yorum yaparsanız sevinirim

tulay889235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
60
2
98
Giresun
bayanlar benimki dert değil aslında sormak istediğim bişey var bizim karşı apartmandaki komşu son bir haftadır geceleri bizim evde başı örtülü bir kadın gördğünü söyluyormuş ama bizim evde öyle biri yaşamıyor annemde yanlış görmüşündür dediği zaman yok kesinlikle gördüm hem de bir kaç kere demiş.bunun ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?

bayanlar benimki dert değil aslında sormak istediğim bişey var bizim karşı apartmandaki komşu son bir haftadır geceleri bizim evde başı örtülü bir kadın gördğünü söyluyormuş ama bizim evde öyle biri yaşamıyor annemde yanlış görmüşündür dediği zaman yok kesinlikle gördüm hem de bir kaç kere demiş.bunun ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?

karsı komsunuzun ruh saglıgı ıyı olmayabılır

sadece şuan tühlerim ürperdi:53::53:
sizin evde gördüğüne emin,
siz ise sizin evde öyle birinin olmadığına eminseniz,
geriye iki şey kalıyor, ya okadın normal değil yada 3.harflimi:53:

Son düzenleme:
yok kızlar akıl sağlığı yerinde bir kadın ve öyle durduk yere söylemez ya da bir kere sölese göz yanılgısı derim ama son günlerde sık sık sölemeye başlamış gece uyuyamadım böle bişey olabilir mi diye?

Yılbaşında karşı komşuya şişe dibi gözlük hediye edin.

aaaaayy ne ürkütücü birşey :53: bende olsam uyuyamam yaa deli olrum, hatta taşınırım oradan :53:

nasıl görmüş? perdeleriniz açık mı kalıyor ki geceleri ?

karsı komsunuzun ruh saglıgı ıyı olmayabılır

katılıyorum...sizin görmediğinizi o görüyorsa bi sorunu var demektir...bi de komşunuz sizin evi mi gözetliyormuş anlayamadım...gelen gideni böyle gördüğüne göre...

ben ciddiye almazdım...

yok kızlar akıl sağlığı yerinde bir kadın ve öyle durduk yere söylemez ya da bir kere sölese göz yanılgısı derim ama son günlerde sık sık sölemeye başlamış gece uyuyamadım böle bişey olabilir mi diye?

sizin eve geldiinde mi görüyor? Bakın şurda diyor da siz orda kimse yok mu diyorsunuz? Yoksa kapınıza bir kutu içinde başörtülü kadın mı bırakıldı?
Ne kadar ciddisiniz anlayamadım. Biraz ayrıntı verirseniz yardımcı olmak isteriz

yok artık daha neler 3 harflı madem evın ıcınde yasayan kadın gormuo karsı komsu mu goruo
korkmayın bısı yoktur

bence bir kaç ihtimal var;

1-komşunuz ruh hastası olabilir,olmayan şeyler görüyor çünkü

2-sizin evi dikizleyen bir sapık olabilir

3-meraklı tip bütün apartmanı dikizlerken daireleri karıştırmış olabilir

bence takılmanız gereken asıl şey;bu insanın neden evinizin içiyle bu kadar çok ilgilendiği olmalı.

Karşı komşuyla camlar karşılıklı olmaz ki sizin evin içini nasıl görüyor. Yoksa o da mı gece sizin evde dolaşıyormuş:53:

1) bir insan gece neden komşusunun evini gözetler..:52::52::52:
2)gece evinizin içini nasıl görüyor hanı perde denen bir durum var amacı aksam olunca kapatırsın meraklı konu komşu evin içini mahreminizi görmez...:26:
3)en önemlisi komsunuzun sizinle ilgili ciddi bir problemi var kanaatimce..:30::30::30::30:

bence bir kaç ihtimal var;

1-komşunuz ruh hastası olabilir,olmayan şeyler görüyor çünkü

2-sizin evi dikizleyen bir sapık olabilir

3-meraklı tip bütün apartmanı dikizlerken daireleri karıştırmış olabilir

bence takılmanız gereken asıl şey;bu insanın neden evinizin içiyle bu kadar çok ilgilendiği olmalı.

katılıyorum, ayrıca gece evinizi gözetlerken bir saksının eşyanın gölgesini görmüş de olabilir ama ben asıl gördüğünü sandığı şeyden değil geceleri evimi izleyen birinin varlığından rahatsız olur gece evimde dolaşamazdım ne yalan söyleyeyim

Bu nasıl bir komşu sizin evimi dikizliyor sürekli ama sana şöyle birşey anlatayım herkesin bir komşusu vardır böyle evlerini dikizleyen mutlaka eski oturdugumuz yerde karşı apt oturan komşumuz bir gün bizim eve geldi sizin eve bir kaç gündür şunlar geliyor falan beni niye çağırmıyorsunuz dedi kadın anneme halbuki o hafta bize hiç misafir gelmemişti sonra ertesi gün kadın yine çıktı bize geldi aynı misafirler yine gelmiş ama bize degil üst kat komşumuza gelmiş kadın bizim üst kat komşu diye bizim evi dikizlemiş aslında bizim ev 1.kat üst kat komşuda 3.kat evlerinde söz mü nişan mı öyle birşey varmış bir kaç gün misafirleri gelip gitmiş kadın da bizim ev sanmış böyle birşey de olabilir yada komşunuzun bir sağlık problemide olabilir eger siz evimize bişeyler musallat oldu diye düşünüyorsanız onu sizin görmeniz gerek karşı tarafın degil yani

komşunuzun başka işi yokmuymuş canım Allahtan erkek dolaşıyo dememiş bu tip meraklı komşular insanın adını çıkarır mazallah

bzm mahalledekı marketcıde bı sabah ıse gderken bna dedıkı senın annen neden sabah erken asagı dogru gdıyordu
ben hyr annem o saatte dısarı cıkmaz dıyorum adam ısrarla yok annendı dıyo terbıyesız
annemde o saatte evde kardesımı okula gondermek ıcın uyandırmaya fılan calısıyoırdur kadın
var boyle densızler fazla kulak asmamak lazım ,
sımdı gtmıyorum marketıne adam musterı kaybettı cenesı yuzunden

Back
X