- 15 Aralık 2009
- 8.820
- 20.654
- 873
- Konu Sahibi tulay889235
-
bazen loş ışıkta göz yanılması olur ya belki komşunuz bir gün rastgele bakarken göz yanılması oldu ve o günden sonra iyice takip etmeye başladı.
Böyle şeyler etkileyici olduğu için de kafasında canlandırıyor olabilir. :26:
çok mu derin düşündüm ne? :44:
Evinizde misafiriniz olabilir ermiş bi bayan korkmanıza gerek yok onlar insanlara zarar vermezler ama dikkatli olmalısınız.evin içinde abdestsiz dolaşmayın günahlardan uzak durun çarpılabilirsiniz...yok kızlar akıl sağlığı yerinde bir kadın ve öyle durduk yere söylemez ya da bir kere sölese göz yanılgısı derim ama son günlerde sık sık sölemeye başlamış gece uyuyamadım böle bişey olabilir mi diye?
Evinizde misafiriniz olabilir ermiş bi bayan korkmanıza gerek yok onlar insanlara zarar vermezler ama dikkatli olmalısınız.evin içinde abdestsiz dolaşmayın günahlardan uzak durun çarpılabilirsiniz...
[sıze=3]mutfak pencerenize güneşlikte takın akşam olunca perdeleri çekersiniz bakalım yine aynı şeyi söyleyecekmi bizim mutfakta dahil bütün pencerelerde güneşlik vardır akşam lambayı yakınca çekeriz tülün altından sizde böyle yapın bakalım komşu yine nasıl davranacak [/sıze]
evinizde misafiriniz olabilir ermiş bi bayan korkmanıza gerek yok onlar insanlara zarar vermezler ama dikkatli olmalısınız.evin içinde abdestsiz dolaşmayın günahlardan uzak durun çarpılabilirsiniz...
Korkulucak bişi yok aslında Bence Gerçekten böyle bişi varsa sevinilicek bir olay rahatsız olduğunuuzu hissetiği an gider zatenbizim evde sürekli namaz kılınır canım aman bana görünmesi de öle bişey varsa bile allah korusun
bayanlar benimki dert değil aslında sormak istediğim bişey var bizim karşı apartmandaki komşu son bir haftadır geceleri bizim evde başı örtülü bir kadın gördğünü söyluyormuş ama bizim evde öyle biri yaşamıyor annemde yanlış görmüşündür dediği zaman yok kesinlikle gördüm hem de bir kaç kere demiş.bunun ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?
içinizin rahatlaması için ben olsam şöyle yapardım madem hep görüyor gördüğü anda sizi arasın sizde hemen mutfağa gidin mesela nerdeyse bakın belki annenizi yansımadan öyle görüyor yada bir objeyi insana benzetiyor olabilir.
Hee bunun dışında bir durumsa allah'tan başörtülü bir kadın görüyor bir adam görmüyor yani.
Sizi korkutmak için yapıyor olabilirmi? Aranız nasıl? Belki bir ihtimal.
Ben olsam hergece kontrol etmesini ve hemen o anda beni aramasını isterdim.
bizim evde sürekli namaz kılınır canım aman bana görünmesi de öle bişey varsa bile allah korusun
Evinizde misafiriniz olabilir ermiş bi bayan korkmanıza gerek yok onlar insanlara zarar vermezler ama dikkatli olmalısınız.evin içinde abdestsiz dolaşmayın günahlardan uzak durun çarpılabilirsiniz...
belki de bir objeyi öle sanıyor bilmiyorum eğer bi daha zaten öle birşey olursa aramasını sölicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?