normal sartlar altinda beklentileri minimize edip karsindakini idare etme sanatina evlilik diyorum ben. burada anahtar deyim 'normal sartlar altinda'. kisilerden biri arizaysa iste o zaman kahir cekmeye baslar digeri. derin mevzu. niye actin simdi bunu bak bi icim karardi :))
normal sartlar altinda beklentileri minimize edip karsindakini idare etme sanatina evlilik diyorum ben. burada anahtar deyim 'normal sartlar altinda'. kisilerden biri arizaysa iste o zaman kahir cekmeye baslar digeri. derin mevzu. niye actin simdi bunu bak bi icim karardi :))
yaralardan dolayı açtım bende konuyu:) dönme dolap gıbı bısebu evlılık..habıre dönüosun basının döndüğüyle kalıosun..kahır çekme konusundada daha henüz hıc rastlamadım ben kocamdan yada aılesınden hıc cekmedıım dıyenı..varsa berı gelsın yazsın mutlu etsın bızı
Bazı konulara değinmek istiyorum....
Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum...........
Evet büyüyoruz evlenme çağına geliyoruz.....anneler babalar aman kızımında bi yuvası olsun diyorlar..bı yandanda aman kendi ayaklarının üzerinde dur evlenip napıcaksında diyorlar..heleki simdiki boşanmalar okadar arttı ki..neden her bayan artık üniversite mezunu...kaynana kaynata görümce sendromlarına gelemiyorlar..ailelerde aman kızım ben çektim sen çekme diye destek veriyorlar...ee daha geçen evlen yuvan olsun diyordun noldu şimdi......
Erkekler...evet erkekler ise tabiri caizse eline erkek eli bile değmemiş kız arıyorlar.. Flört edip annelerinin buldukları kızla evleniyorlar yada her kızla ciddi düsünmüyorlar...vel hasıl evlenincede o saf masum kızdan yatakta on numara performans bekliyorlar...e be adam bu daha önce kimseyle sevgili bile olmamış dur bi hele...sonra kadın oluyor vajinusmus...neden? Cünkü hep öyle yetistirilmiş yada güdülenmiş....aman sımdı ben yakın davranırsam adım cok laçka kıza çıkar...yok be abi sonrasını napıcaksın..o koca neler neler istiyor senden................
Kadınlar...burda yakınıyoruz bazı hanımlar arkadaslarım hep evlendi bi ben kaldım napıcam diye...e o arkadaslarada sorsan evlenip napıcaksın kahır cekiceksin..erkekte evleniyim artık yuvam olsun diye kırk takla atar ama evlenince bin kusur arar seni begenmez gözü dısarı kayar....
Hayatın tezat yanları bunlar....olayı bi imzamı değistiriyor acaba?
Yada hayatı yasarken bazı kılıflarmı uyduruyoruz?
Yasam su gibi akıp giderken hıc takılmamak gerek neler dogru neler yanlıs
yoksa baska türlü hayat nasıl gecer........haksızmıyım bayanlar...
Ben varım
Evlilik şans işi falan değil.
Flört ya da nişanlılık dönemi süresince yaşanan sorunlar,
üzeri kapatılan konular evlenince ayyuka çıkıyor.
Düzelir, her şey geçer, değişir diye başlanıp,
değişen evlilik çok nadirdir...
Aslında her iki taraf da en baştan olaylara yaklaşımını belli ediyor da,
kızlarımız nedense çoğu şeyi gözardı ediyor...
Bir de hep söylerim.
''Erkegin adam olduğu yerde, kadın her zaman hanımefendidir...''
Bende varım...Arkadaşın tam tersini düşünüyorum ve evlilik biraz da şansla alakalıdır diyorum. Evde ben arızalı tipimdir ama eşim beni idare etmesini bilir. Bir taraf sabırlıysa eğer arızalı olan taraf bir süre sonra düzeliyor. Yani ben düzeldim. Evilikte sabır, fedakarlık, güven, sevgi, saygı bunlar olduğu sürece ömür boyu sürer ama inada inatla karşılık yıkar bütün duvarları. Rabbim şu mübarek günlerde herkesin evine huzur ve dirlik versin. Amin.
yaralardan dolayı açtım bende konuyu:) dönme dolap gıbı bısebu evlılık..habıre dönüosun basının döndüğüyle kalıosun..kahır çekme konusundada daha henüz hıc rastlamadım ben kocamdan yada aılesınden hıc cekmedıım dıyenı..varsa berı gelsın yazsın mutlu etsın bızı
Ben varım
Evlilik şans işi falan değil.
Flört ya da nişanlılık dönemi süresince yaşanan sorunlar,
üzeri kapatılan konular evlenince ayyuka çıkıyor.
Düzelir, her şey geçer, değişir diye başlanıp,
değişen evlilik çok nadirdir...
Aslında her iki taraf da en baştan olaylara yaklaşımını belli ediyor da,
kızlarımız nedense çoğu şeyi gözardı ediyor...
Bir de hep söylerim.
''Erkegin adam olduğu yerde, kadın her zaman hanımefendidir...''
Cudana abla sen nezaman böyle bi'şey yazsan erkenden evlenesin geliyo
Maşallah size, Allah hiç ağzınızın tadını bozmasın inşallah.
İki arkadaşım da evlenince geçer, dipdibeyken böyle olmaz ki diye diye evlendiler. Biri hala deli gibi kavga eder, diğerinin eşi hala adam yerine koymaz ve feci ilgisiz pek değişen bi'şey olmadı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?