- 19 Mart 2008
- 1.316
- 26
- 318
- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
laliş yazmışken ondan da örnek vereyim...
gelir kendini yazar gider...
harikayım mükemmelim diye...
mutlaka rahatsız olan birileri çıkar...kendini beğenmiş derler...ya da ukala...
ben de şunu merak ediyorum...tanıyor musunuz onu...ukalalık yaptığını nerden biliyorsunuz...
ya onun karakteriyse, ya birileri sırf kendileri inanmıyorlar diye öyle düşünüyorlarsa...
burda çok az insan birbirini gerçekten tanır...ve onlar da belli zaten...bunun dışında beni hiç tanımayan biri gerçek fikrime yalan yaftası yapıştıramaz...
ne demiş yine...kocam bunu yaparsa boşarım demiş...birileri içinden geçirecek...peeehhh uyduruyor...boşayamaz ki...okadar kolay mı...
belki ona kolay...belki bu onun inandığı şey nerden bilebilir ki başkaları...nasıl emin olabilir ki...
Deniz Güneş katılıyorum sana... Hatta bazen Boşanma demek yanlıştır. Sırf yuva kurtulsun diye körü körüne desteklemek illaki doğru değil.
Ama bence mesele de bu değil zaten. Yorumlarla birilerini yerden yere vurmak, ahkam kesmek hatta namus, töre diye ahlaksız ilan etmekten bahsedelim. Herkes aynı şeyi düşünüyor seninle. Evet hepimiz gerektiğinde ayrıl, çekme bu adamı v.s. diyebiliriz.
Pişmanlıkla yazmış, hakikaten çare arayanlara yapılan yorumlarda ki tarza ne demeli?, Onları taşlamaktan beter edenler var. Destek olmak, çekip kurtarmak gerekirken ''tü, kaka '' denilenlere tanık olmadık mı hiç ? Her yoruma da saygı gösteremeyeceğim ben bu durumda. Çünkü ak kaşık olsak bile insanlar hor görüldüğünde dur demek gerekiyor. E ozamanda benim fikrim bu kim ne karışır diyerek örtbas ediyorlar durumu...
Çirkin geliyor bana...
Bir konuya yapılan yorumdan yorum sahibi rahatsız olabilir, hakkıdır, anlarım...
Yorum sahibi dışında kim, neden, niçin rahatsız olur onu anlamıyorum...
Bir başkası yerine rahatsız olmak...
Neden...
Sonuçta herkes "kendi" yorumunu yazıyor, kendi cümleleriye, kendi kalemiyle...
Doğru ya da yanlış, bana göre yanlış ama ona göre doğru, doğrusunu yazıyor...
Bana yapılmamışsa o yorum ben rahatsız olmam açıkcası...
aslina bakarsaniz kimsenin gercekten "taktigi" yok yorumlari...
benim kendi fikrim ama cogu konun dikkat cekilmek icin acildigina inaniyorum...
yani en azindan o izlenimi veriyorlar...
soru soruyor cevap veriyorsun bu seferde verdigin cevabi begenmiyor...
gelde acmasaydin o zaman bu konuyu deme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?