cok sorunlari esinizin o kadina anlatmasina sasirdim.İki gündür kıyamet kopuyor evin içerisinde öncesinde kavgalarımız var sağolsun eşim
Yapma demekten dilimde tüy bitti boşanma noktasına geldikKopsun mümkünse ben para olayindan cok sorunlari esinizin o kadina anlatmasina sasirdim.
Kıyamet kopuyor diyeyim kısacaHic normal degil tabiki de
Peki siz bu duruma ne tepki veriyorsunuz?
Kadınla konuştunuz mu bu konuyu..Eşim abla gibi görüyorum diyor kadın oğlum gibi görüyorum diyor mantık yok valla
Başından beri tepkiliyim izin vermek istediğimden değil bu mevzular yüzünden boşanma eşiğindeyizSaçma.. bu kadar samimiyet kurana kadar nerdeydiniz izin vermeyin bundan sonrası icin hayatiniza müdahele etmesine
Hayır henüz konuşmadım ama bu kaya etle oda saniye kaldıKadınla konuştunuz mu bu konuyu..
Para mevzusu şurada dursun her türlü mevzuyu anlatıp akıl alması beni hasta ediyorDünyanın en en saçma olayı ya. Ne alaka sizin paraniz elalemin kadınında biriksin hiç anlamadım![]()
Haklisiniz koparmaktaKıyamet kopuyor diyeyim kısaca
Bir ara çok kavga ettik bıraktı şimdiler de tekrar devm dedi bende sınırımı çiziyorumHayatımda bu kadar abes şey duymadım. Sizi boşasın o kadınla evlensin madem. Sizin tepkilerinize rağmen hayatındaki kararları onunla alıyorsa, birikimini bile ona veriyorsa, sizin rolünüz nedir? Tövbest... Siz olayın ciddiyetini tam anlayamamışsınız bence. Yani herkese boşan boşan diyeni bu aralar tefe koymak moda oldu ama bu adam da tam boşamalık değil de nedir? Yok artık.
Benden alır harcarız diye oluyor savunması anlatım konularında akıl alma konularında saçmalama oluyorHaklisiniz koparmakta
Savunmasi ne oluyor peki? neden mesela birikiminiz o kadinda tutuluyormus?
Elimde kaldığı doğrudur ipin ucunu tutsam diğer tarafı kayıyorHayatin olağan akışına ters.
Esiniz akıl sağlığı yerinde değil mi? Kendi parasını kendi yönetebilecek sağlıkta. Evlenmis, işe girmiş vs.
Bu olay böyle değildir yani arkadaşım. Nerden tutsan elinde kalıyor.
Evlilik sosyal, duygusal, ekonomik bir birlikteliktir.
Eşin karıştırmış adresleri.
Merhabalar benim bir derdim var eşim ile.. Abartıyor muyum yorum sizlerin.. Eşim 4 yıldır bir firmada çalışıyor ve 40 yaşlarında bir kadın ile beraber kadın evli bir çocuklu eşim evimizde olan biteni anlatmakla kalmıyor akıl alıyor ve ona göre devam ediyor.. Para birikimi yapılacaksa bu kadında kalıyor herhangi kararlar bu kadının keyfine göre alınıyor yeri geliyor huzursuzluk çıkıyor sizce bu durum ne kadar normal