Yorumlarınıza göre karar vericim (resimli)....

Evet Olgun gösteriyor aslında yaşıma göre küçük gösterdiğim için biraz açmak istememiştim yaşım 26 sizin kaç :)

tekrarmı uyguladın çok hoş olmuş rengi yaaa bende böyle istiyorum ama ne mümkün her iki halinde çokhoş madem açtın kullan böyle neden beğenmedin çok güzel bi tonu var bayıldım bende istiyorum yaaaa alıcam karar verdim çok yıprandımı yanma kırılma falan oldumu:26:

Sarı tonları güzel ama canım bu ton doğru seçim olmayabilir ya da fotoda öyle çıkmış,mesela saçının rengi açık bir de sen çok açık tişört giymişssin yüzünü ikisi birlikte daha soluk göstermiş,açık tonlar kullancaksan solukluğu gidermek için makyaj yapmalısın ve daha belirgin renkler tercih etmelisin..

buyuk pakettekini islak saca biraz surup fonluyorum sonra ilk toz pembe olandan elime bi damla koyup uclara yediriom ortadaki de sprey asiri guzeller. saclarin var mi yok mu anlamazsin cok hafiflesio sacin :) ugrastirici baya aama

ayni ben hahaha bak bu urunlerin istediginu kullan yada ucunu bi anda kullanirsin cok cizel oluo :)

Evet tekrar uyguladım :)) aslında uçları kırıyor ama sürekli yağ sürdüm ben daha iyi denebilir bayan gözüyle fikir almak istedim canım

Evet Olgun gösteriyor aslında yaşıma göre küçük gösterdiğim için biraz açmak istememiştim yaşım 26 sizin kaç :)

küçük göstermek sorun mu yapma ama

ben 31 yaşındayım (sarışın ken )
kumralken taş çatlasın 26 27

biyolojik olarak da yaşım 31

yani evet sarı saç yaşımı gösteriyor
ama çok seviyorummmm

buyuk pakettekini islak saca biraz surup fonluyorum sonra ilk toz pembe olandan elime bi damla koyup uclara yediriom ortadaki de sprey asiri guzeller. saclarin var mi yok mu anlamazsin cok hafiflesio sacin :) ugrastirici baya aama

Teşekkür ederim denicem

Son düzenleme:
kendi saç rengin daha güzelmiş... sana daha çok yakışıyormuş. ama yaptırdın madem biraz daha kullan. yıpratma saçlarını...

acaba ben bunu aralara röfle gibimi uygulasam burda okumuştum biri arkadaşım yaptı demişti olurmu acaba nasıl olur:26:

bilenler bi yardım ediversin hayrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…