Kızlar saçlarımı extrait dora ile baya bi açtım ama hala kararsızım eskiye mi boyatsam hangisi bana daha çok yakışmışsa söyler misiniz
Eki Görüntüle 1082057 Bu eski saçım boyasız
Eki Görüntüle 1082060 bu iise açtığım hali yorumlarınız ???????
ilki ten rengine,gözüne,ağzına,burnuna daha cok yakışıyormuş..
ıkıncısı hem çig hem soluk duruyor..
Bence yeni halı daha bakımlı olmuş..ve cok iyi açılmış ..bende loreal ombre serisiyle uçlarını acmıştım ama cok beklemeye cesaret edemedim ..hangi marka kullandınız siz??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kahve renklisi daha hos , actigin renk cok olgun gostermis bn fikrime gore.
Evet ilkinde bi uyum var ışıktan biraz da öyle olabilir belli olsun diıye güneş önünde çekildik teşekkür ederim
İlk hali daha çok teninize yakışıyormuş sanki sarı saç her daim yapılı saç ve makyaj ister belki o şekilde daha hoş duracaktır kullanacak olan sizsiniz hangisi içinize sınıyorsa o olsun
dene bi banyodan sonra taragina sprey SIK tara saclarini elektriklenmis gbi durmaz fonleyince daha hos durabilir .
canım bence 2. cide güzel ama bu şekilde kullanamazsın çok çiğ durmuş aslında yakışmamış değil ama cila ile biraz rengi softlaştırmalısın açıkcası bayağa belli oluyor profesyonel bir iş olmadığıBence yeni halı daha bakımlı olmuş..ve cok iyi açılmış ..bende loreal ombre serisiyle uçlarını acmıştım ama cok beklemeye cesaret edemedim ..hangi marka kullandınız siz??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neyi kullanayımmmm ?????
yazdığım msjda düzenleme yaptım yıne yazim..suankı sacının soluk durma sebebı,senın makyajsız foto cektırmen sanırım..
bıraz cıldını canlandırırsan veya hafıf bronzlaşırsan sarı saçta yakışır sana..
kötü durmuyor,sıkıntı edecek kadar..hatta bu dedıklerımı yaparsan cok daha güzel olabılırsın..
aynen katiliyorm sana :) bnde de o sac rengi var illa fon istio banyodan sonraayoksa ceyran carpmisa donuom:)))
anacım şaşı ettin biziamuda kalıp mı bakıyım kız bu fotoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?