- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
CANIM ÇOKTA GENELLEME YAPMAMAK LAZIM SONUÇTA
HERKES BUNU YAPMIYOR
MESELA BEBEĞİYLE İLGİLİ Bİ SORUN YAŞAYAN ANNE KONU AÇTIĞINDA
YAZILAN YORUMLARDAN FAYDALANMIYOMUDUR SENCEyerimseniben
Kizlar sizce burda konulara yaptigmiz yorumlar ne kadar etkili??CADIARZU
Anneannemin bir lafi vardir, Gülsümüm biri sana gelip akil danistigi vakit 3 kere düsün sonra konus, bazen bir laf bir büyü yerini tutar!!!
Burda birbirimizi görmüyoruz tanimiyoruz karsimizdaki insanin nasil bir ruh halinde oldugnu bilemeyiz, sizce yorumlarimiz burdaki bir bayani bosanmaya ayrilmaya veya ne biliyim kendine güvenmesine, güclü olmasina, hayatina baska bir yön vermesine yardimci oluyormu??:uhm:
Mesela kendimden söyleyim, konu actigim vakit bütün yorumlari okurum dikkate alirim fakat alicagim kararda yine kendi bildigim beni etkiler cünkü yasadiklarimi ben bilirim, ama herkes böylemi?? Bizim suraciga karaladigmiz iki satir bir kadinin hayatini etkileyebilirmi??fisfisfis
Bir de ben şuna katılmıyorum;
Sadece örnek veriyorum; ''Boşan demek yanlıştır boşan demeyelim, ya da kayınvalidene karşı alttan al demek doğru, hep böyle yazalım vs. vs..
Neden? Bana göre doğru neyse ben onu yazarım, yani her dakka kocasından şiddet gören bir kadına, ''boşver idare et'' diyemem ben, kusurabakmayın..
Burda böyle bir konuda, ben, ''boşan canım çekme'' dedim diye, boşanıyorsa (pek sanmam, istediği sadece destektir), bu durumda, yuva yıkmaya azmettirici konumuna düştüğümü sanmıyorum.
Sormuş, fikrimi söylerim..
Ben, bana göre doğru neyse onu yazarım burda..Karşımdakine göre, doğru yanlış diye düşünmem..Ben yazıyorsam, benim beynimdekiler dökülür.
Karşımdakinin psikolojisini bozmak ya da yuvasını yıkmak için yazmadığımdan emin olduğum için, olumsuz etkilenme konusunda da pek birşey yapamam sanal ortamda..
Bunu söyleyen sen misin Elfida ? Bazen denk geliyorum ben bir başkası için yapılan yoruma o kişiden önce cevap yazıyorsun ? Hatta bazen değil, sıklıkla denk geliyorum :)
E bununda kesin bir cevabı vardır ama muhtemelen cevap senden gelmeyecek :)
Neyse çekileyim ben en iyisi.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?