- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Hayir sakin ailen istiyor diye gorusme.. sonucta isinamamissin.. zaten basta isinamayan sonradan isinamiyor..Biriyle görüşmüştüm arkadaşım vasıtasıyla ama annemlerde biliyordu. Ben bir defa görüştüm beğenmedim hiç içim ısınmadı ve tekrar görüşmeyi istemiyorum. Ama annemler bir daha görüş ilk başta kimse bir şey anlamaz diyip duruyor. Kimsenin hatrı için görüşmek konuşmak ve kimseyi umutlandırmak istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?
BenceBiriyle görüşmüştüm arkadaşım vasıtasıyla ama annemlerde biliyordu. Ben bir defa görüştüm beğenmedim hiç içim ısınmadı ve tekrar görüşmeyi istemiyorum. Ama annemler bir daha görüş ilk başta kimse bir şey anlamaz diyip duruyor. Kimsenin hatrı için görüşmek konuşmak ve kimseyi umutlandırmak istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?
Hayır yok hatta birçok kişiyle kendileri istemedi görüşmemi. İyimser ve yumuşak bir dille söyledilerbunu baskıcı bir tavırla mı söylediler size yoksa iyimser bir yaklaşımla mı ?
ailenizin genel olarak evlenmenizle ilgili yoğun bir istekle var mı ?
Yok iğrenmedim tabi ama hiç ısınmadım. Nötr yani ama görüşme isteği hiç yok.Bence
İğrendin hiç içinin alma ihtimali yoksa görüşme.
Begeni hissetmedim ya da nötr. Bi kez daha görüşebilirsin
Hayır yok hatta birçok kişiyle kendileri istemedi görüşmemi. İyimser ve yumuşak bir dille söylediler
Aslında ben sadece fiziksel olarak düşünmüyor değilim. İlk görüşte bir şeyler hissedilmesi gerektiğini de savunmuyorum. Zevkleri, hobileri vs. Bunlarda benden çok farklıİlk anda ısınanlar da sonradan pişman olabiliyor , burda bu kadar boşanma konusu neden var , eşim değişti vs. Evlilikten ne beklediğini biliyor musun? Sadece aşk romantizm hayali kuruyorsan yanlış seçim yapabilirsin.
Adamı tanımadan kestirip atma bence.
Ama fiziksel olarak itici geldiyse zaten olmaz o zaman görüşme tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?