canım bence 2. cide güzel ama bu şekilde kullanamazsın çok çiğ durmuş aslında yakışmamış değil ama cila ile biraz rengi softlaştırmalısın açıkcası bayağa belli oluyor profesyonel bir iş olmadığı
ilkine gelince bende diğer yorumlara katılıyorum
hem doğal hemde daha çok yakışmış
ikinci kadar dikkat çekici değil ama senin rengin ilki aslında
yinede açmışken bir süre kullan ama de4diğim gibi rengin oturması için bir iki ton koyusu ile cila yaptırman lazım
son olarak yaşın kaç merak ettim
bende sarışınım ve senden genç gösteriyorum da
şaka şaka
sarı malesef herzaman olgun gösteriyor
Kızlar saçlarımı extrait dora ile baya bi açtım ama hala kararsızım eskiye mi boyatsam hangisi bana daha çok yakışmışsa söyler misiniz
Eki Görüntüle 1082057 Bu eski saçım boyasız
Eki Görüntüle 1082060 bu iise açtığım hali yorumlarınız ???????
Bide bu var Eki Görüntüle 1082069
anacım şaşı ettin biziamuda kalıp mı bakıyım kız bu fotoya
Evet en kolay kullanılan tonlar genelde daha koyu tonlar oluyor saçımda hiç boy yok ama etrafımda gördüğüm kadarıyla öyle düşünüyorumfön ya da bukle falan ister makyajsız da solgun görünür ten sarıya ilgi istiyor güzel renk ama orası ayrı tabi Benim kendi öz rengim siyah hiç boya kullanmadım makyajsız çok dolaşırım yapmadan çıkarım saçımı bazen
tekrarmı uyguladın çok hoş olmuş rengi yaaa bende böyle istiyorum ama ne mümkünher iki halinde çokhoş madem açtın kullan böyle neden beğenmedin çok güzel bi tonu var bayıldım bende istiyorum yaaaa alıcam karar verdim çok yıprandımı yanma kırılma falan oldumu:26:
Evet Olgun gösteriyor aslında yaşıma göre küçük gösterdiğim için biraz açmak istememiştim yaşım 26 sizin kaç :)
Ters ekleniyor bende anlamadım üzerine tıklayın düzü geliyo :))))
buyuk pakettekini islak saca biraz surup fonluyorum sonra ilk toz pembe olandan elime bi damla koyup uclara yediriom ortadaki de sprey asiri guzeller. saclarin var mi yok mu anlamazsin cok hafiflesio sacin :) ugrastirici baya aama
ayni ben hahaha bak bu urunlerin istediginu kullan yada ucunu bi anda kullanirsin cok cizel oluo :)
Bir bakayım ben bunlara
diger fotona baktimm sacin guzelmis yaa kesimini degisstir bence boya hos duruo diger fotoda soluktun
Kesimi nasıl yapabilirim ?diger fotona baktimm sacin guzelmis yaa kesimini degisstir bence boya hos duruo diger fotoda soluktun
acaba ben bunu aralara röfle gibimi uygulasam burda okumuştum biri arkadaşım yaptı demişti olurmu acaba nasıl olur:26:
bilenler bi yardım ediversin hayrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?