- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
çok güzel bir konuya değinmişsin gülsüm sultan
konuyu sen açtığın için söylüyorum ben senin yorumlarını
çok beğeniyorum ve takip etmeye çalışıyorum
senin yorumlarında dikkatimi çeken konu şu çok olgunca ve yeri
yerinde yazıyorsun laf olsun diye değil kimsenin kalbini kırmamaya
çalışıyorsun oysaki neler yazanlar var ileri geri
sitede takip ettiklerimde var herkezin yorumuna değer veriyorum ve
birşeyler öğrenip kendimi geliştirmeye çalışıyorum benim için
önemli olan bu
Bu siteye üye olmadan önce evde işim bittiğinde yatıp uyurdum mirmirmirmir
miskin miskin ama şimdi buraya girmeden duramıyorum herkezden birşeyler öğrenmeye
çalışıyorum bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış değilmi 34 yaşına geldim ama
bilmediğim çok şeyi burda öğrendim :uhm:
kendi adıma söyliyim bilmediğim konuda yorum yapmam
ama yorumları okurum herkezin bakış acısı farklı CADIARZU
Kizlar sizce burda konulara yaptigmiz yorumlar ne kadar etkili??CADIARZU
Anneannemin bir lafi vardir, Gülsümüm biri sana gelip akil danistigi vakit 3 kere düsün sonra konus, bazen bir laf bir büyü yerini tutar!!!
Burda birbirimizi görmüyoruz tanimiyoruz karsimizdaki insanin nasil bir ruh halinde oldugnu bilemeyiz, sizce yorumlarimiz burdaki bir bayani bosanmaya ayrilmaya veya ne biliyim kendine güvenmesine, güclü olmasina, hayatina baska bir yön vermesine yardimci oluyormu??:uhm:
Mesela kendimden söyleyim, konu actigim vakit bütün yorumlari okurum dikkate alirim fakat alicagim kararda yine kendi bildigim beni etkiler cünkü yasadiklarimi ben bilirim, ama herkes böylemi?? Bizim suraciga karaladigmiz iki satir bir kadinin hayatini etkileyebilirmi??fisfisfis
Kizlar sizce burda konulara yaptigmiz yorumlar ne kadar etkili??CADIARZU
Anneannemin bir lafi vardir, Gülsümüm biri sana gelip akil danistigi vakit 3 kere düsün sonra konus, bazen bir laf bir büyü yerini tutar!!!
Burda birbirimizi görmüyoruz tanimiyoruz karsimizdaki insanin nasil bir ruh halinde oldugnu bilemeyiz, sizce yorumlarimiz burdaki bir bayani bosanmaya ayrilmaya veya ne biliyim kendine güvenmesine, güclü olmasina, hayatina baska bir yön vermesine yardimci oluyormu??:uhm:
Mesela kendimden söyleyim, konu actigim vakit bütün yorumlari okurum dikkate alirim fakat alicagim kararda yine kendi bildigim beni etkiler cünkü yasadiklarimi ben bilirim, ama herkes böylemi?? Bizim suraciga karaladigmiz iki satir bir kadinin hayatini etkileyebilirmi??fisfisfis
ağlayan biri karşısında gülmek. bu nasıl sadistçe bir davranış. yapanlar var mı gerçekten. bunu yapan bence acıdan zevk alandır ... umarım öylesiyle karşılaşmam. kendimi tutmak için çok zorlanabilirim... birde günah almaktan çok korkarım. yalan yazıyorsun, deniyor bazen... umarım ellerinde karşındakinin, yalan söylediğini ispat edecek, kesin deliller vardır.....Sevgili Songül dediklerine aynen katılıyorum
Ancak bir şey var demek istediğim nacizane benim fikrim bu
Burayı sevmemin baş nedeni yüreği güzel insanların acılarda ve sevinçlerde bir yürek olmaları…
Ancak bazı yazılanlarıda yadsıyorum okuduğumda, aslında tuhaf karşılamamammı gerek bilmiyorum bunun alınganlıklada bir ilgisi yok,yalnızca
Benim verdiğim samimiyeti onunda göstermesini istiyorum…bana sorulan bir soruyu cevaplarken kahkahalık bir durum yoksa şayet gülünmesini anlayamıyorum…
Buna istinaden kasteddim kendi yazımdaki dalga geçilmesini mesela…bilmiyorum ağlayan biri karşısında gülemem ben ve bu bana acımasız gelir
Kimse kimseden akıllı değil demişsin haklısın tecrube gerçekten ,ben bakamadığım bakış açılarını öğrendim burada bazı arkadaşlarımdan…yaşama dairde tecrubelerim artıyo kimi zaman…bazı şeyler öğreniyorum ve bilmiyormuşum diyorum kendime…
Dediğin gibi çoğunlukla bu başarılıyor ve her şey dozunda olunca gerçekten hoş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?