Yorumlarınıza ihtıyacım var

tomjerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
290
0
26
İzmir
Mrh arkadaşlar

kk'yı sevıyorum çünkü tanıdıklara anlatmak, bir sorunu paylaşmak bana doğru gelmıyor.güvendiğim insanlara da anlattım zamanında ama uzun süre unutmayıp laf çarptırdıkları için artık anlatmamayı tercıh ediyorum

eşim annesiyle tlfda konuşurken annesının ' onu (beni) istemıyorum sadece seni istiyorum ' demiş.bende eşime 'aaaaa yı istemıyorsan benı de isteme' deseydın dedim.

çünkü pat diye söyleyeceyince üzüldüm ağzımdan bunlar çıktı.belkı yanlış kelımeler kullandım o anda.eşimde' hayır cnm öyle söylenır mı.söyleyemem böyle birşey annemden isteyemem manasında birşeyler dedi.

bugunde tekrar aynı konu açıldı.annesının bu sözune ne cvp verdığını sordum.herzamanki gibi hatırlamadı.

dıyemedın mı o benım karım bız evlıyız artık bunu kabul et diye

eşimde 'daha önce söyledımde ne oldu hiç birşey değişmedi hem söylesem ne olacak hemde böyle bir cevap verınce inatlaşıyor gıbı oluyor ' dedi

şimdi ne alaka inatlaşmak anlamadım.ben üzülünce geç olduğu için yarın konuşuruz dedi yattı

bu arada eşimle ailesi uzun süredır bırbırlerını görmüyorlar ve telefonda konuşmaya yenı başladılar sayılır

bunca zaman geçmiş bir insan evladına nasıl bu kadar uzak olabılır? ndn kınlerı öfkelerı bıtmıyor anlamıyorum

istedıklerı memlekete gittiğimizde eşim onlarda,ben ise kendı ailemde kalayım.benı evlerıne almak istemıyorlarmış.

ben mı yanlışım ' itin hatırı yoksa sahıbının hatırı vardır ' diye bir laf var

şimdi eşimin ailesi böyle davranarak eşime sevgılerını göstermiş oluyorlar

ve eşimde doğal olarak özluyor düzelsin sorunlar istıyor ama bunca zamana rağmen hala aynı fıkırdeler

evlılıkte böyle birşey olur mu?
kendımı kötü hissediyorum istenmemek hiç hoş değil

bu arada eşim kendı isteğiyle uzak ailesine

kırıldım eşime ben kendımı kötü hıssedıyorum zaten eşim önemlı olan bız evlıyız bırbırımızı sevıyoruz dedi

ne yapacağım ben

Tatlım eşin bunu sana anlatmamalı. Hiç zekice değil.
Kim olsa, üzülür bu duruma. Aslında kv eyer, bir daha ilişkiniz için sizleri üzecek şeylerden bahsederse eşin konuşmayı o an kesip telefonu kapatmalı. Ne kadar yüz verirse, ne kadar onu dinlerse o susmayacaktır. En azsindan anne, bu konu hakînda tartışmak istemiyorum, hiç bir şey duymak istemiyorum, aksi takdirde bir daha aramam desin( korkusunki bir daha demezsin) canınızda sıkmayın! Siz bir birinizi secmişsiniz. Kimse ayıramaz.

telefon konuşmasını bu şekılde hallettık dıyelım

hala aynı fıkırdeler eime sen yalnız gel diyorlar eşim bırlıkte gelırız anca demesıne rağmen

en son bır tartışmamızda bana oğluma büyü yapmışsındır dedı annesı bunu nasıl düşünür aklında böyle şeyler var demekki

çok huzursuzum

Seni neden bu kadar istememelerini aslında pekde merak etmiyorum, çünkü cogu kv ve kv aynı nedenlerden dolayı(örnek: inat, cahilliklerinden) gelinlerini dışlar ve ya istemezler.

Bence eşin tamam ama bir hoca ile gelecegim, ey allahdan korkmazlar! Belki sizi o yola getirir desin!

Resmn bu kv ve kb'dan bana bayginlik geldi...

Birde kv keşke cok dir dir etme, yoksa seninde büyülerim deseydin , vallah!

Son düzenleyen: Moderatör:

bencede inat ve cahıllık,herşeyı sorun yapıyorlar gözünün üstünde kaşın var sorun oluyor ve hem sinirli hemde kinli insanlar

bir de hiç birleyı unutmayıp üstüne ekleyerek kendı kendılerıne kuruyorlar ve sanırım en önemlısı de para.

gerçi eşimin yeterınce parasını yedıler düğünden sonra bır süre sonra ben kestım para akışını

hiç düşünmezler oğulları ev alsın ev sahıbı olsun bana harcanan düğüne dahıl erşey pahalı

onlara gelınce ne kadar para verırsen hayır demezler

üstelık emanet verılmış parayı bıle yedıler teklıf bıle etmedıler al oğlum bunu diye

onlar eşimi evlendırmeyıp parasını yemek istemişler.para akışı bız sözlenınce azaldı ailesi iyice yoldan çıktı

bence eşinin üstüne hiç gitme.çünkü karşı taraf sabit fikirliyse zaten değişmicek,bu sefer sen eşinin üstüne gittikçe o arada kalıcak.sonuçsa daha vahim;sen yıpranmış o yıpranmış ve en nihayetinde karşı taraf kazanmış olur.bazen herşeyi akışına bırakmak gerek.ne olucaksa o oluyor arada geçen zaman sadece seni ve sevdiğin insanı yıpratıyor o kadar...

siz kendi evinizde eşiniz onlarda hiç hoş olmaz. siz kendi ailenizin gözünde ne kadar kötü duruma düşersiniz hiç düşünmüyorlar mı ya! insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar. sizi istemiyorlarsa eşinizde gitmemeli zaten siz çok haklı bir tepki vermişsiniz "eşimi istemiyorsanız beni de istemeyin" deseydin ya diyerek.. bunun hiçbir yerinde ağır bir konuşma yok bence.. söylenmesi gereken tam da bu..

haklısın ama senı ıstıyorum onu ıstemıyorum dediğinde o benım eşim bız evlıyız demesını isterdım

söyledım daha önce ne faydası oldu
inat yapar gıbı oluyr söylemeyecğm dedi

işte bende buna kırıldım açıkcası

aradan bu kadar zaman geçmiş evlatlarını görmuyorlar.insan evladı için gelınıne katlanmaz mı kaldıki nefretlerını kazanacak hiçbirşey yapmadım ben

ve başka bir kız istıyorlarmış eşime böye bır durumda var

ve eşimin hiçbir sitemı yok ailesine görüşmüyoruz hıç mi hatrım yok diyemıyor hoş demesın

ufacık bir sıtemı dahı yok ailesine

Hiç şaşırmadım:) burdada bazı arkadaslarımızın aileleri aynı nedenlerden evlatlarının evlenmelerine engel oluyorlardı.
ne kadar çirkin bir durum...
açıkcası üzücü, eşinde üzülüyor olmalı, aynı zamanda utanç duyuyor olmalı.
ne yapalım canım? Allah'ın bir takdiri diyelim! Belki onlarla görüşmeniz size zararı olcakdi!

hem emin ol, onlardan uzak olmak cok huzur verici, laf yok, arkanda bir gölge yok!
Yakinda oğullarının canına tak eder, aramaz onu isiyorlar..

cahil insan zararsız ama, kındar, iftiraci ve tehlikeli insan asıl korkulmalı. İnsallah eşin doğru yoldan şaşmaz.

buna kırıldım bende. eşim daha önce söyledım fayda etmedi dedi

yanı ailesiyle görüşmek istıyor tmm ıstesın ama bunu söylemenın inatlaşmak olduğunu düşünmesı garıp değil mi?

Ne demek "eşini istemiyoruz.."
Siz doğru olanı söylemişsiniz eşinize; eğer ailesi açık açık sizi istemediklerini söyleyebiliyorsa eşiniz de ailesine gereken cevabı verebilmeli.
Ama siz bunu eşinizle konuşurken olabildiğince sakin ve akıllıca konuşmalısınız ki sizin yanınızda olabilsin.
Aksi halde ailesinin yanında olması kaçınılmaz malesef.. Hani "büyümeyen bebekler" ya o yüzden!!

evt zor durumdayım.uzak olmları bızım için daha rahat ama eşiminde hakkı ailesiyle vakıt geçırmek omuzumda yük var resmen

kendımı de şuan anlamış değilim.eşim ailem bunca zamn senı istemedı onlar benım ailem demesınden mı korkuyorum ben sence şuan :/

zaten uzaktayız gitsek senede kaç gün görecekler kı benı yinede garıpler işte

güzellıkle sakındım ama eşimi de anlamadım zaten

ne demek istedı EŞİM DAHA ÖNCE BÖYLE SÖYLEDIM DE NE OLDU FAYDASI OLMADI, ŞİMDİ İNAT YAPIYOR GİBİ OLUYOR BU ŞEKILDE SÖYLEMEM , DAHA ÇOK GÖZUNE SKOUYOR GİBİ ' dedi maalesef bunda çok takıldım

Eşiniz elbette gitsin ailesinin yanına ki bence uzun vadede sizin yararınıza sizi istememeleri ama sorun bunu dile getirebilmeleri ve eşinizin buna sessiz kalması. Yoksa hiç bir gelinin sanmıyorum kayınvaldenin yanına gitmek için can atacağını..

Bu arada benim baya bir içim doluymuş ki bu tür konularda bazen kantarın topuzunu kaçırtarak yazabiliyorum:)

Ne olacak kaynanalarla halimiz bilmiyorum. benim kaynana da evliliğimizin 3.ayında bayram ziyaretinde gözlerini patlatarak ve bağırarak şükret oğlum çalışıyor sana bakıyor dedi. halbuki sadece eşimle şakalaşıyorduk. çocuk istemişti; bende dedim oğlun bakarsa yaparım diye. Tamamen şakayla ama. Güldük filan. Kendisinin cevabı bu oldu. Eşimede söyleyince cahil napsın; değiştiremeyiz ki.Bağırmadı konuşması öyle vs vs. Ben altta kalmadım ama hala kin doluyum. 2-3hafta sonra yine gideceğiz. Pöf...

Kaynanan çok ayıp etmiş ve eşinde hata etmiş bence, söylememesi gerekirdi.

Son düzenleme:
cnm kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama şuan bunları düşünerek hem kendini hem de eşini yıpratıyorsun.biz kadınlar her zaman daha detaycı ve duygusal düşünüyoruz.eşimizden beklediğimizi yada yapmasını istediğimiz şeyi yapmadığın da çabuk öfkelenip onları kendimizden uzaklaştırıcak davranışlarda bulunuyoruz.bence "onu de bunu de" demek yerine bırak bakalım gerçekte o ne istiyor.senin baskılarınla yaptığı şey daha sonra sana uzun vade de katlanmış olarak geri döner.inan bana bazen derin bir nefes alıp olaylara uzaktan bakmak gerek.sonra içinde bulunduğun ateş canını çok acıtır....

bu kadar olaydan sonra duymadığım küfür kalmadı onlardan açıkcası gitmeye de meraklı değilim

sadece eşim için istıyorrum

eşimin söylediğine göre bu sefer cvp vermemiş çünkü bu şekılde cvp vermek inat yapıyor gibi oluyormuş daha öncekılerde işe yaramadı demesı garıp geldı bana.

bence eşimin aklında birşeyler benımle paylaşmıyor

5 yılı doldurduk evliliğimizde

o anda deseydın dedim ama sinirlendım ağzımdan çıktı

ben söyleyeyım eşim de aynısını söylesın istemıyorum ama

kv nın o sözune cvp vermemesi aklımı karıştırdı

cvp vermelıydı kendınce

:) senın kv de garıpmiş edilecek laf mı bu

:) senın kv de garıpmiş edilecek laf mı bu

haha etti valla. daha da anlatayım da biraz daha gül. havan dağılsın :) Düğün günüde ikide bir dedi oğlum iyidir şanslısın şükret diye. O böle dedikçe bende şükretmedim. sonra onların tarafta olan düğündede (ayrı şehirlerde aileler) iyi bir aile buldun şükret dedi. yine demedim. bizimki inada bindi sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…