- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi bayankapriss
Eşini araya sokma bence ne söylemek istersen kendin şöyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimde düğünümüz eşyamiz ödendi hic bşr beklentiside yok üstelik 70 yaşında kendi işini kendi yapıyorMaddi anlamda yardim etmis ya iste beklentiye giriyor seninle ilgili. Hicbir seyinize karismasa boyle davranmaz yuzu olmaz. Sen de surekli birseyler bahane et. Carsiya cikacagim, kendi evimi temizleyecegim de. Bir de onlardan yardim filan almayin. Hatta esin alsa bile sana caktirmasin yani. Onlara da tembih etsin uzuluyor benim karim yardim ettiginiz zaman desin
Esim zaten durumun farkinda ev bakiyoruz tasinmak icin dua edin bana bian once ev bulalim yada is bulayimGorumceyi ve kayinvalideyi evinize çağırın ve ogun cok hasta olun anne sen supur sil , abla sen banyo tuvalet yıka , diyin bakalım ne tepki vercekler.
büyük ihtimalle yapmazlar , siz de eşinize bunu koz olarak kullanın.
bak ne haldeyim bi yardım etmediler gibisinden.
Yuzsuzluge bakarmisin.
Bende sizin gibi dusunuyorumEşini araya sokma bence ne söylemek istersen kendin şöyle
Yok bunlara gore sadece bunlar yapti boyle hayranim sizinki gibi mutevazi insanlarabizimde düğünümüz eşyamiz ödendi hic bşr beklentiside yok üstelik 70 yaşında kendi işini kendi yapıyor
Bende sizin gibi dusunuyorum
Allah yardımcınız olsun.Esim zaten durumun farkinda ev bakiyoruz tasinmak icin dua edin bana bian once ev bulalim yada is bulayim
Esim sadece mobilyalari aldi onun disindaki herseyPeki evlenirken yardim etti derken ne yaptı mesela ?
Siz çok lukse mi kaçtınız örneğin caniniz sağ olsun mu dedi ?
Yoksa zaten yapmasi gerekenleri üstüne düşenleri mi yaptı?